FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

teletext
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la teletext » 01 jun 2014, 23:46

lafomamone je napisao/la:
teletext je napisao/la:Što se tiče hajrovanja pokazuju samo djela a ne šuplja priča po forumu. To što vi pišete biće ovo ili ono je sve u domenu science fiction. Samo rezultati, pehari mogu to pokazati. Zato osvojite nešto, plasirajte se negdje u evropi pa onda pišite šta želite. ;)
Izvini sto te uvrijedih, a sta bi tebe konkretno zadovoljilo :?: Mozda neki evropski pehar, neko finale i sl. samo reci da Amidza sredi :crazy:
Tebi science fiction to sto klub nema dugova, sto kupuje igrace, sto ste pravi komplex akademije od par miliona maraka, sto se ide na pripreme u Tursku, to ti je science fiction :?:
Izvini, nekima je to realnost
Izvini, pravi se akademija od par miliona samo u tvojoj glavi. Za mene je realno samo jedno a to je da kad se napravi taj kompleks hotela, stadiona i kad bude u funkciji onda pokazatelj da to postoji do tada je science fiction. Kad osvojite titulu, duplu krunu, odete u grupnu fazu i sve to napišete ja ću vam čestitati i reći svaka čast.
Do tada je ovo sve science fiction i jedna obična šuplja priča bez ijednog relevantnog dokaza.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 jun 2014, 23:57

al' što Tuce ima dobra curuu :ljepota: :ljepota:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 jun 2014, 00:13

Nyema je u Bosni na Svrakinoj svadbi... :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 jun 2014, 00:16

mma_hz je napisao/la:Nyema je u Bosni na Svrakinoj svadbi... :D
sad ce neki portali prenijeti da je pred potpisom za Želju jer je na Svrakinoj svadbi :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

jahija

Post Postao/la jahija » 02 jun 2014, 11:39

lafomamone je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Tih 600000 sto treba doci u klub koliko je to pouzdano i odakle? Sehic??

Pitari ako vam nije frka da mi objasnite sta Tan dobija od vas za svoje ulozene novce??

za milion ulozen dobija akademiju na otetoj zemlji od njihove legende i talente koje ce moci prodavati, odnos dobijenog i datog 80-20
al eto donio im je titulu njima je to jace od bilo cega
Hajrovat ce i klub i igraci i navijaci i veliki gospodin Tan, svi su na dobitku. Vidis sta se desava i na sta to lici nakon samo 6 mj, i onda cujes nekoga kako pokusava da pronadje manu ovome :crazy:
Jebote znači treba neki kinez da dođe da mi dadne 6 miliona da bi ja bio plasiran na 3 mjesto i da konačno nakon 9 godina osvojim samo utješni pehar, baš smješno pa mi smo sve živo posvajali u ovij posljednjih 5 godina i to duple krune ej bez bilo kakvog kineza ili stranca, evo opet dovodite neke igrače i opet vam to ne garantuje ništa.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 02 jun 2014, 11:56

Stabilnost, materijalna sigurnost, infrastrukturalna expanzija, i to sve dugorocno kontas :salut:
Buducnost nas ceka, ona je fantasticna

