Izvinjavam se.Pauleta je napisao/la:Odgledanih kao navijač na tribini gospodine.ibish1995 je napisao/la:
Cekaj sad! Mislis imas vise odigranih za reprezentaciju ili ..? Ako si igro da ti nisi mozda onaj Jelic koji je imo prednost u U21 u odnosu na Vedu i Dzeki ?
Boris Pandža
Re: Boris Pandža
@ Pauleta
Potpuno si u pravu za Salatica, Bunozu, Hrgotu, Vrancica ali boga mi nista manja steta nisu ni Prcic i Arslanagic. Da je kojim slucajem ovih 6 igraca upalo u sastav mi ne bi imali losu zamjenu na klupi ali sta mozemo. Ipak ova dvojica momaka su odlicni i Visca i Besic i imaju ogroman potencijal i samim tim njihov poziv je neosporan. Znas i sam da izostanak poziva ovim igracima nema veze sa nacijom nego sa nekim drugim stvarima ali za biti realan imas potpuno pravo za ljutnju. Ja sam par puta na temi Sirokog isticao svoju ljutnju zbog gubitaka puno igraca iz tog kluba koju si mi ti pripisao za mrznju ali nek ti je na dusu
. Da sam Hrvat i meni bi smrdilo nepozivanje ovih momaka i ono nema opravdanja. Ipak ako te jedan Susic moze okrenuti protiv reprezentacije onda nikad nisi ni bio njezin navijac i ja se nadam da si ovo napisao kao i Pandza u efektu, jer svaki momak iz Hercegovine Hrvatskog porijekla koji makar i prati ovu reprezentaciju je bogatstvo iste a kamo li da je njezin navijac. Isto tako svaki momak koji nije Bosnjak a istrci u Bosanskom dresu je pobjeda razuma i tolerancije a usto ako ima kvalitet i ideje sporta uopce. Ovo ce se ipak sve cesce dogadjati a to nece sprijeciti ni savez ni inertni i lijeni izbornik ni neki kvazi nacionalisti svih boja. Sport ,ljudskost i postenje uvijek na kraju pobjedi i zato nemoj olako dizati ruke od ove repke jer ce ti biti krivo ako ipak ovi momci za par mjeseci sa ovim ili nekim drugim selektorom istrce u kvalifikacijama za naredno EP. Ajde bog
Potpuno si u pravu za Salatica, Bunozu, Hrgotu, Vrancica ali boga mi nista manja steta nisu ni Prcic i Arslanagic. Da je kojim slucajem ovih 6 igraca upalo u sastav mi ne bi imali losu zamjenu na klupi ali sta mozemo. Ipak ova dvojica momaka su odlicni i Visca i Besic i imaju ogroman potencijal i samim tim njihov poziv je neosporan. Znas i sam da izostanak poziva ovim igracima nema veze sa nacijom nego sa nekim drugim stvarima ali za biti realan imas potpuno pravo za ljutnju. Ja sam par puta na temi Sirokog isticao svoju ljutnju zbog gubitaka puno igraca iz tog kluba koju si mi ti pripisao za mrznju ali nek ti je na dusu

Nista on nije u pravu.
Ti igraci nisu pozvani jer je selektor kriminalac koji reprezentaciju koristi da prodaje burazerove igrace. To nema nikakve veze sa nacionalizmom.
Ti igraci nisu pozvani jer je selektor kriminalac koji reprezentaciju koristi da prodaje burazerove igrace. To nema nikakve veze sa nacionalizmom.
