Bas. Njega nisu smjeli ni testirati. Kad su onu gromadu vidjeli samo su se stidljivo pogledali i rekli "Ma on je dobar. Sam ti sine treniraj."Kaunas je napisao/la:i da jeste, ko će je njemu zabraniti?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Neboj te se nije sudzuka zabranjena.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
ako ih pogleda preko oka, nayebali su 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
tema je
Dobro sam rekao prije par mjeseci majstor je pokrenuo kulturnu revoluciju ... ni sam ne zna kojeg je demona kreirao ...
SEO urgiraj nema vise XL ... a trebalo je stajat SEO na ledjima
Dobro sam rekao prije par mjeseci majstor je pokrenuo kulturnu revoluciju ... ni sam ne zna kojeg je demona kreirao ...
SEO urgiraj nema vise XL ... a trebalo je stajat SEO na ledjima
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Bolje im je sami da odu dok ih on ne otjera. Sa pajdom Mumetom, razbice ihKaunas je napisao/la:ako ih pogleda preko oka, nayebali su
- schweinsteiger
- Kontakt:
Prema,jos uvijek,nepotvrdjenim informacijama,Seo ce morati ici u sjediste FIFAe na neke pretrage.Kako se saznaje,nisu imali odgovarajucu opremu da mu uzmu uzorak krvi.

#miasanmia
Joj covjece, koja je ljepota uci na ovu temu i dobro se ismijati.

Sve sama pozitivaMP8 je napisao/la:Joj covjece, koja je ljepota uci na ovu temu i dobro se ismijati.![]()
- Goalgetter
- Kontakt:

Aferim momcino!
Gledaj ljepotana, mora da se najeo dobre sudzuke prije fotosutinga, cim mu se oci ovako cakle.Goalgetter je napisao/la:
Aferim momcino!
Aferim tebi, @Golgetter, što si sliku koja dokazuje podijelio sa nama!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ada kuku te ljepote. Blago majci koja je rodila ovo zlato

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Već sada je igračina.. mogu zamisliti kakva mašina će da bude za 2-3 godine..

to je taj pogled 
15.10.2013.
A sandzacki roditelji najljepsu djecu radajuBosniacum Lilium je napisao/la:ada kuku te ljepote. Blago majci koja je rodila ovo zlato![]()
![]()
![]()
http://www.****/sport/fudbal/planira ... a-7-meceva" onclick="window.open(this.href);return false;
Otkrili su i nekoliko detalja o opremi koju nose bh. reprezentativci.
- Sead je velik kao trafika, nosi XL
. Imamo malih problema sa Zvjezdanom Misimovićem, jer nosi raspar. Dres mu je veličine L, ali zbog konstitucije donjeg dijela tijela, nosi šorc XL. Ipak, Misimović je strašan momak i profesionalac, samo obuče dres i odmah želi na teren. Sejad Salihović želi stalno igrati u dresu kratkih rukava, kakvo god da je vrijeme napolju - dodaje Kečo, koji, zajedno s Đipom, prati sve naše selekcije, od kadeta do seniora, kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji.
Otkrili su i nekoliko detalja o opremi koju nose bh. reprezentativci.
- Sead je velik kao trafika, nosi XL
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidi se da je Rusioc takodje popularan kod zenske populacije, svaka mati bi htjela imati Sea za zeta.BaDa12 je napisao/la:Aferim tebi, @Golgetter, što si sliku koja dokazuje podijelio sa nama!
![]()
Gledam visinu i kilazu Rusioca i malehan nesto. Ja mislio da je veci. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisi ovo izjavio, nisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Proximic, Vrhbosnian i 14 gostiju.