trpanjeFKZ1921 je napisao/la:Juniori vode 3:0

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
trpanjeFKZ1921 je napisao/la:Juniori vode 3:0
super,superFKZ1921 je napisao/la:Juniori vode 3:0
Samo sto trenutno vasa najjaca juniorska ekipa igra protiv nase U18 ekipe.FKZ1921 je napisao/la:Kako god ko gledao na to, ovo je vrlo značajno. Evidentno je da imamo najbolji rad sa mladjim kategorijama. Dakle, od predpionira do juniora, selekcije Želje su najbolje u državi. Niti može biti slucajno, niti moze biti nebitno.
Ovo sto pisem nije namjenjeno navijačima FKS vec navijačima Želje. Logično.Pisem na temi FK Zeljeznicar. Dakle, zaista me ne zanima nimalo sta o omladinskoj skoli Zelje misle navijači drugih timova.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo sto trenutno vasa najjaca juniorska ekipa igra protiv nase U18 ekipe.FKZ1921 je napisao/la:Kako god ko gledao na to, ovo je vrlo značajno. Evidentno je da imamo najbolji rad sa mladjim kategorijama. Dakle, od predpionira do juniora, selekcije Želje su najbolje u državi. Niti može biti slucajno, niti moze biti nebitno.
Znaš li godine igrača? Cini mi se da par njih može i u kadetima igrati.FKZ1921 je napisao/la:Kako god ko gledao na to, ovo je vrlo značajno. Evidentno je da imamo najbolji rad sa mladjim kategorijama. Dakle, od predpionira do juniora, selekcije Želje su najbolje u državi. Niti može biti slucajno, niti moze biti nebitno.
http://www.****.ba/novost/1536 ... z-dogovora" onclick="window.open(this.href);return false;super je napisao/la:2 haskovic i 1 sadikovic
Ja dragosti,kao da ste sampioni svemira.SarajlijaTM je napisao/la:Ta će akademci...
Nije ni cudo sto im djeca napustaju kule i gradove hahahahahahahahahahaha
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
HAHAHAHAHHAHA, od vas se nema šta ni uzeti dođite u školu fudbala na Grbavici pa vidite i naučite igrat lopte nije sreća ni u parama i kupovanju polovnjaka, treba nešto svoje imati, joj udbo za sve si ti kriva a i politika pa nasta ovo bip od torpedista.amypitar je napisao/la:Ma ne znam cemu tolika euforija,inako ce vam Gracić pokupiti ono sto bude valjalo.
Odlicno objasnjenjefcsforever je napisao/la:šta ljudi čine kad nedostaje prave radosti...a vidi se da vam nešto nedostaje ove god...kup, titula, pare, igrači...nastavi niz
Sarajevo ima 3-4 ekipe pionira,a vi ste pobijedili najslabiju i od toga napravili bauk.Cestitam vam i zato,ove sezone sigurno najveci uspjeh vaseg kluba.fedeltafrotta je napisao/la:jesu i pioniri promijesali sastav![]()
momci ih poderase u njihovoj avliji u svim kategorijama, mashalla
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], WeekendOffender i 9 gostiju.