U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la bagrcavi » 02 jun 2014, 22:46

Pošto je izvor sport treba uzeti sa rezervom, ali ako je istina onda se sigurno moraju poduzeti neki koraci.
DRUG NEBI TI PUNCA

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 02 jun 2014, 22:47

imperator10 je napisao/la:Mora Cimirot stati u red i sačekati. Prcic i Vrancic su još daleko ispred.
Samo sto Prcic nece vidjeti reprezentacije dok je Susic selektor.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jun 2014, 22:49

Ponavljam, izbacit sve bivse i sadasnje igrace Sirokog Brijega iz svih reprezentacija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 02 jun 2014, 22:50

bagrcavi je napisao/la:Špikić odbio Jagodića jer želi igrati za Hrvatsku
slika

Sta je ovo?? Jel to i on skroz izgubljen za nas?? :shock: :o Prvo Maric pa sada Spikic..... :facepalm: :roll:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 jun 2014, 22:53

HNS zaoštrio kriterije, počeli su nam dizati igrace koji čak jos nisu dovoljno dobri za njihove mlađe selekcije!!!

Sent from my Home using fingers

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 02 jun 2014, 22:56

Cartman je napisao/la:Ponavljam, izbacit sve bivse i sadasnje igrace Sirokog Brijega iz svih reprezentacija.
aferim :kralj: Uvijek si znao :salut: :salut: :salut: :salut:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jun 2014, 22:56

@Batko

Ne mozemo djeci slati pozive i ja sam izricito protiv da se ovakvi igraci ikad vise pozovu ali kakva je poruka poslana ignoriranjem Hrgote, Vrancica i Bunoze. Da li bi ova djeca drugim ocima gledala seniorsku repku to nikad necemo znati. Moj stav je jasan po ovom pitanju ali vidi vraga ja skako po Sirokom a sada ovaj tek napusti repku kad je otisao iz Sirokog. Znaci u ovom slucaju nisam bio u pravu.A sad nemojte vise o Spikicu ako je ovo istina nije vise reprezentativac i caos.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 02 jun 2014, 23:00

dubrovnik je napisao/la:@Batko

Ne mozemo djeci slati pozive i ja sam izricito protiv da se ovakvi igraci ikad vise pozovu ali kakva je poruka poslana ignoriranjem Hrgote, Vrancica i Bunoze. Da li bi ova djeca drugim ocima gledala seniorsku repku to nikad necemo znati. Moj stav je jasan po ovom pitanju ali vidi vraga ja skako po Sirokom a sada ovaj tek napusti repku kad je otisao iz Sirokog. Znaci u ovom slucaju nisam bio u pravu.A sad nemojte vise o Spikicu ako je ovo istina nije vise reprezentativac i caos.
Vrancic ce dobiti poziv,ne brini za to.Momak prvo treba da promijeni drzavljanstvo pa da onda pocne pricati o reprezentaciji,a to je duga procedura.Bunoza mora otici u jacu ligu,ako uspije zavrsiti gdje na zapadu onda mislim da sigurno zasluzuje poziv.Hrgota nema zelju da nastupa za BiH,ne bi je ni Bunoza vjerovatno imao da je malo bolji pa da je u opticaju hrvatskoj selektora.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 02 jun 2014, 23:02

Cartman je napisao/la:Ponavljam, izbacit sve bivse i sadasnje igrace Sirokog Brijega iz svih reprezentacija.
+1
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 jun 2014, 23:03

Koje ba ignorisanje? Bunoza bio član U21, prodao se preko iste, da je neki aman zaman kvalitet - nije, da je mogao upasti umjesto Avdije ili Hadžića - jeste, ali nije neka bruka što on nije pozvan.
Vrančić želi da igra za nas, jasno i glasno izjavio, doći će da izganja pasoš, i čim ne bude administrativnih problema, zaigraće za nas.
Hrgota je enigma. Sigurno ima kvalitet za reprezentaciju, ali taj momak se nije izjasnio javno. Ni hoću, ni neću. Bog zna razmišlja uopšte o nama kao nekoj opciji. Čisto sumnjam.
DRUG NEBI TI PUNCA

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 jun 2014, 23:03

Bunoza ce kad ode u jaci klub biti odmah u opticaju za vatrene jer ako ne znas Hrvatska nema lijevog beka. Ali sta mu je sad klub bio losiji od svih nasih reprezentativaca. A Susic prekjuce govori da nam fali visokih igraca. Usput nogirase i drugog visokog Zuku. Eto niko od nas i ne zna zeli li Hrgota igrati za nas ili ne koliko smo trcali za njime. Sto ne rece famozni savez gdje je zepelo. Za Zuku su bili promptni u reakciji.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 02 jun 2014, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 02 jun 2014, 23:05

dubrovnik je napisao/la:Bunoza ce kad ode u jaci klub biti odmah u opticaju za vatrene jer ako ne znas Hrvatska nema lijevog beka. Ali sta mu je sad klub bio losiji od svih nasih reprezentativaca. A Susic prekjuce govori da nam fali visokih igraca. Usput nogirase i drugog visokog Zuku.
Susic je kreten.Otjerao je Prcica i Zukanovica,malo je falilo da otjera i Besica.Nista cudno za njega,ocigledno da covjek ima nesto protiv mladih igraca ili protiv igraca koji nisu iz njegove loze.

