FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 02 jun 2014, 16:21

4:0

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 02 jun 2014, 16:26

izgleda vasi citavu sezonu u rijeci... inace bi akademci to bez problema poderali....

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jun 2014, 16:33

Micron je napisao/la:izgleda vasi citavu sezonu u rijeci... inace bi akademci to bez problema poderali....
Valjda je nekog od momaka zapazio Gracić, pa ga odvede na Otoku.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 jun 2014, 16:36

Micron je napisao/la:izgleda vasi citavu sezonu u rijeci... inace bi akademci to bez problema poderali....
nemaju momci kad, sad su bili u rijeci, iduce sedmice idu u Italiju :)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2014, 16:42

Ja akademije i k'urca :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 02 jun 2014, 16:45

Trpaj kol'ko moze.. :opaopa:

Meni licno mali Behram sto je dosao iz Veleza djeluje kao da bi moglo biti nesto od njega a svakako ima jos nekoliko zanimljivih igraca u kadetskoj ekipi. Prava stvar je to sto klub zeli i radi na tome da se stvore sto bolji uslovi za rad u omladinskim kategorijama jer je to jedini ispravan put! Mislim da je neko vec ranije navodio da smo mi u jako teskim uslovima "proizvodili" odlicne igrace, i samim tim sad kad uslovi budu drasticno bolji bit ce sigurno jos veci broj kvalitetnih igraca. Naravno da treba i "sa strane" dovoditi mlade igrace ako se ukaze prilika..(Grebenar, Behram...).
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 02 jun 2014, 16:46

rammstein je napisao/la:
nemaju momci kad, sad su bili u rijeci, iduce sedmice idu u Italiju :)
Ma ja, gdje ce akademci igrat domacu ligu. Iz ponizenja im je. Haj nema veze, vasi putuju, nasi dizu pehare.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 jun 2014, 16:53

Kadeti igraju u najjacem sastavu. Juniore ce kombinovati, oni su sinoć dosli iz Rijeke.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 jun 2014, 16:55

Naši kadeti su superiorni!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jun 2014, 16:55

FKZ1921 je napisao/la:Kadeti igraju u najjacem sastavu. Juniore ce kombinovati, oni su sinoć dosli iz Rijeke.

Ja mislim da su on iz Rijeke produzili prema Italiji ,gdje ucestvuju na nekom turniru.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 jun 2014, 16:57

MENI JE ZALOSNO CITATI ovakve komentare :)
prije par sedmica prvi tim mladih zeljeznicara dobio 3. ekipu sarajeva (to sevidi na tabeli) 21-1 mislim i izaslo na oficijelnoj stranici kluba... i nigdje se ne pominje aa u toj ligi i jedan i drugi klub imaju vise ekipa od koje su jedne odlicne a druge cine djeca koja nisu bas za fudbala
Evo sad, vi hocete reci da su igrali momci sa akademije koji su prije 40-ak sati igrali za trece mjestO na KR.
Dakle, prvo, igrace za prvi tim ne prave TITULE i pehari nego samo i samo dobri uslovi i dobri treneri. Iz generacije koju je vodio Dzenan U. nema ni jednog igraaca u prvih 11 a harali su omladinskom ligom dok ista generacija zeljeznicara izbaci 3 prvotimca...
ovi mladji su dosli iz splita također igrali jak turnir

FKS sad radi po programu nekih drugih klubova i najbolji igraci ce igrati po turnirima na kojim igraju najjace omladinske ekipe svijeta te ce se time pokusati postici kvalitet vise, dok ce ligu za ta godista igrati igraci koji ce se pokusati dokazati i uci na akademiju

Dakle , omladinski pogon kji igra prvenstvo i AKADEMIJA su dva razlicita svijeta, svi igraci iz omladinskog pogona koji se pokazu kao ekstra talenti ce uci u program AKADEMIJE
Na ljeto ce se u svim vecim gradovima i sportskim centrima odrzati ljetni kamp FKS gdje ce najbolji igraci dobiti stipendije i postati dio omladinskog pogona FKS a najbolji ce dobiti mjesto na aakademiji :)
Eto, tako da u koliko mislite i dalje pljuvati da imate bar neke informacije

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 02 jun 2014, 17:02

Ko je dao golove za kadete ?
Istice li se iko ??

