On 100% ostaje gore, ali ima vidnog napretka u njegovoj igri.aS_Roma je napisao/la:Nisam, al niste ni vi sigurno, tako da je to cisto lupanje.
Neka njega gore samo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
On 100% ostaje gore, ali ima vidnog napretka u njegovoj igri.aS_Roma je napisao/la:Nisam, al niste ni vi sigurno, tako da je to cisto lupanje.
Neka njega gore samo
Za Dzenumma_hz je napisao/la:Tako si i za Dzenu govorio..aS_Roma je napisao/la:Nisam, al niste ni vi sigurno, tako da je to cisto lupanje.
Neka njega gore samo![]()
kakav on i trener,it itd..
Sta je ovo @AS ROMA moj ..aS_Roma je napisao/la:Nema frajer licence da bude trener, 10 godina je tu uvijek pomocnik, on da ima zelju isao bi prema naprijed da dobije tu licnencu to njega ne zanima , kakav Dzeno i k... palacmma_hz je napisao/la:Ja samo ne razmijem zasto se pruzi prilika Dzeni..citav zivot je covjek u i oko FKS..ko je bolje upucen u trenutno stanje u klubu od njega...
Zasto je potrebno dovoditi neke "senzacije"od trenera koji blage veze nemaju o mogucnostima igraca i ekipe u cjelini..
Dzeno se dokazao trenirajuci "malu raju" i mislim da zasluzuje dobiti priliku da bude glavni i mislim da bi naisao na veliko odobravanje navijaca..
Ne fkt brate,znam da su momci jos u razvoju i tako te stvari,al daj malo hranite ih necim hahhaGunnerS je napisao/la:Treba ih na masu u teretanu![]()
Sent from my HTC One using Tapatalk
od januara-februara svi igraci i oni od 13 i oni u prvom timu imaju specijalnu ishrenu posebno u vrijeme priprema, tako da ce se u buducnosti i to popravitimma_hz je napisao/la:Ne fkt brate,znam da su momci jos u razvoju i tako te stvari,al daj malo hranite ih necim hahhaGunnerS je napisao/la:Treba ih na masu u teretanu![]()
a mali Suljic ako nastavi ovako ostvarice dobru karijeru..cim se on odmah nije vratio u Sarajevo kao vecina ostalih to nesto znaci hehehhe
Ma sigurno da oni vec rade vjezbe snage i tako te stvari...znam ja da tu ima i genetike i tako tih stvari i da je to vrlo tesko u ovim godinama mjenjati,samo kazem da je Radovac 1,90 odavno bi vjerovatno harao sa ovim znanjem u prvom timu...GunnerS je napisao/la:Ozbiljno govorim, trebalo bi djecu mo i u teretanu gurati, pogotovo ove koji igraju na pozicijama koje traže snagu.
GunnerS je napisao/la:Treba ih na masu u teretanu![]()
Masa je mamaPerryFred je napisao/la:GunnerS je napisao/la:Treba ih na masu u teretanu![]()
sve je to proces koji traje godinu-dvije-trimma_hz je napisao/la:@rammstein ja ti nika ehhehe...ma vidjeo sam par puta da ih to sve "smuckano" ceka..
.ma Slobo Klacar je pravi trener ..evo od Tome Spahovica je napravio pravo spremnog borca i pored velikih misica,mislim da ce naspanovati i ovu djecu..
Pozelice oni OTROV.. :lolrammstein je napisao/la:sve je to proces koji traje godinu-dvije-trimma_hz je napisao/la:@rammstein ja ti nika ehhehe...ma vidjeo sam par puta da ih to sve "smuckano" ceka..
.ma Slobo Klacar je pravi trener ..evo od Tome Spahovica je napravio pravo spremnog borca i pored velikih misica,mislim da ce naspanovati i ovu djecu..
ne moze odjednom.. na zalost jedna generaija fiicki ce biti slabija od one mlađe, ali vremenom ce sve to doci na svoje
da, redovno piju dodatke ishrani jos da nauce se hraniti samo normalno a ne po raznim fast-food-ovima
al kad se napravi akademija onda ce da jedu salatice, ribice i zelenilo
http://www.transfermarkt.com/aleksandar ... eler/73457" onclick="window.open(this.href);return false; evo sve ovdje imas brate...al pise da je vec u TULUZUfcsforever je napisao/la:Sve više sam ubijeđen da će nas u narednih, recimo, 5-6 dana a najkasnije do 15.06...iznenaditi nekim baš bombastičnim imenom. Zna li bilo ko nešto o momku iz Jagodine za kojeg klub traži MILION EURA. Kao, ide u Partizan 100% itd...interesuje me ime momka, godište i pozicija na kojoj igra.
Ps...tačno je da je Partizan jači u svakom pogledu od nas ali je isto tako tačno da će biti sve drugačije ako se Cardiff upetlja u taj trade. Ponude sa ostrva se ne odbijaju tako lahko, pa makar bile i iz 2 lige.
Uglavnom, vidječemo u naredni 7-8 dana ...koje nam iznenađenje sprema uprava. Jbg Ibrak je na godišnjem do 12.06..!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.