Seyo_TM je napisao/la:Otkako se posvadjao sa Prosineckim njemu karijera je u padu. slucajno? sumnjam...ali u pripremnim tekmama je dao dosta golova, al ga je stalo a i ko zna kakve je davao...mada nece dati za njega neku lovu, nadat se da ce posluzit...
Na pripremnim ga isle stalno karte jake Ne vjerujem da je doveden da bude igrac za prve postave mislim prije da se ucinio zanimljivim Amaru a za male pare a mozda i nesto bude od njega
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
alan ford 26 je napisao/la:Sta je s malim colicem?
Povrijedjen je
Benjo povrijedjen svaki dan ima terapije,ali od ponedjeljka bi se trebao prikljuciti ekipi i poceti raditi jacim tempom,a ako sve bude po planu trebao bi bit spreman do 3 ili 4 kola....
Seyo_TM je napisao/la:Otkako se posvadjao sa Prosineckim njemu karijera je u padu. slucajno? sumnjam...ali u pripremnim tekmama je dao dosta golova, al ga je stalo a i ko zna kakve je davao...mada nece dati za njega neku lovu, nadat se da ce posluzit...
Na pripremnim ga isle stalno karte jake Ne vjerujem da je doveden da bude igrac za prve postave mislim prije da se ucinio zanimljivim Amaru a za male pare a mozda i nesto bude od njega
Ja sam gledao ovog Peraka na treningu dan prije odlaska u Medjugorje tamo na plastici i igrao je po desnoj strani i par puta je imao fine prodore ,onako ne cini se kao los igrac,eh sta ce sada biti od njega niko ne zna
RK Gradacac je napisao/la:Zar nije receno da se nece dovoditi prinove nego samo pojacanja? Takvih imamo dovoljno...
Pa jeste ali ocigledno je momak pokazao nesto na tim pripremnim pa eto sad je tu! Ne smatram nikog od igraca koji su tek dosli da je ono na prvo pojacanje pocevsi od Visce , Bajre i sta ti ja znam sve dok to oni ne pokazu na terenu ako uopste pokazu na zvaninicnim utakmicama.Moje misljenje je da sto se tice igrackog kadra mi smo u minusu radi Coce i mislim da stoper njegovih kvaliteta tesko da ce mo u nasoj ligi naci a pogotovo dovesti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
zlaya_tm87 je napisao/la:U vezi regionalne lige, pogledajte samo od 5:20 sta Grobari i BBB misle o toj ideji. Bice mrtvih 100%. valitet fudbala bi se sigurno povecao, tu nema dvojbe. Ipak ovo nije kosarka, malo drugaciji tip ljudi dolazi da gleda ovaj fudbal. Bice previse belaja i od toga nece biti nista...
pa sta ti mislis da se oni nesto pitaju,ko su to oni ba sta vam je ljudi neki od vas drkaju na njih,**** njih ba sve su to papci koji glume malo pred TV-om sa pistoljima i raznoraznim glupostima...