Pa da, zato sam rekao, HNS je počeo žustro, sada uzimaju djecu koja su tek za šireg spiska... Marić neki dan nije igrao za U21 Hrvatske i pitanje je koliko ce igrati, špikic također!!legenda reala je napisao/la:Što se tiče Bh Hrvata nikad im se neće obiti o glavu, oni će uvijek letiti na prvi mig Hrvatskih saveza, dok će iz dijaspore sve više biti slučajeva Drmić, kao i nama Tanković i sl.Batko je napisao/la:Na duge staze ce im se to obiti o glavu kad unište 3-4 igrača!!!legenda reala je napisao/la:A nije da nismo očekivali, a naš savez nek i dalje šuti i smatra HNS sportskim prijateljima, pa neće s njima da se svađaju oko Halilovića, a ovi će uvjeren sam sve učini i da uzmu Gojaka i Hodžića![]()
znači kao što sam pisao i prije, Hrvatskim savezima je samo cilj oslabiti naše reprezentativne selekcije, jer pola tih igrača što oni nama uzmu, uopšte nemaju mjesta kod njih, al oni nam i dalje uzimaju
![]()
Sent from my Home using fingers
Ali ne smeta meni što oni igraju za Hrvatsku, ali ja hoću da i naši savezi počnu uzimati djecu iz Sandžaka i ostalih ex Ju republika, Harun je krenuo s dobrom praksom mijenjanja igrača, mi vama vi nama, dok ovi dušmani hoće sve njima, e dobiće ****
Mi nismo ni mrdnuli kurcem sto se tiče Ljajica, Handanovica pa i Halilovica može se reci..... Pod hitno se mora nešto poduzeti!! U situaciji smo da nas mnogi koriste za neke svoje licne ciljeve...
Sent from my Home using fingers