BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Zasto mi nije cudno da su ova tri momka zajedno?
Jedine gradske face, kulturni momci, gradska raja i pravi profesionalci u nasoj ekipi.
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 6973_n.jpg
Jedine gradske face, kulturni momci, gradska raja i pravi profesionalci u nasoj ekipi.
Bas druze i ja se pitam zasto ti nije cudnopisac je napisao/la:Zasto mi nije cudno da su ova tri momka zajedno?
Mensur je dosad sa Lulom bio u najboljim odnosima, ne znam sad sto su prekinuli
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ljudi zar nije smiješna situacija, kada se završe kvalifikacije kada se plasiraš na to famozno svjetsko prvenstvno , 2 mjeseca prije prvenstva pozvati anela hadzića i Tin-**** sušića , koji igraju u HNL-u i austrijskoj ligi?
Zar se tu ne vidi očito guranje da bi se prodali poslije svjetskog? Ja ovo ne mogu da gledam iskreno, ako me demantuju , pojest ću sam sebi go.vno , ako ne demantuju safete majke ću ti se ....

Zar se tu ne vidi očito guranje da bi se prodali poslije svjetskog? Ja ovo ne mogu da gledam iskreno, ako me demantuju , pojest ću sam sebi go.vno , ako ne demantuju safete majke ću ti se ....
e ima šta da vidi, još manje da čuje, bolje odspavat sat vremena pa onda uzivatFaraonTM je napisao/la: Možda hoće čovjek da gleda Gušu sat prije utakmice, što to ti tako?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sta sad, znaci ako ih nisi vidio zajedno na slici i to je znak da su se oni posvadjali ili da nisu vise kao prije. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHABadrHari je napisao/la:Bas druze i ja se pitam zasto ti nije cudnopisac je napisao/la:Zasto mi nije cudno da su ova tri momka zajedno?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Rekao je Mensur u nedavnom intervjuu, da mu je ponajboji prijatelj Lula..BadrHari je napisao/la:Bas druze i ja se pitam zasto ti nije cudnopisac je napisao/la:Zasto mi nije cudno da su ova tri momka zajedno?
Pa ne mora poBogu značiti ako nemaju slika zajedničkih da su se popič.ketali..
- Goalgetter
- Kontakt:
Djecija posla i dalje.
Zasto se Dzeko druzi Ibricicem i Spahicem, zasto Lulic nece sad Mujdzom, zasto Hajdukovci jedni sa drugim itd. Nek se druzi ko skim hoce.
I ja mislim isto tako, ali ko voli nek' izvoliKaunas je napisao/la:e ima šta da vidi, još manje da čuje, bolje odspavat sat vremena pa onda uzivatFaraonTM je napisao/la: Možda hoće čovjek da gleda Gušu sat prije utakmice, što to ti tako?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
jedva čekam da čujem Avdića kako prenosi fudbalsku repku
15.10.2013.
Jel' sam prenosi ili u duetu sa Marjanom?Kaunas je napisao/la:jedva čekam da čujem Avdića kako prenosi fudbalsku repku
Ma mora Marjan biti tu, biće u najmanju ruku zanimljivo slušati njih dvojicu zajednoHariTz je napisao/la:Jel' sam prenosi ili u duetu sa Marjanom?Kaunas je napisao/la:jedva čekam da čujem Avdića kako prenosi fudbalsku repku
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
kad ce prenosti, ne vjerujem u to, nije brate on novinar tipa Marjana da prenosi danas fudbal sutra boks prekosutra karlingKaunas je napisao/la:jedva čekam da čujem Avdića kako prenosi fudbalsku repku
sto je to Marjan bolji od njega?lisander je napisao/la:kad ce prenosti, ne vjerujem u to, nije brate on novinar tipa Marjana da prenosi danas fudbal sutra boks prekosutra karlingKaunas je napisao/la:jedva čekam da čujem Avdića kako prenosi fudbalsku repku
15.10.2013.
Razmislite malo, to su iste grupacije i klanovi zbog kojih se desila katastrofa protiv Egipta.
Ali to je samo kulminacija bila, to se odavno skupljalo, sve zbog Papetove dobrote.
Dzeko-Ibro-Spaha = bez Ibricica ova dvojica se naljute i dernek nije isti bez njega. Pape ga zovno iskljucivo zbog atmosfere. Alfa i omega svlacionice
Sejo-Vedo = stari prijatelji i Hoffenheimska veza, odlicni, neiskvareni momic, pomalo seljasti, mislim na Seju
Mensur-Lulic = Prijateljstvo zasnovano na brzini i prodornosti uz aut liniju. Mirni momci, cak neprimjetni, obavljaju svoj posao na terenu, uvijek barem jedan povrijedjen.
Begovic-Medunjanin = Takodjer malo mirniji mentalitet, pridruzi se i švapski hipster Bitcho
Ima jos tu prijateljstava, ali da ne dijelim vise.. Uglavnom druze se slicni tipovi
Ali to je samo kulminacija bila, to se odavno skupljalo, sve zbog Papetove dobrote.
Dzeko-Ibro-Spaha = bez Ibricica ova dvojica se naljute i dernek nije isti bez njega. Pape ga zovno iskljucivo zbog atmosfere. Alfa i omega svlacionice
Sejo-Vedo = stari prijatelji i Hoffenheimska veza, odlicni, neiskvareni momic, pomalo seljasti, mislim na Seju
Mensur-Lulic = Prijateljstvo zasnovano na brzini i prodornosti uz aut liniju. Mirni momci, cak neprimjetni, obavljaju svoj posao na terenu, uvijek barem jedan povrijedjen.
Begovic-Medunjanin = Takodjer malo mirniji mentalitet, pridruzi se i švapski hipster Bitcho
Ima jos tu prijateljstava, ali da ne dijelim vise.. Uglavnom druze se slicni tipovi
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
hm, ne znam.. Nije da ne volim Marjana, ali više bih volio samog Avdića da čujem..FaraonTM je napisao/la:Ma mora Marjan biti tu, biće u najmanju ruku zanimljivo slušati njih dvojicu zajednoHariTz je napisao/la:Jel' sam prenosi ili u duetu sa Marjanom?Kaunas je napisao/la:jedva čekam da čujem Avdića kako prenosi fudbalsku repku
Ma postao je podosadan Marjan što jes jes, ali za prijateljsku tekmu u pola 4 ujutro on i Avdić nisu loša kombinacija ali eto vidjet ćemo kako će to izgledati.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Marjan Mijajlović i Edin Avdić u 3:30
šta ce to da bude
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 02 jun 2014, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Marjan mu neće dat' da dvije sastavi 
15.10.2013.
Gospodin Avdic je nas najbolji komentator. Svi drugi pocevsi od "Makija" pa do Suke, Bilica, Vugde treba da idi kod Avdica na edukaciju na teme poznavanja materije i docaravanja nekog dogadjaja tijekom direktnog pri. a da ne ispadaju iritantni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ako se uopste prodaju Avdija, Tino, Hadzija preko toga sto su na SP... kuc kuc neki klub iz TurskeTHC je napisao/la:Ljudi zar nije smiješna situacija, kada se završe kvalifikacije kada se plasiraš na to famozno svjetsko prvenstvno , 2 mjeseca prije prvenstva pozvati anela hadzića i Tin-**** sušića , koji igraju u HNL-u i austrijskoj ligi?
![]()
Zadnja izmjena: Rustem, dana/u 02 jun 2014, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ervin Zukanovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.