Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2014, 06:43

“Kada sam vidio kako Drogba bježi i ide prema Asmiru Begoviću, nisam imao druge opcije već da ga zaustavim prekršajem. Nisam mogao dopustiti da dođe sam pred našeg golmana. To je bila jedina prava odluka u tom trenutku", dodao je Hadžić.
Tako je zmaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 jun 2014, 09:57

Virtu4l je napisao/la:
“Kada sam vidio kako Drogba bježi i ide prema Asmiru Begoviću, nisam imao druge opcije već da ga zaustavim prekršajem. Nisam mogao dopustiti da dođe sam pred našeg golmana. To je bila jedina prava odluka u tom trenutku", dodao je Hadžić.
Tako je zmaju.
neka, bolji je Šunjić, prvo su ga neki igraci Bog zna gdje igraju vrtili ko zveecku jos kad uđe Drogba proda mu "tunel" za marku... onace sa dva faulaAnael je spasio dvva gola, istina, poslije faula cini mi se drogba je dao gol... al nebi sigurno da je Beg bio zdrav 100%

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 01 jun 2014, 13:59

Ma ne znači Anel ništa sigurno,teško da će minute dobiti u Brazilu,ovako je tu samo da pokrije broj.
Keep walking.

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 01 jun 2014, 22:55

Cautinho je napisao/la:Ma ne znači Anel ništa sigurno,teško da će minute dobiti u Brazilu,ovako je tu samo da pokrije broj.
:facepalm: :facepalm:
Ervin Zukanovic

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 02 jun 2014, 01:21

A sad nije da se zezam koliko ima tacno igraca na SP!? I sta vi mislite ima li losijeg igraca od njega? Za njega su iako teska srca priznajem Tino i Avdija , igracine. A mozes mislit kakav je on!? Sad ne znam u ostalim repkama vjerujem da ima i losijih igraca tipa. Kostarika ili tako neke zemlje!? Tesko je to sad gledati po klubovima al po igri ja nista nebih da iskljucujem pa i tu opciju...

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 02 jun 2014, 16:25

Drogba je Drogba ali..... :facepalm:
Drogba ima 36 godina ipak je u nekih 5 min uspio 4,5 puta da ga napravi budalom.
Sva sreca usao pred kraj, nije imao vremena da ga Drogba voza 30 min prije... svjez ali dzaba, levat je levat.
Nije korisatan za nista, ovaki igraca ima xy u BH PL.
Ervin Zukanovic

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jun 2014, 16:26

Treba ga uhapsit zajedno sa familijom Susic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 jun 2014, 16:27

Rustem je napisao/la:Drogba je Drogba ali..... :facepalm:
Drogba ima 36 godina ipak je u nekih 5 min uspio 4,5 puta da ga napravi budalom.
Sva sreca usao pred kraj, nije imao vremena da ga Drogba voza 30 min prije... svjez ali dzaba, levat je levat.
koga je bolan napravio budalom?
Ja koliko sam vidio budala je ispadao Šunjic kojem je prodao jedan "tunel", pa ga je onda pretrcao, da ne pricam tokom utakmice da su ga neki anonimusi pretrcavali kao da ga nema, hadzic je samo ispravljao greske GLAVNOG stopera koji je trebao cuvati drugbu... anel nije stoper nego OFanzivni vezni

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 jun 2014, 16:32

Anel nije ozibljan igrac, to prvo i osnovno. Da sad ne ulazimo dublje u taktiku.

On zajedno sa Tinkijem i Avdagom spada u red poluamatera koji su kriminalnim aktivnostima dospjeli na spisak za SP.

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 02 jun 2014, 16:34

rammstein je napisao/la:
Rustem je napisao/la:Drogba je Drogba ali..... :facepalm:
koga je bolan napravio budalom?
Ja koliko sam vidio budala je ispadao Šunjic kojem je prodao jedan "tunel", pa ga je onda pretrcao, da ne pricam tokom utakmice da su ga neki anonimusi pretrcavali kao da ga nema, hadzic je samo ispravljao greske GLAVNOG stopera koji je trebao cuvati drugbu... anel nije stoper nego OFanzivni vezni
Cuj pitanja... pa sta si ti gledao nego kad se sjetim protiv Egipta kad je zavrsio u gol-autu a nakon toga smo popili gol.. tad je kasnio i prosuo se ostao kao zadnji vezni ili of.vezni sta vec..

:? bola ovo je tema Anela Hadzica a Sunjic ako nije gori tu su ta dva pokomena Sunjic je makar poceo tekmu...ovaj usao svjez i ukakio da valja nego neki dan sto za Sturm igrao stopera :? :roll: pa tamo valjao kraj Struza iz Admire :crazy:
Jadna nam majka da je ovaj poceo eto na toj svojoj poziciji :facepalm: ama gdje god...sta rece, Anel je OFanzivni vezni :?
Ako ovaj OFanzivni vezni se zaigra na centru i pokaze sta zna neka nam je na pomoci samo da se previse ne zaigra pa nam pukne presjecanje, kontru protivnik... a koliko je limitiran i trom malo je reci da to nije ocito pa rekao bi covjek ima 30kusur godina a ne 24 kako se krece na terenu, Miske ima bolju rotaciju jer nije lik za nista. Gdje god ga ugurali a bila je rijec prema Safetu da je DM :facepalm:
Ervin Zukanovic

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jun 2014, 16:51

Nastavlja se stara praksa, od igraca koji nam se iz nekih razloga ne svidjaju cemo praviti amatere koji ne znaju ni hodati. Eno bogami sve ih Pape pridrzava na treningu jer bi se polomili kad bi ih pustio. :mrgreen:
Do nedavno je bilo nekih koji su za Viscu slicno govorili, pa ih je momak razuvjerio. Evo ovaj @rustem nije bio neki Viscin fan na primjer. A ima ih jos mnogo.