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 02 jun 2014, 23:10

nazalost, doci ce do toga da selektori jednostavno nece pozivati vise igrace odozdo jer nece htjeti vise ovako da prolaze kao Jagodic (osim sto ce ih forsirati njihovi nacional-kljuc selektori kao Karacic)

Batko
Kontakt:

U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Batko » 02 jun 2014, 23:19

Nisi upravu, površno znaš situaciju... Vrančić je u proceduri, sa Hrgotom je bilo sastanaka i njegov menadžer je tražio da se potpise neki ugovor koji bi Hrgoti osigurao minute na terenu, vise puta su momci o tome ovdje pisali a i Juka ga je kontaktirao vise puta!!!Nešto slično je tražio i menadžer Kolasinca ali je Seo rekao da mu to ne treba... Bunoza je bio mladi reprezentativac, igra u Poljskoj koja nije ništa posebno, u ovom trenutku su Spahic, Bičo, Vranjes, Zuka, Sunjic i Arskanagic ispred njega!!!

Zadnja izmjena: Batko, dana/u 02 jun 2014, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 02 jun 2014, 23:20

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 22:06, ukupno mijenjano 3 puta.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2014, 23:21

A nije da nismo očekivali, a naš savez nek i dalje šuti i smatra HNS sportskim prijateljima, pa neće s njima da se svađaju oko Halilovića, a ovi će uvjeren sam sve učini i da uzmu Gojaka i Hodžića :thumbdown: :thumbdown: znači kao što sam pisao i prije, Hrvatskim savezima je samo cilj oslabiti naše reprezentativne selekcije, jer pola tih igrača što oni nama uzmu, uopšte nemaju mjesta kod njih, al oni nam i dalje uzimaju :thumbdown: :thumbdown:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 jun 2014, 23:22

legenda reala je napisao/la:A nije da nismo očekivali, a naš savez nek i dalje šuti i smatra HNS sportskim prijateljima, pa neće s njima da se svađaju oko Halilovića, a ovi će uvjeren sam sve učini i da uzmu Gojaka i Hodžića :thumbdown: :thumbdown: znači kao što sam pisao i prije, Hrvatskim savezima je samo cilj oslabiti naše reprezentativne selekcije, jer pola tih igrača što oni nama uzmu, uopšte nemaju mjesta kod njih, al oni nam i dalje uzimaju :thumbdown: :thumbdown:
Na duge staze ce im se to obiti o glavu kad unište 3-4 igrača!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2014, 23:23

dubrovnik je napisao/la:Bunoza ce kad ode u jaci klub biti odmah u opticaju za vatrene jer ako ne znas Hrvatska nema lijevog beka. Ali sta mu je sad klub bio losiji od svih nasih reprezentativaca. A Susic prekjuce govori da nam fali visokih igraca. Usput nogirase i drugog visokog Zuku. Eto niko od nas i ne zna zeli li Hrgota igrati za nas ili ne koliko smo trcali za njime. Sto ne rece famozni savez gdje je zepelo. Za Zuku su bili promptni u reakciji.
Još prije 3 godine...

http://sportsport.ba/ino_fudbal/bunoza- ... resa/55059" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2014, 23:26

Batko je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:A nije da nismo očekivali, a naš savez nek i dalje šuti i smatra HNS sportskim prijateljima, pa neće s njima da se svađaju oko Halilovića, a ovi će uvjeren sam sve učini i da uzmu Gojaka i Hodžića :thumbdown: :thumbdown: znači kao što sam pisao i prije, Hrvatskim savezima je samo cilj oslabiti naše reprezentativne selekcije, jer pola tih igrača što oni nama uzmu, uopšte nemaju mjesta kod njih, al oni nam i dalje uzimaju :thumbdown: :thumbdown:

Što se tiče Bh Hrvata nikad im se neće obiti o glavu, oni će uvijek letiti na prvi mig Hrvatskih saveza, dok će iz dijaspore sve više biti slučajeva Drmić, kao i nama Tanković i sl.

Ali ne smeta meni što oni igraju za Hrvatsku, ali ja hoću da i naši savezi počnu uzimati djecu iz Sandžaka i ostalih ex Ju republika, Harun je krenuo s dobrom praksom mijenjanja igrača, mi vama vi nama, dok ovi dušmani hoće sve njima, e dobiće ****
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jun 2014, 23:30

legenda reala je napisao/la:
Batko je napisao/la:

Što se tiče Bh Hrvata nikad im se neće obiti o glavu, oni će uvijek letiti na prvi mig Hrvatskih saveza, dok će iz dijaspore sve više biti slučajeva Drmić, kao i nama Tanković i sl.

Ali ne smeta meni što oni igraju za Hrvatsku, ali ja hoću da i naši savezi počnu uzimati djecu iz Sandžaka i ostalih ex Ju republika, Harun je krenuo s dobrom praksom mijenjanja igrača, mi vama vi nama, dok ovi dušmani hoće sve njima, e dobiće ****
Pocelo je se polako meni se cini, primjer onaj mladi iz Slovenije. Onaj dvometras, ne sjecam se sad imena. Samo tako treba nastavit, sve Bosnjake iz susjednih drzava treba uzet. Mogao je se dovest i Ljajic da su nasi tada bili pametniji, pokazalo je se kasnije. Halilovic isto tako, tu je Susic najveci krivac.

Ali prvo "napast" Crnu Goru i Sloveniju, tamo ih ima najvise.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Mostarska i 38 gostiju.