BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Kad nas pape izdominira na kraju i ostavi izija i besica na klupi 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Visca moze samo Izeta izbaciti ali ne bih ja Izeta zbog njegove ljevice koje moze biti i presudna s malo srece.
Protiv Mexica bi
Nek igra Medo umjesto pjane i vedo umjesto dzeke.
Protiv Mexica bi
Nek igra Medo umjesto pjane i vedo umjesto dzeke.
Znaci ko sto kaze Pape nista od kombinovane ekipe. Ocekujem nesto nalik ovoj ekipi. Jedino ako Bicakcic bude potpuno spreman onda mozda on pocinje. Znaci ipak vjerovatno Pjanic umjesto Medunjanina i Džeko umjesto Ibisevica. Nadam se da ce se to pokazati kao pametna odluka i da nece biti nekih povreda glavnih igraca. Koje su u takvim utakmicama protiv takvog protivnika uvjek realna mogucnost. Ponavljam po meni bi bilo pametno sacuvati Pjanica a umjesto njega neka igra Medunjanin svih 90 min. Za igru protiv Meksika je i vise nego dovoljno kvalitetan.

Re: Re : BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Nazalost,Sejo nije neki stari Sejo ...szlaja je napisao/la:Sejo nema mjesta u prvih 11 ni kad bi naopako okrenuli formaciju.
Gotivim ga ,ali...
Neki novi klinci su tu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
mirzavolimtebosno
- Kontakt:
Kada igramo protiv meksika?? Jel sa ponedeljka na utorak ili sa utorka na srijedu??
Sa utorka na srijedumirzavolimtebosno je napisao/la:Kada igramo protiv meksika?? Jel sa ponedeljka na utorak ili sa utorka na srijedu??
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
------------------------Dzeko-----------------------
--Lulic--------------Misimovic----------Hajrovic--
---------------Pjanic----Besic----------------------
Kolasinac-----Spahic---Bicakcic--------Mujdza--
-------------------Begovic-------------------------
Ekipa za 2. krug u Brazilu. S klupe sansu cekaju Salihovic, Visca, Ibisevic, Medunjanin i Vranjes. U zavisnosti od rezultata, povreda, forme... optimistican sam
Protiv Meksika najboljih 11 prema Papetovim rijecima, ko od ovih gore nece igrati ne znam, ali imamo dostojne zamjene na vecini pozicija.
Ekipa za 2. krug u Brazilu. S klupe sansu cekaju Salihovic, Visca, Ibisevic, Medunjanin i Vranjes. U zavisnosti od rezultata, povreda, forme... optimistican sam
Protiv Meksika najboljih 11 prema Papetovim rijecima, ko od ovih gore nece igrati ne znam, ali imamo dostojne zamjene na vecini pozicija.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Da ako ne bude povreda. Najtanji smo na stoperiima. Spahic - Bicakcic bi trebali izdrazati bar tri do cetri utakmice i jos ne zaraditi karton/e. Vranjes i Sunjic imaju neophodan kvalitet samo protiv Irana. Sve ostalo je lutrija. Sto se tice desnog beka Vranjes bi mogao odigrati protiv svih. Fali nam treci stoper kvaliteta Zukanovic, Arslanagic ili slicnog.exbabilon je napisao/la:------------------------Dzeko-----------------------
Ekipa za 2. krug u Brazilu. S klupe sansu cekaju Salihovic, Visca, Ibisevic, Medunjanin i Vranjes. U zavisnosti od rezultata, povreda, forme... optimistican sam![]()
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 jun 2014, 12:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Ajax je napisao/la:Mogao bi on odigrati beka ali bi onda bili potpuno odsjeceni u ofanzivi na njegovoj strani.exbabilon je napisao/la:------------------------Dzeko-----------------------
Ekipa za 2. krug u Brazilu. S klupe sansu cekaju Salihovic, Visca, Ibisevic, Medunjanin i Vranjes. U zavisnosti od rezultata, povreda, forme... optimistican sam![]()
Da ako ne bude povreda. Najtanji smo na stoperiima. Spahic - Bicakcic bi trebali izdrazi bar tri do cetri utakmice i jos ne zaraditi karton/e. Vranjes i Sunjic imaju neophodan kvalitet samo protiv Irana. Sve ostalo je lutrija. Sto se tice desnog beka Vranjes bi mogao odigrati protiv svih.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- DonCorleone
- Kontakt:
Ponovo se vidi da postoje dva lagera, oni koji su za Safeta i oni koji su protiv Marijana. Oni ku su protiv Marijana, oni su i protiv Safeta, opet ista prica. Stim sto Marijan veze nema o onome sto prica, hvali sto se hvalite ne smije, a kritikuje iskljucivo ono sto smije, pravi "nezavisni" novinar, made in Germany ali one istocne.