Vrhunski post uz jednu ispravku. Ja sam iz bosanske Posavinedubrovnik je napisao/la:@ Pauleta
Potpuno si u pravu za Salatica, Bunozu, Hrgotu, Vrancica ali boga mi nista manja steta nisu ni Prcic i Arslanagic. Da je kojim slucajem ovih 6 igraca upalo u sastav mi ne bi imali losu zamjenu na klupi ali sta mozemo. Ipak ova dvojica momaka su odlicni i Visca i Besic i imaju ogroman potencijal i samim tim njihov poziv je neosporan. Znas i sam da izostanak poziva ovim igracima nema veze sa nacijom nego sa nekim drugim stvarima ali za biti realan imas potpuno pravo za ljutnju. Ja sam par puta na temi Sirokog isticao svoju ljutnju zbog gubitaka puno igraca iz tog kluba koju si mi ti pripisao za mrznju ali nek ti je na dusu. Da sam Hrvat i meni bi smrdilo nepozivanje ovih momaka i ono nema opravdanja. Ipak ako te jedan Susic moze okrenuti protiv reprezentacije onda nikad nisi ni bio njezin navijac i ja se nadam da si ovo napisao kao i Pandza u efektu, jer svaki momak iz Hercegovine Hrvatskog porijekla koji makar i prati ovu reprezentaciju je bogatstvo iste a kamo li da je njezin navijac. Isto tako svaki momak koji nije Bosnjak a istrci u Bosanskom dresu je pobjeda razuma i tolerancije a usto ako ima kvalitet i ideje sporta uopce. Ovo ce se ipak sve cesce dogadjati a to nece sprijeciti ni savez ni inertni i lijeni izbornik ni neki kvazi nacionalisti svih boja. Sport ,ljudskost i postenje uvijek na kraju pobjedi i zato nemoj olako dizati ruke od ove repke jer ce ti biti krivo ako ipak ovi momci za par mjeseci sa ovim ili nekim drugim selektorom istrce u kvalifikacijama za naredno EP. Ajde bog

Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Ne mislim da Pandza nije pozvan zbog nacionalnosti. Imas igrace kao sto su Arslanagic, Prcic i jos masa njih koji nisu pozvani. Cak se je jednog Seferovica izgubilo prije koji bi nam bio sada jako potreban. Ne postoji neka kvota. Masa Hrvata koji sada igraju za Hrvatsku a mogli bi igrati i za BiH sigurno bi se nasli na spisku i to sa vaznim ulogama u timu. Ako pogledamo samo zadnju liniju: Lovren i Corluka sigurno bez ikakve dileme.Pauleta je napisao/la:
Vrhunski post uz jednu ispravku. Ja sam iz bosanske Posavine
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Upravo tako i Pape se poceo ponasati kao nasi politicari, sve zivo pokrase a kada je gur guzici onda prebace plocu na nacionalnu pricu i levate nas.Mozambik je napisao/la:Nista on nije u pravu.
Jedno je apsolutno jasno i apsolutno tačno da je intervju koji je Boris dao Sportskim novostima odražava pravu sliku i istinu o stanju u reprezentaciji BIH.Poslije današnjeg poziva određenih igrača na navijači Turske podrže i navijaju za našu repku,evo pitam se zašto nisu pozvali navijače iz Srbije i Hrvatske da podrže i navijaju za naše....
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato sto je ono ideja Turskog portala, a ne volja igraca, posto njihova Turska nije na SP, zele pozvati gradjane Turske da navijaju za BiH, najbolja reklama je onda naprave taj video. Ne trebaju oni nikog moliti da navijaju za njih. Tako da ti pada prica u vodu.Ziko je napisao/la:Jedno je apsolutno jasno i apsolutno tačno da je intervju koji je Boris dao Sportskim novostima odražava pravu sliku i istinu o stanju u reprezentaciji BIH.Poslije današnjeg poziva određenih igrača na navijači Turske podrže i navijaju za našu repku,evo pitam se zašto nisu pozvali navijače iz Srbije i Hrvatske da podrže i navijaju za naše....
E neces provocirati.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo za ove brojace krvnih zrnaca sam se prisjetio nekih proslih vremena.
BiH: Hasagić, Šilić, Bajramović (Grujić 78.), Papac, Barbarez, Misimović, Damjanović (Grlić 46.), Vidić, Hrgović (Smajić 87.), Bartolović, Trivunović. Selektor: Blaž Slišković
Brojite.
Jeste li tada mozda vidili da je Baki neko zamjerao sto poziva mali broj Bosnjaka? Naravno da ne, zamjerali smo mu jedino sto poziva slabe igrace. To je jedina stvar koju zanima ogromnu vecinu bh. navijaca. Znaci odyebite sa tom pricom o ugrozbi, krvim zrncima i slicno.
