Pero will make an offer you cant refuseSissoko je napisao/la:Mediaset - "Vidal & Pogba stay" was one of Conte's requests, Juve have now made it clear for Real "Vidal is non-transferable" like Pogba

BTW veceras nasi veterani igraju u 7

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pero will make an offer you cant refuseSissoko je napisao/la:Mediaset - "Vidal & Pogba stay" was one of Conte's requests, Juve have now made it clear for Real "Vidal is non-transferable" like Pogba
Pa nije Moggi u pitanjusuhi je napisao/la:Pero will make an offer you cant refuse![]()
BTW veceras nasi veterani igraju u 7
Niko vala,streamPadovan je napisao/la:
Večeras od 18:30, jel prenosi neko od domaći kanala?
Padovan je napisao/la:
Momku ističe ugovor naredne sezone, Marotta-Paratici ga vrebaju, po ovom gore momak je veliki potencijal, ali mnogo puta smo se uvjerili da ovo nije nikakvo mjerilo, kako god ne bi bilo loše da se pokuša dovesti.
To da vas usreci MoratomSissoko je napisao/la:Real Madrid's mediator for Italian football, Bronzett is in turin & soon will meet Juve ds Paratici & Juve CEO Marotta. via @romeoagresti
Morata: "Quiero irme a la Juve"
Najbolje moguce rjesenje na toj lijevoj strani za igru koju igra Juventus...masteRofPoker je napisao/la:Pocelo se pisati naveliko a tek pocetak mjeseca. Sad se spominje i Lamela, nesto slicno kao i Osvaldo, posudba uz moguci otkup na kraju. Morata je vrlo blizu a sad je kao nova opcija na lijevoj strani Marcelo mada je meni to nerealno, jedino ako Real koga tu dovede a ne znam koga bi mogli traziti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eto Perez kaze mogucnost Morata da bude novi igrac Juventusa je 0%Parla Florentino Perez, presidente del Real Madrid. E lo fa in esclusiva alla Ser, El Larguero. Il numero uno dei galacticos si sofferma su alcune tematiche di mercato, senza trascurare il futuro di Alvaro Morata: “Sono amico dei dirigenti della Juventus ma non ho avuto colloqui con loro. Le possibilità che Morata vada a Torino sono pari a zero. Certo, con Morata dovremo sederci ad un tavolo e parlare ma non l’abbiamo ancora fatto”.
Ovo mi je tako drago cutiPIRLO89 je napisao/la:Real, parla Perez: " Le possibilità che Morata vada a Torino sono pari a zero"
Sanse da Morata ode u Torinu su ravne nuli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.