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 02 jun 2014, 12:05

FKZ1921 je napisao/la:Sto se tice odlazaka,izvjesno je jedino,osim Hodzica,da u novoj sezoni u timu nece biti Kerla.Ovih par sto nisu igrali,takodje nece biti tu.Od ovih sto su pod ugovorom,uz minimalna obestecenja,pustice se Filip i Jamak.Ostali pod ugovorom su takodje na prodaju.Svi,za koje se mognu dobiti neke ozbiljnije pare.Realno,prodace se najvise dvojica od sljedecih nekoliko;Svraka,Zola,Stanic,Tomo. Za sad postoji samo za Zolu ozbiljna ponuda.Naprosto,mora se doci do pet,sest stotina hiljada eura,da bi se prezivjelo do kraja godine.Pare od uefe dolaze tek u decembru.
Sto se tice dolazaka,nece ih biti,sigurno.Moguce neki od mladjih igraca da dodju,ali je pitanje ko od njih moze odmah biti pojacanje. Bice 5-6 igraca potpisano iz junora,osim Memije,jos par ce ih odmah biti prikljuceno prvom timua par ce ici na posudbe.I kadeti koji su potpisali ugovore ce se na pripremama prikljucitiprvom timu,a poslije ce se odluciti sta snjima dalje.
Trener ce biti neko iz omladinske skole.O tome ce se odluciti nakon zavrsetka sezone,odnosno do kraja naredne sedmice.
To je to.Naprosto je to neminovno.Naredna sezona ce se odraditi sa ,istim ciljem kao predhodna.O tome ce se klub ocitovati s pocetkom priprema,dakle oko 10.06. Nece se ni po koju cijenu klub zaduzivati ni za jednu jedinu marku.
I tako ce biti vjerovatno nardne dvije sezone.Pa cak,iako bi se desili neki vanredni znacajniji prilivi(naplata potrazivanja,transferi...),politika se nece bitno promjeniti.Nastavice se finansijska stabilizacija kluba.
Ono u sta ce se nesta investirati u narednom periodu je omladinski pogon,odnosno poboljsanje uslova za rad istog.
Takodje,zaostrice se disciplina u svim sferama u klubu,radice svi puno vise,posebno struka.Ici ce se ka tome da se i svim trenerima uvede radno vrijeme,s ciljem da puno vise vremena provode na terenima.
Ova opcija ima samo jednu alternativu,a to je zaduzivnje.Aktuelna uprava to nece raditi ni po koju cijenu. Nastavice se aktivnosti na svim poljima,trazenje strateskih partnera,sponzora...,ali ne treba ocekivati cuda.Na zalost,situacija u gradi kao i u drzavi je vrlo teska,bice jos teza.Otpali su nam nekiznacajni sponzori,sto zbog zakonskih ogranicenja(FDS),sto zbog razlicitih problema unutat njih samih(Bosnalijek).
Radi se na novim sponzorima,kako u drzavi tako ivani. Pokusava se sve,ljudi i z uprave,pokusava se preko Zeljovaca sirom svijeta.Da li ce i kada biti nekih efekata,vidjece mo.
Ono sto mi svi mozemo uraditi,jeste to da kupimo clanske karte,da kupimo godisnje,da podrzimo ovaj koncept stabilizacije kluba.
Vjerujem da,uz nasu veliku podrsku,mozemo i naredne sezone biti u borbi za vrh, i da u konacnici mozemo ponovo obezbijedti evropsko takmicenje.
Tako i treba. Ovo je pravi put. Moramo samo svi biti strpljivi. I treba se javno izaći i reći da je to tako i mislim da će svi dati podršku. Još ako je tačno ovo što te @super malo ispravio onda još bolje. SAmo strpljenja.
Pomoćni je prava stvar i nadam se kao što neko reče da su ipak malo riješili i te odvode, da nije samo bilo izravnaj i to je to. Mogu se ondje napraviti dva fina terena, još kad ovamo iza istoka legne teren sa umjetnom tj balon + dvorana eto ti trening centra. Samo polako. Ne može ništa preko noći.

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 jun 2014, 12:28

lafomamone je napisao/la:Stabilnost, materijalna sigurnost, infrastrukturalna expanzija, i to sve dugorocno kontas :salut:
Buducnost nas ceka, ona je fantasticna
I sve ovo je "vidljivo" jedino kao usmeno predanje i nista vise.
Vise argumenata ima lova od sehe nego ovo sto tvrdis, a u ovom trenutku ni jedno ni drugo nije opipljivo, ako me kontas.

Ali jedna stvar je sigurna, a to je da letite kao i obično, samo ovaj put mnogo visocije.

Nego ziv bio te hvalospjeve o manjem, mlađem i manje poznatom sarajevskom klubu preusmjeri na temu maste i fantazije poznatu kao fks. I ostali padobranci slicni tebi

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 02 jun 2014, 12:29

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Tako i treba. Ovo je pravi put. Moramo samo svi biti strpljivi. I treba se javno izaći i reći da je to tako i mislim da će svi dati podršku. Još ako je tačno ovo što te @super malo ispravio onda još bolje. SAmo strpljenja.
Pomoćni je prava stvar i nadam se kao što neko reče da su ipak malo riješili i te odvode, da nije samo bilo izravnaj i to je to. Mogu se ondje napraviti dva fina terena, još kad ovamo iza istoka legne teren sa umjetnom tj balon + dvorana eto ti trening centra. Samo polako. Ne može ništa preko noći.
Ovo zapravo veoma povećava vrijednost kluba.
S ovim terenima imat ćemo puno bolje uslove za rad, i što je veoma važno nalaze se na odličnoj lokaciji. Boli nas ćuna hoće li postaviti semafor u Kasindolskoj i hoće li biti gužve na Ilidži na kružnom toku.
Ja često ponavljam da moramo biti strpljivi, ali uvjeren sam da ćemo ove godine imati bolju ekipu, nadam se i boljem rezultatu.
Nije kod nas sve tako crno kako pojedini predstavljaju, ili kako bi željeli da bude.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 jun 2014, 12:32

