FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SamoTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SamoTZ » 03 jun 2014, 09:22

Pazite kako sam nagovorio Fuleta u decembru prošle godine da nam napiše iznos duga. Dakle, ove informacije koje je Azmir iznio danas, mi smo ovdje imali prije 6 mjeseci. Ja sam još tad te podatke pohranio na računar za svaki slučaj. Ipak, podaci su još uvijek dostupni.

Pri dnu stranice, nick Cikita123 :clap:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &p=2949361

Nije ništa slagao, čak je dao i više podataka. Za 2003. npr.
Probisvjetu (Suljo) nisam ja nikakav Fucko i ne poredi me sa njim ali nema veze .Dacu Vam neke podatke pa Vi procjenite ko je napravio dug. Idemo poslovanje FK Sloboda po godinama koliki se minus pravio
2003: 849.826 km
2004: 758.590 km
2005: 77.355 km
2006: 201.017 km
2007: 622.650 km
2008: 1.225.058 km
2009: 186.104 km
2010: 1.009.267 km
2011: 619.653 km
2012: 273.558 km

Sto ukupno iznosi 5.823.078 bez kamata.
To je nas dug i o tome treba da pricamo kako da se ukljuci i drustveno politicka zajednica i gradjani Tuzle jer dok ne rijesimo ovaj dug ne mozemo dalje.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 03 jun 2014, 10:10

Ne mogu da vjerujem kako ljudi sada po onom fb-u pljuju po Azmiru i Ciri poslije ove izjave, a sve " veliki " navijaci Slobode :?

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 03 jun 2014, 10:12

Ciro odlazi ako je tako Azmir odlucio onda je to sigurno najbolje za klub, sta god mi ovdje pisali Azmir zna najbolje, imam osjecaj da ce traziti dugorocnije rijesenje, trenera koji ce ostati 3-5 godina tu i raditi na stvaranju evropske Slobode uz Azmira, svi smo mi znali da Ciro nece tu dugo ostati, nadali smo se barem jos jednu godinu u PL, al opet pitanje je dali bi on ostao do kraja, tako da sigurno je Azmir odlucio nesto dugorocnije da trazi sve mi se cini. Samo se sjetite kad smo svi galamili za Smajla pa imali onaj sastanak sa Azmirom pred stadionom poslije poraza od Branitelja, samo nam covjeke rece vjerujte mi ja zeli Slobodi najbolje, strpite se do kraja polusezone vazno je da Jedinstvo nije otislo na plus 8, imamo sansu strpite se, ne pravite probleme. I sta se desi na polusezoni Ciro, novi sponzori, novi igraci i na krajuulazak u Pl. Samo se strpit i cekat sta ce gigant uraditi.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 jun 2014, 10:14

akobogda potpisace se reprogram dugovanja,sredice se i licenca..bilo bi lijepo da se napuni stadion svaku utakmicu,i tako novcano pomogne,zapad 5 km puta 4 000 to je 20 000 maraka...sjever 3 km puta 3.5 hiljada ljudi oko 11 hiljada to je 30 000 po utakmici puta 15 utakmica 450 000 maraka...to je pomoc nasem klubu...
a u to nisam racuno kup utakmica..znam da je nerealno ocekivat svaku trekmu pun stadion,ali to bi bila prava finansijska injekcija,da vidi azmir da nije sam PA SAMO OD ULAZNICA POLA MILIONA;TOLIKI BUDJET IMA POLA PREMJERLIGASA::
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 03 jun 2014, 10:14

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako ljudi sada po onom fb-u pljuju po Azmiru i Ciri poslije ove izjave, a sve " veliki " navijaci Slobode :?
To su isti oni koji u zadnjih 5 godina nisu 2 put bili na stadionu, pa sad u subotu dosli slikali se, pisali kako vole slobodu, citirali pjesme fukara, samo jer je bilo furka bit u subotu na stadionu, da budu in... glume neke navijace slobode a nemaju veze ni o klubu ni o fudbalu..
to su oni sto kad je liga prvaka izadju u grad i ganjaju cure jer je tad slabija konkurencija :mrgreen:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 03 jun 2014, 10:20

klasik je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kako ljudi sada po onom fb-u pljuju po Azmiru i Ciri poslije ove izjave, a sve " veliki " navijaci Slobode :?
To su isti oni koji u zadnjih 5 godina nisu 2 put bili na stadionu, pa sad u subotu dosli slikali se, pisali kako vole slobodu, citirali pjesme fukara, samo jer je bilo furka bit u subotu na stadionu, da budu in... glume neke navijace slobode a nemaju veze ni o klubu ni o fudbalu..
to su oni sto kad je liga prvaka izadju u grad i ganjaju cure jer je tad slabija konkurencija :mrgreen:
Strah me da je takvih puno, pa poslije Cire da nece viditi Tusanj do europe :(

