AmaterizamAjax je napisao/la:[youtube][/youtube]legenda reala je napisao/la:čime se bavi ova Dževada
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]

AmaterizamAjax je napisao/la:[youtube][/youtube]legenda reala je napisao/la:čime se bavi ova Dževada
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
+Cepi1981 je napisao/la:Niti u najmanju ruku se ne brinem o njihovim primanjima. Na papiru to sve izgleda manje vise sirotinjski no medjutim da budemo iskreni od ove 32 repke na SP moze li nam iko pera odbiti kada je u pitanju korupcija i kriminal? Pojedinci ce da kesiraju milione pogotovo ako prodjemo grupu.
Tesko da iz tih umjetnih mozes za jedanestero izvuc, ali 3-4 sigurno.Goalgetter je napisao/la:Dobro je gradjena, moze podojiti komotno cijelih prvih 11 reprezentacije.
Vidi legende. Mislim na Sea.IronMany je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:![]()
A ti si dosao da spomenesmirza_it je napisao/la:Dobro je smirila se situacija malo na forumu oko igraca koji nisu pozvani ili koji su odstranjeni sa razlogom ili ne kao i oni koji su pozvani ,tako nam malo treba za pozitivnu atmosferu jedna pobjeda i jedna dobra mrka
Ucerivanje je zavrseno sto bi gosn. Pejakovic rekaoRustem je napisao/la:A ti si dosao da spomenesmirza_it je napisao/la:Dobro je smirila se situacija malo na forumu oko igraca koji nisu pozvani ili koji su odstranjeni sa razlogom ili ne kao i oni koji su pozvani ,tako nam malo treba za pozitivnu atmosferu jedna pobjeda i jedna dobra mrka![]()
Ono ocigledno... niko ne moze da sakrije od raje
Ja sam tu mnogo prije nego tiRustem je napisao/la:A ti si dosao da spomenesmirza_it je napisao/la:Dobro je smirila se situacija malo na forumu oko igraca koji nisu pozvani ili koji su odstranjeni sa razlogom ili ne kao i oni koji su pozvani ,tako nam malo treba za pozitivnu atmosferu jedna pobjeda i jedna dobra mrka![]()
Ono ocigledno... niko ne moze da sakrije od raje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.