Naravno da nije crno ko sto se predstavlja u taboru kona, ali sve je to dio negativne medijske kampanje protiv najboljeg i najtrofejnijeg kluba u BiH fudbalu FK ŽELJEZNIČAR.
Nazalost neki izgleda nasjedaju na ovu pricu kojom nas se pokusava degradirati

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 02 jun 2014, 12:34

Jebote znači treba neki kinez da dođe da mi dadne 6 miliona da bi ja bio plasiran na 3 mjesto

Kinez je dosao na minus 2 boda za vama i duplo gori raspored...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 jun 2014, 12:39

I uspio sveukupno uzeti 3 boda više od nas koji smo po vama u raspadu. Dok je amar sa 3x manje love pobjegao vama za misaoni broj bodova oborivsi sve rekorde i uzeo duplu.
Ajd sad i ti na svoju mastu i fantaziju

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 02 jun 2014, 12:40

Ne odgovarajte ovim kiticama pa rasprava nicemu ne vodi ccc.

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 02 jun 2014, 12:41

GangEvil je napisao/la:
Jebote znači treba neki kinez da dođe da mi dadne 6 miliona da bi ja bio plasiran na 3 mjesto

Kinez je dosao na minus 2 boda za vama i duplo gori raspored...
A na koliko minusa je došao u odnosu na Zrinjski? Jel' se vi takmičite s nama il' se takmičite u Premijer ligi.
Ma zapravo, razguli bolan na svoj stadion :cool:

blu

Post Postao/la blu » 02 jun 2014, 12:48

Opet da ponovim **** klub koji je morao dovesti milijardera da bi se osvojilo nesto pa da vas neuze onaj malezijac boga pitaj sta bi bilo sa vama a situacija vam je tri puta bila gora nego kod nas jbt jedan zrinjski borac bez miliona uzese titulu a vi se sad digli poslije godina i godina tuge jada .
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 02 jun 2014, 12:52

SarajlijaTM je napisao/la:I uspio sveukupno uzeti 3 boda više od nas koji smo po vama u raspadu. Dok je amar sa 3x manje love pobjegao vama za misaoni broj bodova oborivsi sve rekorde i uzeo duplu.

Uspio je vas izbaciti iz kupa i isti osvojiti...to se ne moze porediti ni sa kakvim Zrinjskim :beba:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 jun 2014, 12:53

blu je napisao/la:Opet da ponovim **** klub koji je morao dovesti milijardera da bi se osvojilo nesto pa da vas neuze onaj malezijac boga pitaj sta bi bilo sa vama a situacija vam je tri puta bila gora nego kod nas jbt jedan zrinjski borac bez miliona uzese titulu a vi se sad digli poslije godina i godina tuge jada .
Nije bolest sve što boli :hmmmmm:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 jun 2014, 12:59

dođosmo lagano i do toga da je kup važniji od prvenstva. to je bilo samo pitanje vremena.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jun 2014, 12:59

GangEvil je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:I uspio sveukupno uzeti 3 boda više od nas koji smo po vama u raspadu. Dok je amar sa 3x manje love pobjegao vama za misaoni broj bodova oborivsi sve rekorde i uzeo duplu.

Uspio je vas izbaciti iz kupa i isti osvojiti...to se ne moze porediti ni sa kakvim Zrinjskim :beba:
Tacno tako covjek se mora obradovati kad se to desi jednom u 5-6 godina ja te u potpunosti razumijem!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 jun 2014, 13:01

amypitar je napisao/la:
blu je napisao/la:Opet da ponovim **** klub koji je morao dovesti milijardera da bi se osvojilo nesto pa da vas neuze onaj malezijac boga pitaj sta bi bilo sa vama a situacija vam je tri puta bila gora nego kod nas jbt jedan zrinjski borac bez miliona uzese titulu a vi se sad digli poslije godina i godina tuge jada .
Nije bolest sve što boli :hmmmmm:
Jes' no ti u svakom postu ovdje spominjao Amaw-a :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.