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 03 jun 2014, 10:20

A ovi sto nesto pametuju po FB i pisu, oni veze nemaju ni o Slobodi ni o Azmiru, svi sad pametni a bili na dvije utakmice otkad u drugoj ligi Jedinstvo i Igman, ti isti su govorili **** Slobodu do prije godinu i po nek se ugasi svakako je smece fudbal, ti isti kad im to kazes, licemjerno se smjeskaju i kazu ma to se mi tad salili,mi smo uvijek za Slobodu sad ide PL ovo ono, a sad opet nesto pisu sto Ciro ode. Takvi je bilo i bit ce al oni najodani koji su prosli uz klub cijeli pakao druge lige znaju da Azmir zna najbolje

betting1902
Kontakt:

Post Postao/la betting1902 » 03 jun 2014, 10:22

Fb navijaci i 'ciro' navijaci , cim njema cire odma **** azmira.. Da nije Azmira sad bi igrali umjesto Buducnosti u trecoj .. Forza Azmir!!!

Sent from my iPad using Tapatalk

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 jun 2014, 10:29

KARIC;SADIKOVIC ILI MALKOCEVIC :hmmmmm:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 03 jun 2014, 10:35

wienultras je napisao/la:KARIC;SADIKOVIC ILI MALKOCEVIC :hmmmmm:
Nebi ni jednog al ako su oni izbor ostaviti Denisa da radi samo ga prekomandovat u prvog trenera.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jun 2014, 10:46

Ipak mislim da je ovo neka zezancija i da ce Ciro ostati..ako ne,hvala mu na svemu,mozda je trazio i vise para,a Azmir razmislja kako da ustedi sta..ako Ciro ode volio bih da postavi Karica,zasluzan je i on za ovaj uspjeh Slobode jednim dijelom..

Ove sad sto pljuju po Azmiru na fb nabijem na k....,to su isti oni koji nisu vidjeli Tusnja,dok nisu dosli mecevi sa Jedinstvom i Igmanom zadnje kolo..da se slikaju.. ;)

Sigurno se sprema dobar trener da dodje,nece Azmir nista prepustit slucaju..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 jun 2014, 10:48

Ko god je dolazio zbog Cire na utakmice ako ima takvih, neka se fino udari bokserom sam u glavu i nek vise ne dolazi na Tusanj. Nama treba mladji trener da bude na klupi duze vremena a Ciro to vise ne moze jer ne treba nama bolesnik koji ce svaki dan ici na preglede ljekaru, Hvala Ciri za sve uradjeno i sto nas je vratio a Azmir zna najbolje sta za radit pa nek dovede ako moze Jovica bio bi mu zahvalan. Zivio Azmir :tokralju:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 jun 2014, 10:49

Sutnja je mudorst. :cool:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jun 2014, 10:52

Sadikovic ili Vojvodic ne dolaze u obzir,njima treba zabranit prilaz Tusnju !!

Karic je po meni prvi izbor,onda bih mogao razmisljati o Janjosu,po meni veoma dobar trener za ove lige,uz njega su tu jos Ante Mise trener Viteza i onaj sto vodi Velez,to je neki moj izbor..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 jun 2014, 10:56

Jao slike slika
Ko vam je ovaj frajer? Nesta mi lici na Azmira, k'o da je samo navukao periku i nasmijao se po prvi put.

Mato Djakovic by day,

slika

Azmir Husic by night!

slika

:urnebes: :urnebes:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 jun 2014, 11:03

Hvala Ćiri na svemu, on je poslužio svrsi i to je valjda svima jasno .. bilo je velika čast da nas trenira takav trener! Azmir zna šta radi, također je dokazao da niko ne treba i ne smije sumnjati u njegove odlue, prema tome :D

što se tiče imena koja vi vrtite ovdje (Sadiković, Janjoš, Karić, Miše), hvala, ali ne :D može Sok, može i Jusufbegović iz Veleža, al' on ne bi došao jer Veležu ide dobro, Jagodić ne može vodit' repku i klub, tako da ostaje u repki :D volio bih nekog trenera izvana :D

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 jun 2014, 11:09

Chinaglia je napisao/la:Hvala Ćiri na svemu, on je poslužio svrsi i to je valjda svima jasno .. bilo je velika čast da nas trenira takav trener! Azmir zna šta radi, također je dokazao da niko ne treba i ne smije sumnjati u njegove odlue, prema tome :D

što se tiče imena koja vi vrtite ovdje (Sadiković, Janjoš, Karić, Miše), hvala, ali ne :D može Sok, može i Jusufbegović iz Veleža, al' on ne bi došao jer Veležu ide dobro, Jagodić ne može vodit' repku i klub, tako da ostaje u repki :D volio bih nekog trenera izvana :D
hoces barbareza brate :urnebes: :mrgreen: :mrgreen:
koji bi to sou bio veci neg sa cirom,pitari bi odma rekli barba alkoholicar :urnebes: :beba:

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 03 jun 2014, 11:11

Vi koji spominjete Karića, precizirajte na kojeg Karića mislite. Pošto su dvojica u opticaju :lol:

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 03 jun 2014, 11:13

Ma dolazi Blaz Sliskovic .

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 03 jun 2014, 11:13

Daj Musemića :D
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.