Sto se tice Safeta, polako covjek nadolazi, kasni odprilike godinu dana sa odlukama i uigravanjem, ali kao sto se kaze, bolje ikad nego nikad.
Formacija 4-2-3-1 je, ima vec godinu dana, kao stvorena za nas. Davno smo trebali preci na nju, ali nismo, jer ima uvijek onih koji "moraju" igrati a u stvari ne moraju. To je cinjenica. On da je bio ovako odlucan ranije, imao bi sigurno vise pobjeda iza sebe.
Drago mi je da je nagovjestio najbolji sastav, ako saberes 2 sa 2, dobices protiv Meksika i Argentine sledeci sastav:
---------------------Begovic-----------------------
----Mujdza---Bicakcic--Spahic--Kolasinac-----
-------------Besic------------Pjanic--------------
---Hajrovic------Misimovic------Lulic----------
---------------------Dzeko-------------------------
Vjerovatno je i u pravu, stim da je jedina dilema Salihovic, sta ce biti snjim, to ne znam. Ibisevic se nema sta ljutiti, kada nije prvi pik ni u klubu, a i nema ga dje staviti. Drago mi je da je ocijenio da je bolje igrati sa krilom na krilu (Hajrovic), tu se dosta dugo vremena mucio da to shvati, sada je nadosao konacno, cestitam
.
Slucaj Medunjanin je isto jasan, dobar igrac ali losiji od Pjanica i Misimovica, i posto nema jedne repke na planeti koja igra sa tri playa naustrb krila, jasno je da mora preseliti na klupu, iako je vrlo dobar bio u kvalifikacijama.
Visca je dobar sub, nema sta traziti pored Lulica. Desna strana je rezervisana za Hajrovica.
Jedva cekam da vidim ljevu stranu
, Lulic i Kolasinac, joj kada Kolasinac protutnji i odnese dva mehika sa sobom dok centrira
, jedva cekam. Nisam planirao gledati utakmice, jer mi je vrijeme suvise nepogodno, ali ako cemo igrati u najjacem sastavu, nema druge, nego poraniti.
Eto, to je to. Ovo cemo gledati protiv Argentine ako se niko ne povrijedi 100 %. Drago je mi je da smo konancno nadosli, jaci smo za 50 % nego ranije.
Ko bi reko cuda da se dese i da se Papetova formacija i moja razlikuju samo u nijansama
.
Sto se tice Safeta, polako covjek nadolazi, kasni odprilike godinu dana sa odlukama i uigravanjem, ali kao sto se kaze, bolje ikad nego nikad.
Formacija 4-2-3-1 je, ima vec godinu dana, kao stvorena za nas. Davno smo trebali preci na nju, ali nismo, jer ima uvijek onih koji "moraju" igrati a u stvari ne moraju. To je cinjenica. On da je bio ovako odlucan ranije, imao bi sigurno vise pobjeda iza sebe.
Drago mi je da je nagovjestio najbolji sastav, ako saberes 2 sa 2, dobices protiv Meksika i Argentine sledeci sastav:
Vjerovatno je i u pravu, stim da je jedina dilema Salihovic, sta ce biti snjim, to ne znam. Ibisevic se nema sta ljutiti, kada nije prvi pik ni u klubu, a i nema ga dje staviti. Drago mi je da je ocijenio da je bolje igrati sa krilom na krilu (Hajrovic), tu se dosta dugo vremena mucio da to shvati, sada je nadosao konacno, cestitam
Slucaj Medunjanin je isto jasan, dobar igrac ali losiji od Pjanica i Misimovica, i posto nema jedne repke na planeti koja igra sa tri playa naustrb krila, jasno je da mora preseliti na klupu, iako je vrlo dobar bio u kvalifikacijama.
Visca je dobar sub, nema sta traziti pored Lulica. Desna strana je rezervisana za Hajrovica.
Jedva cekam da vidim ljevu stranu
Eto, to je to. Ovo cemo gledati protiv Argentine ako se niko ne povrijedi 100 %. Drago je mi je da smo konancno nadosli, jaci smo za 50 % nego ranije.
Ko bi reko cuda da se dese i da se Papetova formacija i moja razlikuju samo u nijansama
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 02 jun 2014, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
DonCorleone je napisao/la:Ponovo se vidi da postoje dva lagera, oni koji su za Safeta i oni koji su protiv Marijana. Oni ku su protiv Marijana, oni su i protiv Safeta, opet ista prica. Stim sto Marijan veze nema o onome sto prica, hvali sto se hvalite ne smije, a kritikuje iskljucivo ono sto smije, pravi "nezavisni" novinar, made in Germany ali one istocne.
