Ma i jedna i druga su smijesneGuarin14 je napisao/la:E moja Saro imas 4:1 i 30:00 protiv povrijedjene Jelene i sada Jelena servira za prvi set..

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma i jedna i druga su smijesneGuarin14 je napisao/la:E moja Saro imas 4:1 i 30:00 protiv povrijedjene Jelene i sada Jelena servira za prvi set..
Da, u nedjelju.FaraonTM je napisao/la:Jel' sad za vikend finale RG-a?
Hvala.DukeOfWellington je napisao/la:Da, u nedjelju.FaraonTM je napisao/la:Jel' sad za vikend finale RG-a?
Polako, polako.Virtu4l je napisao/la:I dalje metemo slabašnu konkurenciju.
Kako za kogaformance je napisao/la:Meni je mnogo drago što se vraća u formu. BH ga perfektno služi, ni forhend nije toliko loš, budući da je dosta agresivniji sa te strane nego u proteklih par mjeseci. Odlično se kreće, a danas je imao i par odličnih passinga, prepoznatljivih za onog Andya pre operacije. Protiv Kohlschreibera je jedan period meča igrao vrhunski i bilo koji igrač da se nalazio preko puta, teško bi to pratio. Međutim, nije taj nivo držao dovoljno dugo, pa je od gotovog napravio veresiju. I danas je bilo tih padova, ali ih je uspio prebroditi bez izgubljenog seta, što je veoma bitno. Protiv Monfilsa ga čeka duga borba, i Gael voli i može držati lopticu u igri, ali se također može računati na njegov urođeni gen klovna, što bi to moglo olakšati posao Murrayu.
Odličan Roland Garros za sada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.