P.S. To je bila utakmica Moldavija - BiH 2:2
BiH: Hasagić, Šilić, Bajramović (Grujić 78.), Papac, Barbarez, Misimović, Damjanović (Grlić 46.), Vidić, Hrgović (Smajić 87.), Bartolović, Trivunović. Selektor: Blaž Slišković
Brojite.

Jeste li tada mozda vidili da je Baki neko zamjerao sto poziva mali broj Bosnjaka? Naravno da ne, zamjerali smo mu jedino sto poziva slabe igrace. To je jedina stvar koju zanima ogromnu vecinu bh. navijaca. Znaci odyebite sa tom pricom o ugrozbi, krvim zrncima i slicno.
P.S. To je bila utakmica Moldavija - BiH 2:2
-
- Kontakt:
sama cinjenica da ljude u srbiji i hrvatskoj nazivas takvim pogrdnim imenima i generalizujes stvari govori da si fasista ne bolji od cetnika i ustasa. ne gledam sa simpatijama ovo pozivanje turaka odnosno ne vidim razlog zasto se i drugi onda ne zovu ali mislim da ovo nema ama bas nikakve veze sa odnosima repka- pandža. jedna veoma bitna stvar u kontekstu jace konkurencije u reprezentaciji jeste i odluka fife o promjeni sportskog drzavljanstva odnosno mogucnost da igrac koji je igrao za u 21 moze igrati za drugi nacionalni tim seniora (na trazenje alzira ne nas, naravno) to je povecalo konkurenciju i jacinu nase ekipe. a drugi faktor jeste sto sve dobre i kvalitetne igrace hrvate uzima hrvatska repka. i taj boris bi da ga je hrvatska zvala igrao za njih.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ukratko, hrdjavom kurcu* i dlaka smeta.Ziko je napisao/la:Jedno je apsolutno jasno i apsolutno tačno da je intervju koji je Boris dao Sportskim novostima odražava pravu sliku i istinu o stanju u reprezentaciji BIH.Poslije današnjeg poziva određenih igrača na navijači Turske podrže i navijaju za našu repku,evo pitam se zašto nisu pozvali navijače iz Srbije i Hrvatske da podrže i navijaju za naše....
* hrdjavi **** -svi nacionalisti i fol ugrozeni ljudi
- DonCorleone
- Kontakt:
Naravno da je ono blesavo, ono nema nigdje. Ako vec pozivas navijace reprezentacija koje ne ucestvuju na SP da navijaju za tebe, onda to uradis na nekoliko jezika i na nacin da se vise ljudi identifikuje sa nama. Ovako to salje ponovo groznu sliku o tom kvazi bratstvu Bosanaca i Turaka. Totalna je glupost izdvojiti samo jedan narod, ali tako je to kada se ne razmislja previse o osjecajima drugih, nego iskljucivo o sebi, a to ove balkanske glave i vodi vjecno u propast.Ziko je napisao/la:Jedno je apsolutno jasno i apsolutno tačno da je intervju koji je Boris dao Sportskim novostima odražava pravu sliku i istinu o stanju u reprezentaciji BIH.Poslije današnjeg poziva određenih igrača na navijači Turske podrže i navijaju za našu repku,evo pitam se zašto nisu pozvali navijače iz Srbije i Hrvatske da podrže i navijaju za naše....
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zasto bi bilo blesvo? Turski portal snimo poruku, reklamu, da Turci navijaju za BiH.
Ista bi situacija bila da je TANJUG npr. snimio poruku za navijace u Srbiji.
Realno mogli su Avdija i Tinko snimit klip da Hrvati navijaju za nas
, naravno da je Hrvatska ostala doma

- DonCorleone
- Kontakt:
Zato sto je vrijeme da saljemo poruke i drugim narodima izuzev Turske. Ili drugacije formulisano, ako mozemo slati Turcima poruke, mozemo i ostatku svijeta, pogotovo Austrijancima pa i Srbima ako hoces. Hrvatima nemamo sta slati, jer su i oni na SP-u, tako da ja ne kritikujem to sto se ne salje poruka Hrvatima, nego sto se izdvaja samo Turska.Mozambik je napisao/la:Zasto bi bilo blesvo? Turski portal snimo poruku, reklamu, da Turci navijaju za BiH.
