evo bracika jedno za tebe. Po tebi ko treba ostati (ako vec mora jedan). Puric ili Vusljanin?hilmo je napisao/la:@rule
Vidiš da je mahala ove godine zakazala![]()
Evo prijedlog za sve, izaberite igrača i dajte nam svoje viđenje sezone tog igrača. Da se malo bavimo onim što je bilo, a nek uprava misli na budućnost![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:evo bracika jedno za tebe. Po tebi ko treba ostati (ako vec mora jedan). Puric ili Vusljanin?hilmo je napisao/la:@rule
Evo prijedlog za sve, izaberite igrača i dajte nam svoje viđenje sezone tog igrača. Da se malo bavimo onim što je bilo, a nek uprava misli na budućnost![]()
Na ovo pitanje od 10 forumasa,7-ce ti razlicito odgovoriti

ni jedan ali purke moze jer ima nase drzivljanstvo a ovaj nema mora da strance ganjamo a istice mu ugovor irfanu:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cekam hilmin precizni odgovor

Ja bih volio da se obojice rijesimo, dovedemo jednog ala Alivodic, plus Duljevic ili Kuoadio. Po meni to bila vise nego dobra pokrivena strana
Ali to su samo snovi ...

Ja bih volio da se obojice rijesimo, dovedemo jednog ala Alivodic, plus Duljevic ili Kuoadio. Po meni to bila vise nego dobra pokrivena strana

Bosniacum Lilium je napisao/la:cekam hilmin precizni odgovor![]()
Ja bih volio da se obojice rijesimo, dovedemo jednog ala Alivodic, plus Duljevic ili Kuoadio. Po meni to bila vise nego dobra pokrivena stranaAli to su samo snovi ...
A ko ne bi.

Ja sam ubjeđen da ce i ovaj prelazni rok ,potpisati neki kapitalac,ala Jajalo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
iz tvog posta u Ibrine ociamypitar je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:cekam hilmin precizni odgovor![]()
Ja bih volio da se obojice rijesimo, dovedemo jednog ala Alivodic, plus Duljevic ili Kuoadio. Po meni to bila vise nego dobra pokrivena stranaAli to su samo snovi ...
A ko ne bi.![]()
Ja sam ubjeđen da ce i ovaj prelazni rok ,potpisati neki kapitalac,ala Jajalo.

Šta može Radovac ove sezone ? Može li biti ovo sezona njegove afirmacije ?Tu je među 18,može li sezonu završiti kao 12-13 igrač po minutaži u FK Sarajevo ?
ove sezone tesko, iduce DARealist je napisao/la:Šta može Radovac ove sezone ? Može li biti ovo sezona njegove afirmacije ?Tu je među 18,može li sezonu završiti kao 12-13 igrač po minutaži u FK Sarajevo ?
mora poraditi na fizickoj spremii konstantnosti dobrih igraca bas kao i faris )
Cim su doveli ovog Slovenca,tesko da ce se naigrati,
Cimi,sad ovaj Kostic,pa i Kovacevic
Cimi,sad ovaj Kostic,pa i Kovacevic
-
- Kontakt:
tesko da ista, kovacevic je sa nametnuo kao izbor prije na poziciji zadnjeg veznog, mislim da ce prije faris handzic nakupiti minuta mijenjajuci stojceva.Realist je napisao/la:Šta može Radovac ove sezone ? Može li biti ovo sezona njegove afirmacije ?Tu je među 18,može li sezonu završiti kao 12-13 igrač po minutaži u FK Sarajevo ?
-
- Kontakt:
Siguran sam da ce Radovac dobiti odredjene minute kod Dzene.
Sad suljketa vidio u gradu,došao na odmor malo ,dobio 700 grama hahahahilmo je napisao/la:Ko ne bi!Elegant je napisao/la:Pitanje za navijace, da li bi voljeli da vam se Suljic vrati ?