Vjerovatno je i u pravu, stim da je jedina dilema Salihovic, sta ce biti snjim, to ne znam. Ibisevic se nema sta ljutiti, kada nije prvi pik ni u klubu, a i nema ga dje staviti. Drago mi je da je ocijenio da je bolje igrati sa krilom na krilu (Hajrovic), tu se dosta dugo vremena mucio da to shvati, sada je nadosao konacno, cestitam.
Jedva cekam da vidim ljevu stranu, Lulic i Kolasinac, joj kada Kolasinac portutnji i odnese dva mehika sa sobom dok centrira
, jedva cekam. Nisam planirao gledati utakmice, jer mi je vrijeme suvise nepodgodno, ali ako cemo igrati u najjacem sastavu, nema druge, nego poraniti.
Drago mi je da si i ti nadosao...
Konacno jedan dobar post i od tebe...
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Dobar post Corleone. Slazem se.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
to je to i onda zamjeneElegant je napisao/la:---------------------Begovic-----------------------
lulic -visca
pjanic umjesto misimovica a na mjesto pjanica medunjanin
Semper Fidelis
Definitivno najjace sto u ovom trenutku mozemo ponuditi, a na izmjene ce uticati desavanja na terenu i kretanje rezultataElegant je napisao/la:---------------------Begovic-----------------------
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Tako je Corleone ipak smo nas dvojica cijelo vrijeme forsirali jedinu pravu formacijuDonCorleone je napisao/la:Ponovo se vidi da postoje dva lagera, oni koji su za Safeta i oni koji su protiv Marijana. Oni ku su protiv Marijana, oni su i protiv Safeta, opet ista prica. Stim sto Marijan veze nema o onome sto prica, hvali sto se hvalite ne smije, a kritikuje iskljucivo ono sto smije, pravi "nezavisni" novinar, made in Germany ali one istocne.
Vjerovatno je i u pravu, stim da je jedina dilema Salihovic, sta ce biti snjim, to ne znam. Ibisevic se nema sta ljutiti, kada nije prvi pik ni u klubu, a i nema ga dje staviti. Drago mi je da je ocijenio da je bolje igrati sa krilom na krilu (Hajrovic), tu se dosta dugo vremena mucio da to shvati, sada je nadosao konacno, cestitam.
Jedva cekam da vidim ljevu stranu, Lulic i Kolasinac, joj kada Kolasinac protutnji i odnese dva mehika sa sobom dok centrira
, jedva cekam. Nisam planirao gledati utakmice, jer mi je vrijeme suvise nepogodno, ali ako cemo igrati u najjacem sastavu, nema druge, nego poraniti.
Ko bi reko cuda da se dese i da se Papetova formacija i moja razlikuju samo u nijansama.
Jos da zaigra Vranjes na stoperu protiv Meksika ( da vidimo koliko moze, odlican test ) i da ga Ibisevic zabije. Drugo je vise manje sve vec sada poznato. KONACNO smo docekali normalno izbalansiranu ekipu.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ma ja sam tebe branio od prvog dana, kada su dusmani udarili svim silamaAjax je napisao/la: Tako je Corleone ipak smo nas dvojica cijelo vrijeme zagovarali jedinu pravu formaciju![]()
![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ja tek sad vidio da Prcic nije pozvan ... mislim stvarno Safete.
A i vi na forumu niko da kaze "gdje je Prcici", ja danim cekam na njega.

A i vi na forumu niko da kaze "gdje je Prcici", ja danim cekam na njega.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
DonCorleone je napisao/la:Ajax je napisao/la:
Ma ja sam tebe branio od prvog dana, kada su dusmani udarili svim silama, ali dzaba im kada smo bili u pravu, evo ih sada koprcaju se na suhom
.
Nema dusmana. Postoje samo oni koji su za reprezentaciju i oni koji su protiv nje. Odnosno imaju neke svoje licne interese ili vole da trolaju. A i ja sam bio malo previse agresivan na pocetku ali sta cu kad sam takav. Sto se mene tice Pape je dosad sve odlicno odradio osim Zukanovica. Dali mislis da postoji neka mogucnost da protiv Meksika isproba Kolasinca na stoperu ?? Mozda nebi bila losa ideja. Sada kada imamo 4 igraca po ljevoj strani: Kolasinac, Salihovic, Lulic i Visca.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kuku sta nam Jozo prognozira... Jos sacekati kakvu hobotnicu, i nema nas nidje.. 
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.