ja bi volio Mazalovića za sredinuAndroid je napisao/la:Mazalovic i Stipe Barac slobodni igraci,obojica su bili na meti prosle godine,pa valjalo bi sada barem jednog dovesti

Barać nam ne treba
ja bi volio Mazalovića za sredinuAndroid je napisao/la:Mazalovic i Stipe Barac slobodni igraci,obojica su bili na meti prosle godine,pa valjalo bi sada barem jednog dovesti
I Zvonimir Blaić napustio Pecaru
ŠIROKI BRIJEG – Nogometni klub Široki Brijeg i Zvonimir Blaić (23) danas su sporazumno raskinuli ugovor. Blaić je na Pecaru stigao iz Šibenika i u redovima „Plavo-bijelih“ proveo je nepunu godinu dana.
BurningLegion je napisao/la:Mozda nije zadovoljio. Meni osobno je bio OK, ali nista posebno. Kako god, bolje traziti drugu opciju.
Mazalovic bi bio sjajan, a Barac je nikakav igrac za Široki, realno.
Juniori uvezali nekoliko dobrih rezultata do danas, no sto je tu je.
A teski naivac moras biti da vjerujes da je Široki pustio jednog od najboljih mladih igraca u ligi, igraca koji ima jos 4 godine ugovora, tek 20 godina i aktualni je mladi reprezentativac za 70 000 EUR, pa toliko ce samo nastupom u jednom pretkolu zaraditi, kamoli da je prisiljen za takvo sto prodavati ovakve igrace.
Taj sto je otisao, citam danas da je odbio poziv Jagodica jer naravno zeli da igra za Hrvatsku, jel ima istine u ovome, mozeli neko potvrditi ili zna nesto uvezio ovoga? Sta je razlog to da prvo Maric pa sada i Spikic nece da igra za BIH vise? Stvarno mi je zao ako je tako odlucio, vidio sam ga u A-reprezentaciju za koju godinu....bangara je napisao/la:Moze li mi ko reci, ako nije tajna, koliko ste dobili za ovog sto je otisao u Rijeku?
muhamedkonjic je napisao/la:Taj sto je otisao, citam danas da je odbio poziv Jagodica jer naravno zeli da igra za Hrvatsku, jel ima istine u ovome, mozeli neko potvrditi ili zna nesto uvezio ovoga? Sta je razlog to da prvo Maric pa sada i Spikic nece da igra za BIH vise? Stvarno mi je zao ako je tako odlucio, vidio sam ga u A-reprezentaciju za koju godinu....bangara je napisao/la:Moze li mi ko reci, ako nije tajna, koliko ste dobili za ovog sto je otisao u Rijeku?
Bice sutra u Avaz Sportu, jedan momak izbacio vec pa ja vidio pa samo da pitam da li je netko vise znao o svemu ovome. Pise naslov da je odbio poziv Jagodica posto zeli igrati za Hrvatsku. Sada neznam jeli dobio poziv iz Hrvatske ili mu je to samo zelja, mozda je i patka neznam stvarno ali nevjerujem posto se i Maric odlucio na isti korak nazalostBurningLegion je napisao/la:Cifra je oko 400 000 EUR, ne manje.
Nisam nista cuo da je odbio poziv u reprezentaciju. Tko to mu moze garantirati da ce igrati za Hrvatsku, kad je bio pozvan uopce? Mislim da ljudi debelo naklapaju. Sad, ukoliko se pokaze u Rijeci, postane standardan, ne sumnjam da ce HNS baciti udicu jer RIjeka je kvalitetan klub danas s dobrom momcadi, no trenutacno je daleko od toga.
Ali svakako da je u konacnici na Spikicu da odluci sto je najbolje za njega i sto zeli. Najbitnije je da je on osobno zadovoljan svojim odabirom i da je to ono sto hoce, mislim da nitko ni od kojeg igraca ne moze vise ocekivati.
Iskreno se nadam da će vam doći Mazalo koji je uvijek među najborbenijim igračima Cibalije. S 19 godina je kao nagradu za trud dobio kapetansku traku. Prošle godine su ga naši zaustavili sudskim putem iako je sve bilo crno na bijelo i očekivala se presuda u njegovu korist, ali sada nema prepreka. Neka i zaradi nešto ako je moguće, zaslužio je u svakom slučaju.Android je napisao/la:Mazalovic i Stipe Barac slobodni igraci,obojica su bili na meti prosle godine,pa valjalo bi sada barem jednog dovesti
navijač sam rijeke i mogu ti sa sigurnošću reći da cifra nije ni približna ovoj kojoj si rekao. mi smo ovu zimu tražili lijevog beka i to nam je bio gorući problem. na kraju smo doveli jednog igrača iz austrije beč (znači ekipe koja je igrala u ligi prvaka) i bila su natezanja oko cijene. austrija je htjela 500 000 eura, naši nisu nudili više od 250 000-300 000. na kraju su se dogovorili ispod 300 000. i do sada je to bio najskuplji igrač koji je došao u rijeku od kada je kod nas novi vlasnik. nedavno se pričalo po novinama da nam je trebao doći jedan igrač iz victorie guimmaraes (ekipe s kojom smo ove sezone igrali u skupinama EL), ali da je zapelo jer je odšteta bila oko 400 000, a i ovaj igrač je tražio 500 000 eura godišnje. tako da garantiram da ni blizu 400 000 niste dobili. slažem se da je 70 000 eura malo, ali uvrh glave kažem 120 000 tisuća. ako i toliko.BurningLegion je napisao/la:Cifra je oko 400 000 EUR, ne manje.
Nisam nista cuo da je odbio poziv u reprezentaciju. Tko to mu moze garantirati da ce igrati za Hrvatsku, kad je bio pozvan uopce? Mislim da ljudi debelo naklapaju. Sad, ukoliko se pokaze u Rijeci, postane standardan, ne sumnjam da ce HNS baciti udicu jer RIjeka je kvalitetan klub danas s dobrom momcadi, no trenutacno je daleko od toga.
Ali svakako da je u konacnici na Spikicu da odluci sto je najbolje za njega i sto zeli. Najbitnije je da je on osobno zadovoljan svojim odabirom i da je to ono sto hoce, mislim da nitko ni od kojeg igraca ne moze vise ocekivati.
Nije,i ne vjerujem da hoce posto sad na stoperskoj poziciji imamo Lastru,Brekala i bracu DzidicBanana je napisao/la:Jel' potpis'o Pandža za vas?
Trenutno korisnika/ca: Anpa, nedimmmm1337 i 50 gostiju.