razumijem te ali nam sad ne treba negativnih komentara i optužbi, ovo smo i previše čekali da bi sad svi ispoljavali svoju negativnu energiju. idemo u Brazil, svi živimo za toTMmanija2012 je napisao/la:Nisam ocekivao da ce biti ponove pozvan..bruka,sramot i jad od strucnog staba i saveza.
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
4-IN-A-ROW
KOJA BRUKA, FUJ MATER IM DEBILNU SVIMA
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Jeste li primjetili kako niko od novinara na BHT-u ne komentariše "Slučaj Zukanović",niti na teleteksu ima ikakve vijesti o tome !!! Vjerovatno se boje kako će u slučaju objektivnog komentara cirkusa oko ovog momka izgubiti akreditacije od NS BiH za SP !!! Koja smo mi stoka , poltronska ( o poltronima u timu više ne bih) ....
Zadnja izmjena: Asina, dana/u 02 jun 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je jako žao momka i ne podržavam Papeta zbog ovoga.. Ponijeli su se šupački prema momku..
Ali razlog zašto niko ili gotov niko ne piše i ne priča o ovome je zbog atmosfere u reprezentaciji.. Zaista nam ovo ne treba prije Mundijala.. poslije će se mnogo toga raščistiti
Ali razlog zašto niko ili gotov niko ne piše i ne priča o ovome je zbog atmosfere u reprezentaciji.. Zaista nam ovo ne treba prije Mundijala.. poslije će se mnogo toga raščistiti
Pa država sa najvećim brojem "manjih" i "većih" kvislinga ...Asina je napisao/la:Jeste li primjetili kako niko od novinara na BHT-u ne komentariše "Slučaj Zukanović",niti na teleteksu ima ikakve vijesti o tome !!! Vjerovatno se boje kako će u slučaju objektivnog komentara cirkusa oko ovog momka izgubiti akreditacije on NS BiH za SP !!! Koja smo mi stoka , poltronska ( o poltronima u timu više ne bih) ....
A Pape u sadašnjem i budućem vremenu dobiva nastavak -ak pa postaje "Papak"
Asina je napisao/la:Jeste li primjetili kako niko od novinara na BHT-u ne komentariše "Slučaj Zukanović",niti na teleteksu ima ikakve vijesti o tome !!! Vjerovatno se boje kako će u slučaju objektivnog komentara cirkusa oko ovog momka izgubiti akreditacije on NS BiH za SP !!! Koja smo mi stoka , poltronska ( o poltronima u timu više ne bih) ....
dali bi guz.ice za akreditacije
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pirke je napisao/la:Ne znaci da je protjeran. Vjerujem da ce ga opet zvati za sljedece kvalifikacije.dubrovnik je napisao/la:Evo i sluzbeno je Zukanovic protjeran. Super ajde nazdravlje i naprijed NSBIH i ..... Samo naprijed koji je ovo po redu.
I ovaj je niko i nista po staroj iskusanoj matrici. Bravo zemljaci idemo dalje dok ne stignemo do Dzeka posao nije obavljen.
Istina da ima rep.BIH i posle SP ali...
Ervin Zukanovic
Ne znam da li bi Džeko "čuvao" atmosferu kada bi mu na isti način "odleprhnuo" Ibra jaran ili Miske ???
De bolan ne budi smijesan, pa vidis kako lete glave....Da li bi ti rekao? Ovih 6 rezervi jedva ceka da upadne ako jos neko progovori....kako vec rekoh, Zuka je ispao klasični kolateral od strane papana iz Zavidovića......Pricace se o ovome poslije SP-a.....aleksandar_veliki je napisao/la:Ljudi nemojte lupati, Savez ne daje akreditacije. Iste odobrava FIFA, za BiH je odobreno 15 akreditacija, a toliko novinara se nije javilo nasem Savezu. Kakva akreditacija, kad projekt Brazil bez Amerike za ozbiljan posao kosta 20.000 KM. Da li ste primjetili kako se ne oglasava niko od bivsih reprezentativaca po ovom slucaju. Najlakse je po novinarima...Jeste li primjetili da niti jedan Zmaj na svojim profilima na drustvenim mrezama nije A rekao...Kaunas je napisao/la:Asina je napisao/la:Jeste li primjetili kako niko od novinara na BHT-u ne komentariše "Slučaj Zukanović",niti na teleteksu ima ikakve vijesti o tome !!! Vjerovatno se boje kako će u slučaju objektivnog komentara cirkusa oko ovog momka izgubiti akreditacije on NS BiH za SP !!! Koja smo mi stoka , poltronska ( o poltronima u timu više ne bih) ....
dali bi guz.ice za akreditacije
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Svi mudro sute i cekaju povratak iz Brazila..e tad ce biti sapunica 

15.10.2013.
