U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Batko
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Batko » 02 jun 2014, 23:33

legenda reala je napisao/la:
Batko je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:A nije da nismo očekivali, a naš savez nek i dalje šuti i smatra HNS sportskim prijateljima, pa neće s njima da se svađaju oko Halilovića, a ovi će uvjeren sam sve učini i da uzmu Gojaka i Hodžića :thumbdown: :thumbdown: znači kao što sam pisao i prije, Hrvatskim savezima je samo cilj oslabiti naše reprezentativne selekcije, jer pola tih igrača što oni nama uzmu, uopšte nemaju mjesta kod njih, al oni nam i dalje uzimaju :thumbdown: :thumbdown:
Na duge staze ce im se to obiti o glavu kad unište 3-4 igrača!!!

Sent from my Home using fingers
Što se tiče Bh Hrvata nikad im se neće obiti o glavu, oni će uvijek letiti na prvi mig Hrvatskih saveza, dok će iz dijaspore sve više biti slučajeva Drmić, kao i nama Tanković i sl.

Ali ne smeta meni što oni igraju za Hrvatsku, ali ja hoću da i naši savezi počnu uzimati djecu iz Sandžaka i ostalih ex Ju republika, Harun je krenuo s dobrom praksom mijenjanja igrača, mi vama vi nama, dok ovi dušmani hoće sve njima, e dobiće ****
Pa da, zato sam rekao, HNS je počeo žustro, sada uzimaju djecu koja su tek za šireg spiska... Marić neki dan nije igrao za U21 Hrvatske i pitanje je koliko ce igrati, špikic također!!

Mi nismo ni mrdnuli kurcem sto se tiče Ljajica, Handanovica pa i Halilovica može se reci..... Pod hitno se mora nešto poduzeti!! U situaciji smo da nas mnogi koriste za neke svoje licne ciljeve...

Sent from my Home using fingers

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 jun 2014, 23:39

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ponavljam, izbacit sve bivse i sadasnje igrace Sirokog Brijega iz svih reprezentacija.
aferim :kralj: Uvijek si znao :salut: :salut: :salut: :salut:
Sta kaze Pandza? :urnebes:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 03 jun 2014, 00:00

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 jun 2014, 00:11

PerryFred je napisao/la:
PerryFred je napisao/la:@zgembo89

Sto puta prezvakana tema ;).
Ako bude standardan u Rijeci dobit će poziv HNSa .
PerryFred je napisao/la: @Kevin

Pandža nije bio kvalitet za Hrvatsku.
Vidjećemo šta če biti sa Špikićem ;).

Izgleda da nismo dugo čekali .
Izbacit sve igrace Sirokog Brijega i Zrinje iz reprezentacija.
Okrenuti se igracima iz dijaspore .
za prvi citat..eto postao je već standardan u europi pa je dobio poziv :wtf:
drugi citat, čitate sport avaz koji piše naslov:

Špikić odbio Jagodića jer želi igrati za Hrvatsku

i onda nadnaslov manjim slovima:
Zašto nije došao na okupljanje

znači novinar sam sebe pobija, prvo konstantira da je odbio, a onda se pita zašto nije došao..pa ako je odbio valjda pobogu zato nije ni došao :roll:

di je rekao Špikić da odbija, da želi za Hrvatsku..di je Jagodić? di je izjava?

ovo je čisto ubačeno da se popljuje i radi čitanja..sačekajmo članak da pročitamo nagađanja dotičnog "novinara" bez ijedne konkretne činjenice ili dokaza da je stvarno odbio ili izjave nekog od aktera u članku..

dečko je prošli tjedan potpisivao za Rijeku, možda je odlučio da prije priprema ne želi na prijateljsku utakmicu da bude odmoran i spreman za pripreme Rijeke koje počinju za par dana..

vi ste sve već zaključili iz naslova članka nekih levatskih novina (kojima nije prvi put da gluposti pišu) i počeli pljuvati..

sačekajmo izjave i potvrdu da je stvarno odbio BiH pa ćete onda imat kad pljuvat ili pojest ****..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 03 jun 2014, 00:20

Ne supljiraj. :crazy:

Treba sve hrvate izbaciti iz mladjih kategorija. Samo zauzimaju mjesto potencijalnim BiH reprezentativcima. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 03 jun 2014, 00:22

Kevin je napisao/la:
PerryFred je napisao/la:

znači novinar sam sebe pobija, prvo konstantira da je odbio, a onda se pita zašto nije došao..pa ako je odbio valjda pobogu zato nije ni došao :roll:

ovo je čisto ubačeno da se popljuje i radi čitanja..sačekajmo članak da pročitamo nagađanja dotičnog "novinara" bez ijedne konkretne činjenice ili dokaza da je stvarno odbio ili izjave nekog od aktera u članku..

dečko je prošli tjedan potpisivao za Rijeku, možda je odlučio da prije priprema ne želi na prijateljsku utakmicu da bude odmoran i spreman za pripreme Rijeke koje počinju za par dana..

vi ste sve već zaključili iz naslova članka nekih levatskih novina (kojima nije prvi put da gluposti pišu) i počeli pljuvati..

sačekajmo izjave i potvrdu da je stvarno odbio BiH pa ćete onda imat kad pljuvat ili pojest ****..
Novinarstvo nam je inace na katastrofalnom nivou, pa cak i najcitaniji mediji su neprofesionalni. Uopste me ne iznenadjuje to sto navodis.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 03 jun 2014, 00:24

