BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 jun 2014, 13:41

"Vrlo sam emotivan i uvijek prednost dajem prijateljima", izjavio je Mourinho nakon što je prognozirao putnike u osminu finala Mundijala.
Osim toga nema razloga da od njegovog mišljenja pravimo famu, čovjek misli kako misli i to je to.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 02 jun 2014, 13:44

Murinjo da nešto zna nebi bio protjeran iz Reala xp
A.F.C. Bournemouth!

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 02 jun 2014, 13:45

Pa dobro,postoji realna šansa da Nigerija prođe,mada mi se čini da bi mi trebali proći,gledao sam ih,nisu ništa posebno,Kamerun djeluje 100x bolje.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 02 jun 2014, 13:46

:lol: Kakvi failovi od ovih hc papetovaca. :crazy:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2014, 13:46

DonCorleone je napisao/la:Ponovo se vidi da postoje dva lagera, oni koji su za Safeta i oni koji su protiv Marijana. Oni ku su protiv Marijana, oni su i protiv Safeta, opet ista prica. Stim sto Marijan veze nema o onome sto prica, hvali sto se hvalite ne smije, a kritikuje iskljucivo ono sto smije, pravi "nezavisni" novinar, made in Germany ali one istocne.
Gdje Virtu spada :mrgreen: on se loži na Safeta, a Marjana i Senada ne može organski nešto slično kao kapitena :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 jun 2014, 13:50

MetanorisBack je napisao/la:Pa dobro,postoji realna šansa da Nigerija prođe,mada mi se čini da bi mi trebali proći,gledao sam ih,nisu ništa posebno,Kamerun djeluje 100x bolje.
Mi smo mozda malo bolji od Nigerije po imenima. Ali Nigerija ima puno bolji raspored utakmice od naseg i vise iskustva. Da je nama Iran u prvoj utakmicu pa da se sa Argentinom nadigravamo u trecoj za prvo mjesto ( kao Nigerija ) i pokazamo se svijetu kao velesila. Ali *ebat ga. Raspored utakmica nam je realno katastrofa. Samo se nadam da nebude povreda ili suspenzija protiv Argentine jer cemo tesko izvuci i nerjeseno. Na drugoj strani ako budemo igrali sa pola snage ili sa rezervama Argentina ce nas pregaziti. Teske odluke ocekuju Papeta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2014, 13:51

Nigerija se vrlo lako može napatiti protiv bunkera Irana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2014, 13:52

Virtu4l je napisao/la:Nigerija se vrlo lako može napatiti protiv bunkera Irana.
To će biti neriješeno na kraju nema sumnje nikakve, a mi ćemo mlatnuti Argentinu u to više ne sumnjam ni sekunde :bih: :bih:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 jun 2014, 13:53

Virtu4l je napisao/la:Nigerija se vrlo lako može napatiti protiv bunkera Irana.
Oni nisu mogli zabiti gol protiv kombinovane ekipe Crne Gore. Nigerija dobija preko 90%. Ko ima lovu mozda nebi bilo lose da se na to kladi. A mi po meni gubimo minimalno. Znaci jedinim golom razlike protiv Argentine.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 jun 2014, 13:56, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jun 2014, 13:53

legenda reala je napisao/la:To će biti neriješeno na kraju nema sumnje nikakve, a mi ćemo mlatnuti Argentinu u to više ne sumnjam ni sekunde :bih: :bih:
Znači novci su naši :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jun 2014, 13:54

Ne podcjenjujte Nigeriju, a ni Iran. Mi smo u ovoj grupi outsideri, debitanti, mozemo im lagano prepustiti ulogu favorita. ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2014, 13:55

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:To će biti neriješeno na kraju nema sumnje nikakve, a mi ćemo mlatnuti Argentinu u to više ne sumnjam ni sekunde :bih: :bih:
Znači novci su naši :tralala:
Ja nikad nisam bio uvjereniji u dobar rezultat naše reprezentacije kao za tu utakmicu protiv Argentine :bih:

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 02 jun 2014, 13:55

Ajax je napisao/la:
MetanorisBack je napisao/la:Pa dobro,postoji realna šansa da Nigerija prođe,mada mi se čini da bi mi trebali proći,gledao sam ih,nisu ništa posebno,Kamerun djeluje 100x bolje.
Mi smo mozda malo bolji od Nigerije po imenima. Ali Nigerija ima puno bolji raspored utakmice od naseg i vise iskustva. Da je nama Iran u prvoj utakmicu pa da se sa Argentinom nadigravamo u trecoj za prvo mjesto ( kao Nigerija ) i pokazamo se svijetu kao velesila. Ali *ebat ga. Raspored utakmica nam je realno katastrofa. Samo se nadam da nebude povreda ili suspenzija protiv Argentine jer cemo tesko izvuci i nerjeseno. Na drugoj strani ako budemo igrali sa pola snage ili sa rezervama Argentina ce nas pregaziti. Teske odluke ocekuju Papeta.

