FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 02 jun 2014, 19:42

on je imao puno. eto, momak se pravi pametan, a nije stavio jedinog koji je iz politike pogurao želju poslije rata.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 jun 2014, 19:50

Joj kad se ufatite ove besmislene priče. Pustite navijače FKS, oni kojima je to vazno neka uzivaju u svojoj nepristojnosti.Stvarno se prica okrene u pogrešnom pravcu.Pisite o Želji, zbog toga je pokrenuta tema.Ostalo je szvarno nebitno.

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 02 jun 2014, 20:16

Ne znam šta se raspravljate sa pitarima o juniorima i kadetima,pa iz njihovog podmlatka nije izašao igrač da valja od Džeme Berberovića,evo već petnestak godina nisu stvorili kvalitetnog igrača.U posljednih deset godina više je Radnik iz Hadžića stvorio kvalitetnih igrača nego "divovi" :rol:
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 02 jun 2014, 20:44

Amar je maloprije u nekoj sportskoj emisije na Alfi govorio o "slučaju" Gojak, ulaganju u klub (na početku drugog mandata), Evropskim utakmicama (koje smo igrali), sreći i pehovima koji su nas pratili u Evropskim utakmicama (Maribor, Plzen ...), poređenju sa ostalim ekipama iz regiona koji postižu rezultate na Euro sceni (Dinamo, Maribor ...) trenutnoj situaciji u klubu, planovima za budućnost, ambicijama za narednu sezonu ... Nisam ni ja uspio cijeli intervju vidjeti, bilo je govora o svemu. Pa eto ako neko slučajno postavi neki video na Yt o tome postavite i ovdje da možemo vidjeti. Ne mogu nigdje da nađem pregled programa za tu televiziju, možda ima repriza nekad kasnije, pa ako neko zna neka napiše, volio bih opet pogledati. Hvala!

[youtube][/youtube]
Evo ga ;)
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 jun 2014, 21:00

ChWilla je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Dželo (sdp)
Buki (sda)
Gušo (sda)
Žujo (sbb)
...pa Branković ..Behmen
Naravno sve su ovo ljudi u zadnjih 10 god koji su prodefilovali kroz vaš klub. I vi će te nama pričati o udbi. Uprava vam godinama izgledala ko prlament kantona
ma nema navedeni su baš šakom i kapom pomogli želju putem stranaka :rol: naročito dželo i buki :rol:

ko je nešto konkretno radio - jedino žujo, putem privatne firme gdje je direktor i suvlasnik. a i kod njega se da raspravljati o plusevima i minusima.
I Gradimir Gojer vam je bio u klubu u par navrata, ni on nije političar ( između ostalog ) i pjesme vam je pjevao :D
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

plaviii11
Kontakt:

Post Postao/la plaviii11 » 02 jun 2014, 21:20

Maleni pitari i njihova akademija ... cestitke momcima :cool:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 jun 2014, 21:24

joey je napisao/la:Radovan Karadzic ti bio u klubu, smrdis.
Sto ti to treba vrijedjanje jel znas da me je to sad iznerviralo i sto spominjes ratnog zlocinca koji nam je uradio stvar koji niko nece zaboravit ! :facepalm:

Izvinite kone na ovom i da vam cestitam na pobjedi danas samo pravim, normalnim navijacima a imate vas. ;)
04.10.2009 !!

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 02 jun 2014, 21:36

Pa kad vec pisete ko je bio u nasem klubu, i koja stranka je prosla kroz nas klub... cisto da vas podsjetim ko je bio u vasem. Ja na vasoj temi svakako ne pisem.
sedmi pokusaj...

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 jun 2014, 21:38

Zašto ih prozivate? Sami će da odu, ovi što provociraju su čista ****, čast pojedincima. Pustite vodu samo ;-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 jun 2014, 22:04

Kakav je igrac Colic sto je igrao u Velezu i kod vas, jel borben, kakve je kvalietet jel dobro pojacanje za Slobodu,

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 02 jun 2014, 22:04

Lik je napisao/la:
joey je napisao/la:Radovan Karadzic ti bio u klubu, smrdis.
Sjeti se dvojice svojih igrača koji su 1992. godine obukli uniforme i terorisali građane naselja Vraca, sjeti se trenera koji vas je skoro vodio, a koji je u ratu pucao po nama, sjeti se vaše legende koji je u sred BG proslavljala kup dok je u gradu trajala Pofalićka bitka... ( predpostavljam da nisi ni čuo za Poafalićku bitku NAŽALOST )
I prije svega čitaj, ne kažu džaba historija je učiteljica života ;) Vjerovatno si još vrlo mlad i zelen i čuo si neke stvari pa želiš ispasti faca. Za raspravu su potrebni argumenti i znanje, a ti očigledno ne poznaješ povijest svog nogometnog kluba i nemaš dovoljno znanja, čitaj uči pa bacaj komentare.

