Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
Izgleda da će slika biti 1080p, trailer preuzet sa BHT.

Ma lako je napravit 1080p vektorsku grafiku. Daj malo "zive" kamere. Daj da vidimo ljudima bubuljice na licu, da vidimo kako insekt hoda po travi. Lako je slova ispisat u 1080p 

- legenda reala
- Kontakt:
Pa možda baš u srijedu krenu eksperimentalno s tom emisijom, najavljivali su da od utakmice s Mexicom kreću eksperimentalno s HD-om, ali oni nikako ne prenose tu utakmicu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Valjda nam bar neće zatamniti njihove emisije. Navika je čudo....

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ma hoće 100 % .
@legendo
jesi li primjetio Bein Sport (mena) kompletan prešao na HD od juče.... Samo News kanal i Global sport ostali i u SD-u.
@legendo
jesi li primjetio Bein Sport (mena) kompletan prešao na HD od juče.... Samo News kanal i Global sport ostali i u SD-u.
Ma na Telemachu stalno zatamnjuju fudbal koji se prenosi na kanalima država iz regiona. Sjećam se kako je za vrijeme Eura 2012 lokalni operater puštao sliku i sa HRT-a i sa RTS-a i sa slovenske državne televizije iako nije smio 
Sad što se tiče tog HRT HD, da li ga imamo mi na našim kablovskim operaterima ili samo ljudi u Hrvatskoj?

Sad što se tiče tog HRT HD, da li ga imamo mi na našim kablovskim operaterima ili samo ljudi u Hrvatskoj?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Meni nece niko zatamniti nista.
Riblja kost, dvbt prijemnik i opleti
Sto se tice HRT HD imate sve na njihovoj txt stranici 808 (ukucajte 800 pa ce te 100% vidjeti koja ).
Riblja kost, dvbt prijemnik i opleti

Sto se tice HRT HD imate sve na njihovoj txt stranici 808 (ukucajte 800 pa ce te 100% vidjeti koja ).
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nasao sam danas HRT HD. Međutim, kad je utakmica u toku, ili bilo kakve snimke utakmica (nogometnih) slika mi je umanjena. Ne znam jel to tako mora bit ili koji format mora biti kad je HD u pitanju?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- sigurnoable
- Kontakt:
Hoce li HRT prenositi nase utakmice?
@Otelo gdje živiš pa preko riblje fataš HRT HD?
@Lillard probaj ručno na postavkama TV-a naštimati drugu rezoluciju.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
S kojeg ti predajnika to 'fataš ?Otelo je napisao/la:Meni nece niko zatamniti nista.
Riblja kost, dvbt prijemnik i opleti![]()
![]()
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neće ni meni zatamnit, dreambox imam. 
Imam TV koji podržava HD, ako bude BHT HD, hoće li radit? Neki mi je reciver bijeli, ne znam je li to taj što podržava HD ili trea drugi koji to podržava
Moja TV je upitanju. Imam sve, full oprema

Imam TV koji podržava HD, ako bude BHT HD, hoće li radit? Neki mi je reciver bijeli, ne znam je li to taj što podržava HD ili trea drugi koji to podržava

Moja TV je upitanju. Imam sve, full oprema

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zivim veoma blizu granice, Cazin a za HD nemam potrebnu opremuFaraonTM je napisao/la:@Otelo gdje živiš pa preko riblje fataš HRT HD?

Fali mi ovaj MPEG-4 dekoder
Hrvatska radiotelevizija će od 1. lipnja eksperimentalno emitirati HTV2 programski kanal u HD kvaliteti. Tako ćete sve utakmice, ali i popratni sadržaj moći pratiti u visokoj rezoluciji.
SP u Brazilu na dlanu!
Za praćenje HTV2 HD kanala potrebno je imati HDTV televizor s ugrađenim DVB-T prijamnikom i MPEG-4 dekoderom. Ako posjedujete HDTV televizor bez ugrađenog MPEG-4 dekodera potreban je vanjski digitalni zemaljski DVB-T prijamnik s ugrađenim MPEG-4 dekoderom.
Nakon početka eksperimentalnog emitiranja na svojim ćete prijamnicima morati ažurirati listu digitalnih kanala kako bi mogli gledati HTV2 HD.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ništa to meni nije jasno. Ni BHT HD ni HRT HD ni kako fatati jedno ni kako drugo. 
Edit: Ja živim u centru Bosne i ne vjerujem da mogu hvatati preko riblje. Imam full HD TV sa DVB-T i DVB-C prijemnikom. Također imam Telemach i njihov D3 digitalni reciver.
I mogu li sada gledati HRT HD ili BHT HD ikako osim satelitske.. ?