Ali eto, posto je turski portal neka bude. Ali zelio bih da snime opcenito poruku svim narodima ako vec pristaju da snimaju za turski portal.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
sta cemo slati poruku srbiji kada ce navijati za sve protiv bih....normalno saljemo poruku braci turcima jer smo i mi za njih navijali prosli put

- RockyMaivia
- Kontakt:
Zamijeni ovo boldano sa Srbi odnosno Hrvati i u potunosti se slazem sa tvojom tezom.giannini je napisao/la:evo bas izgaramo od zelje da cetnici i ustase navijaju za nasZiko je napisao/la:Jedno je apsolutno jasno i apsolutno tačno da je intervju koji je Boris dao Sportskim novostima odražava pravu sliku i istinu o stanju u reprezentaciji BIH.Poslije današnjeg poziva određenih igrača na navijači Turske podrže i navijaju za našu repku,evo pitam se zašto nisu pozvali navijače iz Srbije i Hrvatske da podrže i navijaju za naše....
StarMo nije skutorija...
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja poznajem dosta Srba koji ce navijati za BiH, usudio bih se reci da ne poznajem ni jednog koji nece. Zasto generalno suditi na takav nacin o jednom narodu? Ja uvijek navijam za nase susjede kada igraju protiv drugih zemalja, pa tako i protiv Turske, tako da nije uredu to tvoje "mi navijamo za njih", jer to "mi" ukljucuje i mene.KrojcicaHills je napisao/la:sta cemo slati poruku srbiji kada ce navijati za sve protiv bih....normalno saljemo poruku braci turcima jer smo i mi za njih navijali prosli put![]()
Pa nismo mi inicijatori snimanja poruke, nego Turci.DonCorleone je napisao/la:Zato sto je vrijeme da saljemo poruke i drugim narodima izuzev Turske. Ili drugacije formulisano, ako mozemo slati Turcima poruke, mozemo i ostatku svijeta, pogotovo Austrijancima pa i Srbima ako hoces. Hrvatima nemamo sta slati, jer su i oni na SP-u, tako da ja ne kritikujem to sto se ne salje poruka Hrvatima, nego sto se izdvaja samo Turska.Mozambik je napisao/la:Zasto bi bilo blesvo? Turski portal snimo poruku, reklamu, da Turci navijaju za BiH.
Ali eto, posto je turski portal neka bude. Ali zelio bih da snime opcenito poruku svim narodima ako vec pristaju da snimaju za turski portal.
Dosli ljudi i rekli hajde snimite poruku turskim navijacima i nasi snimili.
Da su dosli Srbi i rekli snimite poruku sa Srbijance, nasi bi isto tako snimili.
ako sam dobro shvatio, turski portal je pokrenuo inicijativu za snimanje spota-reklame cega li vec... niko tursku nije izdvojio s nase strane, vec su turci izdvojili nas... ogromna razlika... kad nas hrvatska i srbijanska ili bilo cija druga javnost (ili barem dio nje) bude izdvajala, a mi se ne odazovemo, tek tada su kritike na mjestu...DonCorleone je napisao/la:Zato sto je vrijeme da saljemo poruke i drugim narodima izuzev Turske. Ili drugacije formulisano, ako mozemo slati Turcima poruke, mozemo i ostatku svijeta, pogotovo Austrijancima pa i Srbima ako hoces. Hrvatima nemamo sta slati, jer su i oni na SP-u, tako da ja ne kritikujem to sto se ne salje poruka Hrvatima, nego sto se izdvaja samo Turska.Mozambik je napisao/la:Zasto bi bilo blesvo? Turski portal snimo poruku, reklamu, da Turci navijaju za BiH.
@mozambik
mozda je srna bolja analogija