FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Trebaju nam jos dva igraca, neki kapitalac na sredini terena i desni bek (Kalasi).
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
http://****.com/komazec-u-sarajevu-sam-uzivao/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ono što mogu reći je da sam sa ponosom nosio taj sveti dres i ginuo svakog trenutka za njega, jednog dana se sigurno vraćam, ako ne kao igrač onda sigurno kao jedan od navijača."
"Ono što mogu reći je da sam sa ponosom nosio taj sveti dres i ginuo svakog trenutka za njega, jednog dana se sigurno vraćam, ako ne kao igrač onda sigurno kao jedan od navijača."
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
poobjego komazec , prepao se konkurencijetello je napisao/la:http://****.com/komazec-u-sarajevu-sam-uzivao/

mozda se i vrati, na zimu ...

onda lagano 4 3 3 igratrammstein je napisao/la:poobjego komazec , prepao se konkurencijetello je napisao/la:http://****.com/komazec-u-sarajevu-sam-uzivao/
"Ono što mogu reći je da sam sa ponosom nosio taj sveti dres i ginuo svakog trenutka za njega, jednog dana se sigurno vraćam, ako ne kao igrač onda sigurno kao jedan od navijača."hehe
mozda se i vrati, na zimu ...

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
-
- Kontakt:
Stvarno nece biti lahko Dzeni posloziti ekipu i izabrati postavku igre. Ako dovedu brzog desnog bocnog i jos jednog ubitacnog strikera...bice mu fakat tesko ...he he he he he
Joj koliko bi mi samo bili jaci da je Komazec ostao

Pitanje za navijace, da li bi voljeli da vam se Suljic vrati ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ko ne bi!Elegant je napisao/la:Pitanje za navijace, da li bi voljeli da vam se Suljic vrati ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto da neElegant je napisao/la:Pitanje za navijace, da li bi voljeli da vam se Suljic vrati ?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Elegant je napisao/la:Pitanje za navijace, da li bi voljeli da vam se Suljic vrati ?
sto da ne, on je stasao u igraca u nasem klubu, uvijek se maksimalno borio, prava radilica, dobar sa loptom, ok momak...vrata su mu sto se mene tice uvijek otvorena

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
@elegant
Jel to nesto znaš ?
Jel to nesto znaš ?

Re: Odg: FK Sarajevo
Ma ne zna ništa sigurno, možda ga je negdje vidio u gradu jer je došao na odmor. Završena sezona u Mađarskoj.HZ_ilidzaa je napisao/la:@elegant
Jel to nesto znaš ?
Trenutno je nerealno ali i skoro nemoguće da se Asmir vrati u FK Sarajevo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja iskreno ne bih. Mozda bih za klupe. Dosta sam grijeha na njemu zaradio psujuci, kad frajer od 10 situacija u 8 izabere onu najgoru opciju. Kad treba sutati dodaje neshta, kad treba dodavati shuta. Ne kazem da je los igrac nego vrlo cesto ga ponese pa se pogubi... Ne znam... Ne bih se nesto obradovao specijalno.
Bas.. Svaka mu cast, al cir sam od njega zaradio..STARBUZZ je napisao/la:Ja iskreno ne bih. Mozda bih za klupe. Dosta sam grijeha na njemu zaradio psujuci, kad frajer od 10 situacija u 8 izabere onu najgoru opciju. Kad treba sutati dodaje neshta, kad treba dodavati shuta. Ne kazem da je los igrac nego vrlo cesto ga ponese pa se pogubi... Ne znam... Ne bih se nesto obradovao specijalno.
-
- Kontakt:
naravno, sazrio kao igrac.Elegant je napisao/la:Pitanje za navijace, da li bi voljeli da vam se Suljic vrati ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nekada bilo tako, sada je jos korisniji igracSTARBUZZ je napisao/la:Ja iskreno ne bih. Mozda bih za klupe. Dosta sam grijeha na njemu zaradio psujuci, kad frajer od 10 situacija u 8 izabere onu najgoru opciju. Kad treba sutati dodaje neshta, kad treba dodavati shuta. Ne kazem da je los igrac nego vrlo cesto ga ponese pa se pogubi... Ne znam... Ne bih se nesto obradovao specijalno.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Fino pitanje za navijace ali i potpuno nerealno...imamo mi vaznijih prica i mastanja 

fcsforever je napisao/la:Fino pitanje za navijace ali i potpuno nerealno...imamo mi vaznijih prica i mastanja
kojih ljepotane? dok ibracadabra sreduje i ganja nake igrace mi ovdje nemamo sta korisno naglabat:D samo cekati i mastati heheh jedino ako ti imas kakvu mahalsku kao svi do sada heheh pa da razglabamo malo o ti m stvarima do slijedeceg pojacanja

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
@rule
Vidiš da je mahala ove godine zakazala
Evo prijedlog za sve, izaberite igrača i dajte nam svoje viđenje sezone tog igrača. Da se malo bavimo onim što je bilo, a nek uprava misli na budućnost

Vidiš da je mahala ove godine zakazala

Evo prijedlog za sve, izaberite igrača i dajte nam svoje viđenje sezone tog igrača. Da se malo bavimo onim što je bilo, a nek uprava misli na budućnost

ne zezaj, moja nije bila mahalskaRule_hz je napisao/la:fcsforever je napisao/la:Fino pitanje za navijace ali i potpuno nerealno...imamo mi vaznijih prica i mastanja
kojih ljepotane? dok ibracadabra sreduje i ganja nake igrace mi ovdje nemamo sta korisno naglabat:D samo cekati i mastati heheh jedino ako ti imas kakvu mahalsku kao svi do sada heheh pa da razglabamo malo o ti m stvarima do slijedeceg pojacanja