Greivis je napisao/la: Treba sve hrvate izbaciti iz mladjih kategorija. Samo zauzimaju mjesto potencijalnim BiH reprezentativcima. :kafa:
ako je ovo za spikica istina, onda si upravu. onda stvarno vise nema smisla pozivati igrace iz sirokog ili zrinjskog, vidi se sta im je cilj s svojim igracima..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 03 jun 2014, 00:26

STEVIE je napisao/la:
Greivis je napisao/la: Treba sve hrvate izbaciti iz mladjih kategorija. Samo zauzimaju mjesto potencijalnim BiH reprezentativcima. :kafa:
ako je ovo za spikica istina, onda si upravu. onda stvarno vise nema smisla pozivati igrace iz sirokog ili zrinjskog, vidi se sta im je cilj s svojim igracima.. bagra skutorska.
Naravno da je istina. Zasto inace ne bi dosao?
A kad je neki hrvat da valja zaigrao za BiH? Dosta je bilo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 03 jun 2014, 00:28

izvinjavam se ako je već pisano, ali zašto je armin hodzic "odstranjen" sa spiska mladih?

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 03 jun 2014, 00:31

Kevin je napisao/la:
PerryFred je napisao/la:

Nadam se stvarno da nije tako kako zvuci i da je samo gluposti stvarno se nadam! Ali posto znamo kako je slucaj Maric zavrsio tesko onda da je tako sto ti kazes, ali valjda ce nas Spikic obradovat i ostati pod :bih: Bilo bi ga steta izgubiti, ogroman je potencijal, ali isto tako bi bilo dobro da odbije Hrvatsku da bude primjer ostalima i da pokaze je Maric bio samo slucaj i tako na pozitivan nacin utjece na mlade talentovane igrace iz Hercegovine. Kao sti kazes viditcemo narednih dana sta i kako.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2014, 00:31

STEVIE je napisao/la:
ako je ovo za spikica istina, onda si upravu. onda stvarno vise nema smisla pozivati igrace iz sirokog ili zrinjskog, vidi se sta im je cilj s svojim igracima.. bagra skutorska.
Jasno im porucit da moraju potpisat ugovor da ce samo igrat za BiH ili nema poziva.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 03 jun 2014, 00:34

Ne postoji ugovor koji ga moze obavezati na to :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2014, 00:41

donniedarko je napisao/la:Ne postoji ugovor koji ga moze obavezati na to :D
Za sve se moze napravit ugovor.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 03 jun 2014, 00:43

Cartman je napisao/la:
Ne znam jesi li ozbiljan sa ovim oko ugovora. Naravno da mozes napraviti ugovor za sve ali da li ce vaziti je vec druga prica :thumbup:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 jun 2014, 01:41

Cartman je napisao/la:
ne mozes raditi ugovore za reprezentaciju mlađim igračima...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 jun 2014, 01:43

plavipatriota je napisao/la:izvinjavam se ako je već pisano, ali zašto je armin hodzic "odstranjen" sa spiska mladih?
odbio Jagodića jer želi igrati za Hrvatsku (pošto je sad u Dinamu) = logično! :facepalm:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 03 jun 2014, 02:18

Spikic igra za BiH, tu je kraj price.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 03 jun 2014, 06:09

HzSM je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:@Batko

Ne mozemo djeci slati pozive i ja sam izricito protiv da se ovakvi igraci ikad vise pozovu ali kakva je poruka poslana ignoriranjem Hrgote, Vrancica i Bunoze. Da li bi ova djeca drugim ocima gledala seniorsku repku to nikad necemo znati. Moj stav je jasan po ovom pitanju ali vidi vraga ja skako po Sirokom a sada ovaj tek napusti repku kad je otisao iz Sirokog. Znaci u ovom slucaju nisam bio u pravu.A sad nemojte vise o Spikicu ako je ovo istina nije vise reprezentativac i caos.
Vrancic ce dobiti poziv,ne brini za to.Momak prvo treba da promijeni drzavljanstvo pa da onda pocne pricati o reprezentaciji,a to je duga procedura.Bunoza mora otici u jacu ligu,ako uspije zavrsiti gdje na zapadu onda mislim da sigurno zasluzuje poziv.Hrgota nema zelju da nastupa za BiH,ne bi je ni Bunoza vjerovatno imao da je malo bolji pa da je u opticaju hrvatskoj selektora.
Možda mađarsku ili austrijsku ili drugu tursku ili hrvatsku ili sjediti na klupi u prvoj turskoj?
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 03 jun 2014, 08:25

plavipatriota je napisao/la:izvinjavam se ako je već pisano, ali zašto je armin hodzic "odstranjen" sa spiska mladih?

Armin Hodzic je povrijedjen i samo iz tog razloga je morao otkazati poziv Jagodicu!!!

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 03 jun 2014, 09:00

Kako su ljudi ovdje kratkih vidika jeb.o vas i Spikic i Maric potpisivali bi ugovore a pojma nemaju da je to nemoguće, i kad bi kojim slučajem bilo moguće ugovorom vezati igrača za reprezentaciju bili bi dojnji u svakom pogledu.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], kakarut, mercurial, riki46 i 39 gostiju.