Zukan se nikome nije uvlacio, lizao...Asina je napisao/la:Ne znam da li bi Džeko "čuvao" atmosferu kada bi mu na isti način "odleprhnuo" Ibra jaran ili Miske ???
Ervin Zukanovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Sumnjam da je to bilo u saglasnosti sa igracima, kao sto stoji na stranici saveza, ali dobro. Otvorice se ova tema poslije SP, pa ce se saznati istina.
Moja replika je bila na drugi dio tvog posta, odnosno o tome kako se niko od ostalih igraca ne oglasava po ovom pitanju....sve se privremeno gurnulo pod tepih....aleksandar_veliki je napisao/la:sekula, jos jednom procitaj saopstenje na stranici Saveza i sve ce ti biti jasno...
- Goalgetter
- Kontakt:
Onda se tu u protivnom postavlja pitanje, kome smeta Ervin Zukanovic? Ja i dalje ne mogu vjerovati da se na osnovu onakve izjave moze odstraniti igrac, i da po Papetovim rijecima, da je uvrijedio savez, njega i igrace.aleksandar_veliki je napisao/la:Sumnjam da bi se smijelo staviti onako saopstenje bez suglasnostzi igraca, barem onih koji kolo vode. Nemojte biti smijesni...Goalgetter je napisao/la:Sumnjam da je to bilo u saglasnosti sa igracima, kao sto stoji na stranici saveza, ali dobro. Otvorice se ova tema poslije SP, pa ce se saznati istina.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mozda se tu desilo jos nesto osim one izjave?Goalgetter je napisao/la:Onda se tu u protivnom postavlja pitanje, kome smeta Ervin Zukanovic? Ja i dalje ne mogu vjerovati da se na osnovu onakve izjave moze odstraniti igrac, i da po Papetovim rijecima, da je uvrijedio savez, njega i igrace.aleksandar_veliki je napisao/la:Sumnjam da bi se smijelo staviti onako saopstenje bez suglasnostzi igraca, barem onih koji kolo vode. Nemojte biti smijesni...Goalgetter je napisao/la:Sumnjam da je to bilo u saglasnosti sa igracima, kao sto stoji na stranici saveza, ali dobro. Otvorice se ova tema poslije SP, pa ce se saznati istina.Doduse, Ivica Osim je objasnio cijelokupnu situaciju.
Kazniti Ivicu Osima

A kad vec tako nabubas zapitas li se za Safeta, Seada - Germaniju... to ne vidis.
Mozda se tu desilo jos nesto osim one izjave?
A kad vec tako nabubas zapitas li se za Safeta, Seada - Germaniju... to ne vidis.
Ervin Zukanovic
Mislim da nisi u pravu.....Igraci žele da se pokažu u što boljem svjetlu i da se jos koji put dobro prodaju i oni ce igrati zbog sebe na SP.....A usput su svjesni da je sve u rukama ovog papana iz Zavidovica.....Niko u ovom trenutku vise ne zeli rizikovati nakon ovog sto se desilo....Pročitaj i ti Švabin odgovor.....on je na svoj originalan način smjestio direktno selektoru...aleksandar_veliki je napisao/la:Sumnjam da bi se smijelo staviti onako saopstenje bez suglasnostzi igraca, barem onih koji kolo vode. Nemojte biti smijesni...Goalgetter je napisao/la:Sumnjam da je to bilo u saglasnosti sa igracima, kao sto stoji na stranici saveza, ali dobro. Otvorice se ova tema poslije SP, pa ce se saznati istina.
I ja se slažem sa Goalgetterom da će se sve saznati poslije SP-a. I to ne samo Ervinov slučaj nego sva dešavanja od Slovačke pa do danas. Kao što sam već ranije pisao u slučaju lošeg rezultata sve ali baš sve će izaći na vidjelo i moglo bi doći do ozbiljnih problema unutar reprezentacije. Ukoliko rezultat bude zadovoljavajući (prolaz grupe) to će biti malo blaže ali će se svejedno otkriti sva istina.
Također, ako Pape ne produži ugovor možemo očekivati da prava istina izađe na vidjelo.
Za sada, ovih mjesec dana trebamo biti fokusirani samo i isključivo na igru i prvenstvo a poslije ćemo o problemima.
Također, ako Pape ne produži ugovor možemo očekivati da prava istina izađe na vidjelo.
Za sada, ovih mjesec dana trebamo biti fokusirani samo i isključivo na igru i prvenstvo a poslije ćemo o problemima.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zuti mrave, koji ti je to nick po redu?Rustem je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: General505 i 13 gostiju.