Edit: Ja živim u centru Bosne i ne vjerujem da mogu hvatati preko riblje. Imam full HD TV sa DVB-T i DVB-C prijemnikom. Također imam Telemach i njihov D3 digitalni reciver.
I mogu li sada gledati HRT HD ili BHT HD ikako osim satelitske.. ?
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 02 jun 2014, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ne brini se..nastimat ce to oni..do njih je..a kad pocne SP bit ce u pravom formatu 16:9Lillard je napisao/la:Nasao sam danas HRT HD. Međutim, kad je utakmica u toku, ili bilo kakve snimke utakmica (nogometnih) slika mi je umanjena. Ne znam jel to tako mora bit ili koji format mora biti kad je HD u pitanju?

@sigurnoable prenosit ce prvu i drugu nasu tekmu a za trecu nisam bas siguran
@Unofficialpage treba ti resiver koji podrzava HD..pogledaj da li taj tvoj trenutno podrzava
- Ponos Torina
- Kontakt:
Formatih tih utakmica koje putaju je 4-3 to su utakmice SP iz Francuske 98 zato ti je slika takva,bice to ok kad pocnu prenositi ovo SP....Lillard je napisao/la:Nasao sam danas HRT HD. Međutim, kad je utakmica u toku, ili bilo kakve snimke utakmica (nogometnih) slika mi je umanjena. Ne znam jel to tako mora bit ili koji format mora biti kad je HD u pitanju?
Eh ja imam pitanje jedno,da li bi ja mogao posuditi username i pass od prijatelja i tako preko moja tv sajta da gledam utakmice sa bht u hd formatu,razmisljam da udjem preko smart tv-a na sajt mojatv i da se logujem i da gledam utakmicu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Moraš biti na Bh Telecom ADSL internetu. Znači ako ti je internet lupam Telemach, Logosoft ili slično ne možeš gledati. Znači samo ADSL.Ponos Torina je napisao/la:Formatih tih utakmica koje putaju je 4-3 to su utakmice SP iz Francuske 98 zato ti je slika takva,bice to ok kad pocnu prenositi ovo SP....Lillard je napisao/la:Nasao sam danas HRT HD. Međutim, kad je utakmica u toku, ili bilo kakve snimke utakmica (nogometnih) slika mi je umanjena. Ne znam jel to tako mora bit ili koji format mora biti kad je HD u pitanju?
Eh ja imam pitanje jedno,da li bi ja mogao posuditi username i pass od prijatelja i tako preko moja tv sajta da gledam utakmice sa bht u hd formatu,razmisljam da udjem preko smart tv-a na sajt mojatv i da se logujem i da gledam utakmicu![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ljudi ja nezz zasto ste neralni navalili ste na taj hd a 70 % bosne i hercegovine nema mogucnosti za hd a ovde ste se digli kao ljudi navikli na hd a do prije godinu dana niste imali hd niko...i kao na hrt vam dobri komentatori a nasi nevaljaju valja vam stimac a nevalja vam po meni najveca patriota koji je igrao za repku konjic valja vam onaj cosic koji samo sudijama prica dok igra hrvatska nevaljaju vam igor velid i suko koji su extra komentatori....P.S imam ja uslove za hd da nebi odma neki poceli ko ti nemas pa tako pricas

Samo Sarajevo
- legenda reala
- Kontakt:
Fata li iko srpske kanale
imaju i oni RTS HD odavno

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja mislim da nije tako,drug koristi moja tv i ja mislim koristiti njegov racun na mojatv sajtu samo da se logujem i da mogu pristupiti tako kanalima,jer je nekad bilo djaba i tako sam gledao tv na moja tv(sajt) jedini problem je logovanje na taj site i mislim da ce se to rijesiti na nacin da se logujem sa username i pass korisnika moje tv i njihovih usluga....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.