- 1988risha
- Kontakt:
S A R A J E V O
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
-
- Kontakt:
fcforever,
ne znam hoce li, objektivno ce biti tesko izdozirati potrebnu minutazu i jednom i drugom , s obzirom na konkurenciju, njihovu realnu potrebu da igraju, u smislu da se igracki jos vise razviju, no i to se vrlo moze okrenuti ako ostatak ekipe bude mljeo ostale premijerligase, pa da ih se moze izarmotizovati.
ono sto je po meni sigurno, i jednom i drugom je ova sezona za pokazati jesu li ili nisu za sarajevo.
ne znam hoce li, objektivno ce biti tesko izdozirati potrebnu minutazu i jednom i drugom , s obzirom na konkurenciju, njihovu realnu potrebu da igraju, u smislu da se igracki jos vise razviju, no i to se vrlo moze okrenuti ako ostatak ekipe bude mljeo ostale premijerligase, pa da ih se moze izarmotizovati.
ono sto je po meni sigurno, i jednom i drugom je ova sezona za pokazati jesu li ili nisu za sarajevo.
Zadnja izmjena: licencirani, dana/u 03 jun 2014, 16:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Tako je gravceee bujrum na pravu stranu1988risha je napisao/la:S A R A J E V O

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bosniacum Lilium je napisao/la:evo bracika jedno za tebe.Po tebi ko treba ostati (ako vec mora jedan). Puric ili Vusljanin?hilmo je napisao/la:@rule

Obojica!!
Zasto?
Svijesni smo da to nisu igraci ekstra kvaliteta, ali mislim da su dovoljno dobri da u ovom trenutku odgovore zadacima na desnoj strani.
Ove sezone je nasa desna strana bila najslabija stacka u ekipi ali najvise zbog nedostatka kvalitetnog desnog beka. U utakmicama u kojima su igrali Baric - Puric to je zaista bilo katastrofalno, dok sa Tatkom je bila druga prica, jer Tatko ima borbenost koju Baric nije pokazao i nedostak kvaliteta je nadomjestio.
Uz dobrog desnog beka i njih dvojica bi bili sigurno bolji. Jos kad tu dodamo sada jacu konkurenciju na krilnim (jer Okic moze igrati na krilu a tu je ovaj afrikanac) pozicijama, ako misle da igraju moraju se mnogo vise potruditi, jer imaju dovoljan kvalitet na PL.
Ostavio bi ih jos iz jednog razloga, a to je da bude sto manje promjena jer smo vec izvrsili neke promjene u postavci ekipe, a na zimu se definitivno rijesiti jednog.
Ako bi se bas morao jednog rijesiti onda bih taj vruci krompir prepustio Ibrakovicu.

Naravno da NE !!! Kakav Suljic i cuj sazrio za manje od pola godinelicencirani je napisao/la:naravno, sazrio kao igrac.Elegant je napisao/la:Pitanje za navijace, da li bi voljeli da vam se Suljic vrati ?

Meni jedan od najdrazih igraca, to ste primjetiRealist je napisao/la:Šta može Radovac ove sezone ? Može li biti ovo sezona njegove afirmacije ?Tu je među 18,može li sezonu završiti kao 12-13 igrač po minutaži u FK Sarajevo ?

Ali ovdje treba biti strog i objektivan.
To sta on moze ove sezone zavisi samo od njega. Ukoliko na treningu se pokaze i bude dodatno radio na sebi, na svojoj fizickoj spremnosti moze nadolazece sezone postati novi Cimirot. U tolikoj konkurenciji nece Dzeno rizikovati i ubacivati nespremnog igraca a zna da je svaka utakmica bitna. Isto kao sto ne bih ni ja.
Ukoliko imas Kovacevica, slovenca i Radovca potpuno spremnih, ja mislim da Dzeno nece ni malo razmisljati koga ubaciti i da ce njegov prvi izbor biti Radovac. Plus je tu i Duljevic koji kako sam cuo je mozda cak i najbolji kada igra u sredini, ali o tom po tom.
Iskljucivo je do Samira, on sad mora ubaciti u brzinu vise i mnogo raditi na sebi i individualno i na treninzima. Ja vjerujem da ce on sad da zablista.
@as roma
Jesi li pogledao koju utakmicu Ujpesta ove sezone?
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 03 jun 2014, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam, al niste ni vi sigurno, tako da je to cisto lupanje.
Neka njega gore samo
Neka njega gore samo

Tako si i za Dzenu govorio..aS_Roma je napisao/la:Nisam, al niste ni vi sigurno, tako da je to cisto lupanje.
Neka njega gore samo

kakav on i trener,it itd..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 10 gostiju.