Pretjerujete.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2014, 16:51

za sad mu odlično idu selfiji :D

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 02 jun 2014, 16:58

calcio je napisao/la:Nastavlja se stara praksa, od igraca koji nam se iz nekih razloga ne svidjaju cemo praviti amatere koji ne znaju ni hodati. Eno bogami sve ih Pape pridrzava na treningu jer bi se polomili kad bi ih pustio. :mrgreen:
Do nedavno je bilo nekih koji su za Viscu slicno govorili, pa ih je momak razuvjerio. Evo ovaj @rustem nije bio neki Viscin fan na primjer. A ima ih jos mnogo.

Pretjerujete.
O cemu ti... kakav fan ili sta vec fan boj Safeta... mrzitelj ovo ono.
Imas li ti ista svoje :? ili mislis da ce diskusija na forumu oko greski itd.. pokvariti atmosferu u rep.BIH a o tome se ne prica samo na forumu kliksa ili ss.ba nego opcentio gdje god uletis u normalno musko drustvo koje prati nogomet - rep.BIH, ono koje gleda u bolje a ne samo otisli smo na SP neka nas vazno je ucestovati, neka je Safet zovnuo rodjaka ok, ali da zna lopte, prosjek...rece Safet da je DM, pa sada sta je sada :? on je u TOP 24 nasa igraca, ehhh sigurno..
Ono sto ja zelim BIH ili ovom Anelu je zelim najbolje za rep. BIH ako se kojim slucajem popravi - pokrije nekako svoje greske ovaj Anel neki reci pa eto zabije GOL, naravno njegovo nije da zabija golove (znas o cemu pisem) niko sretniji od mene da ga ZABIJE ali :? :( neka nam je BOG na pomoci samo da ovi vama tzv. 18, 19, 20, 21 igraci ne nadju skupa na terenu.. a dva kad ulete naprave totalni dar-mar u rep.BIH na terenu za kratak period..
Ervin Zukanovic

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jun 2014, 17:04

Ma nista, samo lagano i opusteno. Ismijavali su mnogi pozivanje Visce i napadali Susica zbog toga a vidim sad se diskutuje o tome treba li momak igrati u prvih 11 ispred Lulica. Stvari se mjenjaju.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 jun 2014, 17:30

Anel nazalost nema kvalitet za repke (bar u ovom trenutku) ali boze moj sta sad nije on kriv sto ga je ovaj pozvao! :bih:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 jun 2014, 17:39

Stinki, Hadžić i Avdija su sebi osigurali VIP ulaznice za sve utakmice naše reprezentacije u Brazilu ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 jun 2014, 17:43

Rustem je napisao/la:
calcio je napisao/la:Nastavlja se stara praksa, od igraca koji nam se iz nekih razloga ne svidjaju cemo praviti amatere koji ne znaju ni hodati. Eno bogami sve ih Pape pridrzava na treningu jer bi se polomili kad bi ih pustio. :mrgreen:

Pretjerujete.
O cemu ti... kakav fan ili sta vec fan boj Safeta... mrzitelj ovo ono.
Imas li ti ista svoje :? ili mislis da ce diskusija na forumu oko greski itd.. pokvariti atmosferu u rep.BIH a o tome se ne prica samo na forumu kliksa ili ss.ba nego opcentio gdje god uletis u normalno musko drustvo koje prati nogomet - rep.BIH, ono koje gleda u bolje a ne samo otisli smo na SP neka nas vazno je ucestovati, neka je Safet zovnuo rodjaka ok, ali da zna lopte, prosjek...rece Safet da je DM, pa sada sta je sada :? on je u TOP 24 nasa igraca, ehhh sigurno..
Ono sto ja zelim BIH ili ovom Anelu je zelim najbolje za rep. BIH ako se kojim slucajem popravi - pokrije nekako svoje greske ovaj Anel neki reci pa eto zabije GOL, naravno njegovo nije da zabija golove (znas o cemu pisem) niko sretniji od mene da ga ZABIJE ali :? :( neka nam je BOG na pomoci samo da ovi vama tzv. 18, 19, 20, 21 igraci ne nadju skupa na terenu.. a dva kad ulete naprave totalni dar-mar u rep.BIH na terenu za kratak period..
Ma ne treba se brinuti oko njih, na klupi će biti bar 3,4 igrača koji će dobiti priliku prije ovih iz agencije. To su ti Ibišević, Salihović, Medunjanin, Vranješ, Višća (mada je i on agencija ali on ima neki kvalitet za razliku od Hajdukovaca i Hadžića) pa možda i Ibričić. Ima tu kvalitetnih izmjena, jer ja mislim da Avdija, TSS i Hadžić neće dobiti ni minute na SP osim u slučaju nekih povreda ne daj Bože.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 02 jun 2014, 18:07

5 igraca od 23 su u Brazilu bez nekog nogometnog razloga. Neki ce reci da je to zamerivo ali po mom misljenju je to previse. Za takmicenje kao SP trebali smo i mogli smo imati igracki kompletniju klupu ali eto :thumbdown: Ne kazem da ce biti od presudnog znacenja za rezultat ali bi vrlo lahko moglo biti ako ne budemo dovoljno sretni.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 jun 2014, 21:00

Jel ovaj igra samo DM poziciju? Bil se mozda mogao iskoristiti na AM poziciji Kad vec DM ne zna?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 jun 2014, 21:03

Jedan od najlosijih igraca u historiji BiH, jednostavno EPIC FAIL!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], hujdur007, Mercedes1, napapijri1987, s4mke, sagitarius i 28 gostiju.