haj....
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
RS sezona je u pitanju...IND je najbolja odrbana lige...Trazim statistike Leonarda za ove sto misle da je Iguodala opravdano ispred njega...alemsa je napisao/la:Cuj Hibbert preko Howardapa i Jordana
![]()
haj....
nema veze, PB je igro bolju odbranu od CP3 ove godine, trebo bi biti ispred njeg, pressing wise najjaci PG u odbrani, zdrav Rondo je samo bolji.NEZALAGANJE je napisao/la: RS sezona je u pitanju...IND je najbolja odrbana lige...Trazim statistike Leonarda za ove sto misle da je Iguodala opravdano ispred njega...
da eeeeRaul_64 je napisao/la:Harden dobio 2 glasa
Pazi ovo...Ove godine su novinari birali ove petorke,a glavu dajem da sam od vise od 80% njih gledao i pratio utakmice.Ne dajem im za pravo da su pametniji od mene.Pa pojedini su davali glasove Hardenu,Leeu i slicnim likovima!Hes je napisao/la:Isto ko da likovi koji su zaduženi za glasanje ne znaju šta rade, dok ovdje na forumu bivstvuju daleko pametnije glave.. Valjda ljudi znaju šta rade, greške se dešavaju al' sad odmah atak ko da su slijepci birali.
I uvijek se vodi statistikom kada to godi, ili ide protiv nje i kaze kako nije sve u brojkama kad to odgovara.
I za Hibberta nije čudo, pa on je bio stub najbolje odbrane i ekipe koja je valjda 3/4 sezone izgledala kao prvi contender (sve do onog 46-13 omjera), to što su se raspali na kraju i u PO je druga priča a neko već reče kako se gleda samo RS. peace
Ljubi tebe majka tako pametnog,kad mozes puno toga napisati,a ne reci nista konkretno,osim sto pokusavas ismijati forumase.JoseMourinho je napisao/la:U ovom NBA uvijek teorije zavjere, studije koje stele, novinari koji kojima nemaju, treneri amateri, igrači koji su precjenjeni itd...
Al zato je nasa Bosna puna stručnjaka, trenercina, majstora NBA hahahaha ljubi ih majka
kao sto sam reko bosanski pametnjakovicNEZALAGANJE je napisao/la:Ljubi tebe majka tako pametnog,kad mozes puno toga napisati,a ne reci nista konkretno,osim sto pokusavas ismijati forumase.JoseMourinho je napisao/la:U ovom NBA uvijek teorije zavjere, studije koje stele, novinari koji kojima nemaju, treneri amateri, igrači koji su precjenjeni itd...
Al zato je nasa Bosna puna stručnjaka, trenercina, majstora NBA hahahaha ljubi ih majka'Divim' se takvim ljudima.Ljudi koji kontriraju,a ne znaju zasto to rade,ljudi koji diskutuju,a argumenta za svoje stavove ne iznose i ljudi koji samo klimaju glavom na tudja misljenja.Prva stvar koju obrazovan covjek treba da nauci je da ima izgradjeno misljenje o svakoj temi.Ja sebe definitivno smatram takvim i zasto onda ne bih mogao napisati da se ne slazem sa necim sto se tice sporta koji gledam vise od 17 god skoro svaku noc!?Da ne pominjem ostalu svoju povezanost sa ovim sportom koji me mogu uciniti strucnim.Zasto bi pametniji i kompetentniji bili novinari koji prate samo svoje ekipe u 95% slucajeva(po njihovim priznanjima),a ostale timove pogledaju samo kad nacionalna TV u SAD-u prenosi utakmice,a mozda ni tada.Cast izuzecima,ali ti su u ogromnoj manjini.Mnogi se u Americi vode hype-om i reklamiranjem kao kvalitetom i standardom necega.Sto se vise pominjes i reklamiras,ljudi ce misliti da si bolji.Mene je zivot naucio da to nije uvijek tako.Ali posto su osobe poput mene u manjini,gotovo uvijek ce se desavati,barem kad gledamo nesto poput NBA-a,da oni koji imaju 'veca' imena i vise reklama i hype-a oko njih budu u prednosti nad momcima koji nemaju to,a nista slabijeg kvaliteta nisu.Ako nisu i bolji.Toliko.
EDIT: Peter Vecsey @PeterVecsey1 · 50m
Any media member who voted 4 PGeorge (let Tea All D) v LeBron should consult players who they'd rather have guard them. Same 4 Leonard v AI -Misljenje jednog od validnijih novinara,za kojeg sam siguran da nisi ni cuo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.