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 02 jun 2014, 17:04

rammstein je napisao/la:MENI JE ZALOSNO CITATI ovakve komentare :)
prije par sedmica prvi tim mladih zeljeznicara dobio 3. ekipu sarajeva (to sevidi na tabeli) 21-1 mislim i izaslo na oficijelnoj stranici kluba... i nigdje se ne pominje aa u toj ligi i jedan i drugi klub imaju vise ekipa od koje su jedne odlicne a druge cine djeca koja nisu bas za fudbala
Evo sad, vi hocete reci da su igrali momci sa akademije koji su prije 40-ak sati igrali za trece mjestO na KR.
Dakle, prvo, igrace za prvi tim ne prave TITULE i pehari nego samo i samo dobri uslovi i dobri treneri. Iz generacije koju je vodio Dzenan U. nema ni jednog igraaca u prvih 11 a harali su omladinskom ligom dok ista generacija zeljeznicara izbaci 3 prvotimca...

FKS sad radi po programu nekih drugih klubova i najbolji igraci ce igrati po turnirima na kojim igraju najjace omladinske ekipe svijeta te ce se time pokusati postici kvalitet vise, dok ce ligu za ta godista igrati igraci koji ce se pokusati dokazati i uci na akademiju

Dakle , omladinski pogon kji igra prvenstvo i AKADEMIJA su dva razlicita svijeta, svi igraci iz omladinskog pogona koji se pokazu kao ekstra talenti ce uci u program AKADEMIJE
Na ljeto ce se u svim vecim gradovima i sportskim centrima odrzati ljetni kamp FKS gdje ce najbolji igraci dobiti stipendije i postati dio omladinskog pogona FKS a najbolji ce dobiti mjesto na aakademiji :)
Fulio si temu. To bi ti mogla biti jako vazna informacija.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jun 2014, 17:04

Danas niste igrali protiv naše U 19 selekcije,jer je ista odigrala šest utakmica u sedam dana.
Kod nas je igrala selekcija U18 protiv vaše U19. Ali dobro cestitke na pobjedi.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2014, 17:06

rammstein je napisao/la:MENI JE ZALOSNO CITATI ovakve komentare :)

Uvijek ali uvijek ste bili neka "krema i šminka" od kada ste nastali (znaš kako da ne spominjem) i uvijek neki svjetski standardi nešto, nešto a rezultata nigdje.

Brate moj ja priznajem samo rezultat, ti sad možeš pisati o toj "akademiji" da je bolja od La Masije i da ima bolji plan program ali ja čekam rezultat.

Acta non verba!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 jun 2014, 17:06

mladje generacije terorisu komsinice :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 02 jun 2014, 17:09

amypitar je napisao/la:Danas niste igrali protiv naše U 19 selekcije,jer je ista odigrala šest utakmica u sedam dana.
Za tvoju informaciju kadeti su U-17 i oni su vas ubili.

A juniori ili ti ga U-19 tek treba da počnu u 17:30 svoju utakmicu.

:wave: :wave: :wave:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 jun 2014, 17:12

amypitar je napisao/la:Danas niste igrali protiv naše U 19 selekcije,jer je ista odigrala šest utakmica u sedam dana.
Danas nismo ni igrali još uvijek što se tiče ove selekcije o kojoj pričaš. Oni igraju tek u 17.30h. Završili su kadeti i oni su vaše kadete tj kao što reče FKZ1921 vašu najbolju selekciju kadeta dobili. Ovi stariji o kojima pričaš će igrati oslabljeni ali to se tek treba igrati.
@rammstein jel ti sad lakše? Slobodno dođi kod nas i reci sve što ti je na duši nemoj se ustručavati.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jun 2014, 17:13

delpiero502 je napisao/la:
Za tvoju informaciju kadeti su U-17 i oni su vas ubili.

A juniori ili ti ga U-19 tek treba da počnu u 17:30 svoju utakmicu.

:wave: :wave: :wave:

Da igraju u 17,30 i do mene je. :damn:
Igrate protiv nase selekcije U18, zbog poznati razloga.
Jos jednom cestitke vasim kadetima na pobjedi.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 jun 2014, 17:15

Ne znam koja selekcija pionira je igrala protiv koje, ali kako god, pretpioniri i pioniri Zelje su najbolji u lihi u kojoj se takmice zajedno sa istim selekcijama FKS. I logicno je da ćeš to objsviti na oficijelnoj stranici.Pehar prvaku je urucio predsjednik NS države.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], lakilone, mavi, Strumfinho, voltron30 i 27 gostiju.