P.S.
Molim neka mi niko ne replicira samo sam dječaku pokušao objasniti neke stvari da se ne bi išlo u dalju i bezveznu raspravu.
Uzdravlje
Stvarno nikad nisam odgovarao na ovakve stvari, ali kako te nije stid pričati protiv velikog Ivice Osima? Znaš dobro kako ste osnovani, ko je sve prošao kroz tvoj voljeni klub, pa kakvi su bili vaši "stavovi" nekad, a kakvi sad, kakve sad igrače imate u klubu. Molim te, i tebe i sve ostale simpatizere FK Sarajevo, da o ovome ne otvarate diskusiju, jer, zaista, sramota je.

Što se tiče Amarovog intervjua, rekao je sve ono što mi manje-više znamo. Pretpostavljam da je i njemu dosadilo odgovarati na ista pitanja. Ono što mi se sviđa, a što sam primijetio, je doza optimizma kojom on zrači, jednostavno prihvata činjenično stanje i "hvata" se posla. Ja se nadam da će se u sljedećoj sezoni Zolotić, Sadiković, Bajić još više afirmisati, a da će se Čolić i Kvesić NAPOKON oporaviti "do kraja" što bi se reklo i da će se što bolje spremiti za nastavak sezone. Realno, najviše smo deficitarni na mjestu štopera i napadača. Golmana imamo, bekove imamo, sredinu imamo. Dakle, neka tri igrača su nam potrebna, centralni bek, špic i krilo i to je to. Sasvim solidna ekipa za naše uslove. Uz dozu sreće koja je uvijek potrebna možemo daleko dogurati naredne sezone koja bi mogla biti ključna. To govorim iz razloga što se nadam da će se nakon naredne sezone naši mladi igrači uspjeti prodati i da će to biti dobra "baza" novca za daljnji rad. Mnogo puta rečeno, ali potrebno ponoviti, Dinamov sistem rada je najbolji. Prodaj jednog igrača za milion, narednog ćeš za dva, pa ćeš i neke slabije igrače moći prodati za nekih milion-dva, iako možda oni i ne vrijede toliko. Ali za to je potreban sistemski, dugogodišnji rad s mladima i strpljenje prije svega. A, mi se nismo pokazali kao strpljivi, mi navijači, za razliku od Uprave kluba. Dakle, podršku treba pružati uvijek, novac od prodatih karata je dragocjen, mi se tu trebamo pokazati. Međutim, da ne duljim, sad je pauza, ispratit ćemo bh. reprezentativce u Brazil, odgledati, pa više razmišljati o našem klubu. Pozdrav!

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 02 jun 2014, 22:05

TRUST je napisao/la:Kakav je igrac Colic sto je igrao u Velezu i kod vas, jel borben, kakve je kvalietet jel dobro pojacanje za Slobodu,

HAHAHHAHAHHA. Igrač sličan Messiu. Kreće se isto, ima slične fiziče sposobnosti, i što je najbolje igrači su slično tehnički potkovani. Veliko pojačanje svakako.

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 02 jun 2014, 22:07

AsharaK je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Kakav je igrac Colic sto je igrao u Velezu i kod vas, jel borben, kakve je kvalietet jel dobro pojacanje za Slobodu,

HAHAHHAHAHHA. Igrač sličan Messiu. Kreće se isto, ima slične fiziče sposobnosti, i što je najbolje igrači su slično tehnički potkovani. Veliko pojačanje svakako.
Elvir ? :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 jun 2014, 22:08

AsharaK je napisao/la:

Pa nije bas ko Messi, nemoj pretjerivat. Mesi i Kojasevic svojevremeno, lijevo-desno, desno-lijevo. Colic je vise nalik na Ronalda, bar meni, mozda grijesim.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 jun 2014, 22:11

likusa je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Elvir ? :mrgreen:
Ja ba :mrgreen:

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 02 jun 2014, 22:11

Čudan fudbaler. Jedan od rijetkih koji je imao sposobnost driblina u trku i centaršuta. Nakon Veleža kod nas imao problema sa povredama, imao nekoliko finih nastupa, ali u većini slučajeva je zakazao. Šut užasan, ali sve u svemu za Slobodu koja će vjerovatno igrati za neku sredinu tabele, eventualno se uključiti u borbu za Evropu korektan fudbaler.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 jun 2014, 22:12

exbabilon je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Pa nije bas ko Messi, nemoj pretjerivat. Mesi i Kojasevic svojevremeno, lijevo-desno, desno-lijevo. Colic je vise nalik na Ronalda, bar meni, mozda grijesim.
Zaboravio sam napomenuti da je igrač "lak na okidaču". U karijeri je zabio mnogo golova van 16m, jednom zabio gol ko Bekam sa svoje polovine, a da ne pričam o škaricama van 16. Mexes se fura na našeg Čolića.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2014, 22:12

Pogledaj ove zayebancije i sve ti je jasno :mrgreen:

Iz Veleža je ja mislim došao kao najbolji strijelac lige te polusezone ali u Želji nije pokazao baš ništa. Onako ima neku brzinu i izgleda kao dobar ali kod nas je bio katastrofa. Možda u vas proigra :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 02 jun 2014, 22:15

Nazalost kod nas nije pokazao nista.. mozda ga krene kod vas :D

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 jun 2014, 22:18

Osim ladno objasnio i stavio tacku na slucaj Gojak, al eto nadam se da ce momak kroz 5 godina uspjeti pa da citam opet clanke kako zeljo nije prepoznao talenat itd.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.