Po meni je najbolje što sa Argentinom igramo prvu utakmicu,jer su favoriti opušteni,a mi nemamo šta izgubiti,igramo bez pritiska,zamisli igrat' utakmicu protiv Messija i družine za prolaz,pod pritiskom,nikada ih ne bi pobjedili :)
Bilo je jako puno iznenađenja u prošlosti u prvom kolu,ali i da ne bude,neće Argentina Nigeriji pustiti,jer ako računamo da Nigerija uzme Irance,eventualni poraz bi Argentinu mogao smjestiti na drugo mjesto i mogao bi im donijeti noćnu moru u četvrtfinalu i vidu Njemačke :)
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jun 2014, 13:56

legenda reala je napisao/la: Ja nikad nisam bio uvjereniji u dobar rezultat naše reprezentacije kao za tu utakmicu protiv Argentine :bih:
Cekam @Cartman da replicira ovo. Znamo dobro zasto. :twisted:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2014, 14:00

Goalgetter je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Ja nikad nisam bio uvjereniji u dobar rezultat naše reprezentacije kao za tu utakmicu protiv Argentine :bih:
momci držite se skijanja :mrgreen:

zašto :?: :?

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 02 jun 2014, 14:00

Argentina nas dobija 3:0, mi Nigeriju 2-1, i Iran 1-1. U međuvremenu Argentina dobija i Nigeriju i Iran i sa 9 bodova ide dalje. Nigerija će savladati Iran. Mi kao drugi sa 4 boda idemo dalje, Nigerija treća sa 3 boda i Iran sa jednim osvojenim bodom. Pa zar tražimo previše? :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 jun 2014, 14:02

MetanorisBack je napisao/la:

Po meni je najbolje što sa Argentinom igramo prvu utakmicu,jer su favoriti opušteni,a mi nemamo šta izgubiti,igramo bez pritiska,zamisli igrat' utakmicu protiv Messija i družine za prolaz,pod pritiskom,nikada ih ne bi pobjedili :)
Bilo je jako puno iznenađenja u prošlosti u prvom kolu,ali i da ne bude,neće Argentina Nigeriji pustiti,jer ako računamo da Nigerija uzme Irance,eventualni poraz bi Argentinu mogao smjestiti na drugo mjesto i mogao bi im donijeti noćnu moru u četvrtfinalu i vidu Njemačke :)
I Argentina ce biti opustena. Jer imaju dva popravna ispita. Aguera, Messija, Higuaina i di Mariu kombinovano je skoro nemoguce zaustaviti ( jedino mozda Grcka, Italija i slicne ekipe ) i jako tesko se je sa njima nadigravati ( Papetov vjerovatni izbor ) zato jer imaju puno vise kvalitetnih ofanzivaca od protivnika.

Ako mi izgubimo prvu i drugu igramo nerjeseno sa Nigerijom. A Nigerija pobjedi Iran. Sto je jako realno. I Argentini i Nigeriji igra neodlucen rezultat u trecoj. Jer je tako Argentina prva a Nigerija druga. Nasa jedina sansa je da izvucemo nerjeseno protiv maksimalno motivisane Argentine ili da nekako pobjedimo Nigeriju.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 jun 2014, 14:05, ukupno mijenjano 2 puta.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jun 2014, 14:03

DooVe je napisao/la:Argentina nas dobija 3:0, mi Nigeriju 2-1, i Iran 1-1. U međuvremenu Argentina dobija i Nigeriju i Iran i sa 9 bodova ide dalje. Nigerija će savladati Iran. Mi kao drugi sa 4 boda idemo dalje, Nigerija treća sa 3 boda i Iran sa jednim osvojenim bodom. Pa zar tražimo previše? :mrgreen:
Argentina-BIH 0:1
BIH-Nigerija 3:1
Iran-BIH 2:5

:bih: :bih:

jbaćemo im majku
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 02 jun 2014, 14:04, ukupno mijenjano 2 puta.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jun 2014, 14:03

legenda reala je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
momci držite se skijanja :mrgreen:

zašto :?: :?
Ne sjecam za kojeg ono igraca si bio uvjeren da ce biti od njega biti igracina, pa de @Cartman stalno podsjeca na to. :P .

Ma kakva Norveska i skijanje, Österreich ich dominira. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 jun 2014, 14:05

Cuj ovoga, ubili smo vas na Olimpijadi, ne mozes samo gledat alpsko skijanje. :D

A Bevab je taj momcina bio, eno ga u drugoj HNL. :mrgreen: Ali dobro, ako Pape ne zabrlja previse, mozemo mi nesto napravit protiv Argentine. Te prve utakmice su uvijek tvrde.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.