Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la bagrcavi » 01 jun 2014, 21:50

Znači na obje strane si ispušio? Ni ženi, a ni na forumu ne šukaš. Stigle te godine Hari Poteru. :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 01 jun 2014, 22:46

slika
Ervin Zukanovic

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 jun 2014, 23:28

Ubica dječijeg lica on i SEO / dobro ovo za SEA ne možemo reć da je tako
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 jun 2014, 23:32

Malo ste poceli da pretjerujete za Besica nemoj da posle Argentine okrenete plocu momak je dobar trci bori se ali pretjerujete..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2014, 23:39

zgembo89 je napisao/la:Malo ste poceli da pretjerujete za Besica nemoj da posle Argentine okrenete plocu momak je dobar trci bori se ali pretjerujete..
:!:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 jun 2014, 23:41

zgembo89 je napisao/la:Malo ste poceli da pretjerujete za Besica nemoj da posle Argentine okrenete plocu momak je dobar trci bori se ali pretjerujete..
:thumbup:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2014, 23:48

pretjerivali ili ne, nama u veznom redu znači više od Hareta i Seje, tj. samo je Mire ispred njega kad je vezni red u pitanju ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2014, 23:52

Svasta.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 02 jun 2014, 00:14

drummer je napisao/la:Muhamed Besic je izbrisan sa spiska A reprezentacije i vracen u mladu poslije poraza od Portugala 6:2.To se dakle desilo prije nesporazuma sa selektorom mlade reprezentacija Vladom Jagodicem a mozda je upravo to njegovo izbacivanje iz A reprezentacije i dovelo do ljutnje i nesporazuma sa Jagodicem(vjerovatno jeste).Svi koji prate reprezentaciju znaju tacnim redosljedom kako su se stvari odvijale,manipulacije ne pomazu.
Pravo pitanje glasi:zasto je Besic izbacen iz A reprezentacije i vracen u mladu nakon poraza od Portugala?
Odgovor glasi:zato sto se nije uklapao u menadjerske talove,trebalo je naci mjesta za Adnana Zahirovica,igraca iz agencije Seada Susica,posto smo tada imali i Rahimica Besic je platio ceh.
Da se on forsirao umjesto Zahirovica sad bi imali v rhunskog def.veznog,uigranog i prekaljenog i igraca koji igra u jakom klubu neke od liga petice.
To su prave cinjenice.
Zasnovano na kojim dokazima??? To su prave fantazije, insinuacije, a ne cinjenice! Kao i obicno....

Dakle Adnan Zahirovic je par mjeseci prije tog baraza sa Portugalom bio A reprezentativac, debitovao u avugustu 2011. godine (ne racunam onu protiv Poljske), a Besic je jos 2010. bio na spisku za prijateljsku protiv Slovacke!
Besic je za na Jagodicevom spisku bio za utakmice protiv San Marina i Bjelorusije (1. i 6. Juni 2012. i tada je i Zahirovic vracen u U21 reprezentaciju) te za utakmice protiv Grcke i Njemacke (7. i 9. Septembar 2012.).
U medjuvremenu je Besic preskocio reprezentativna okupljanja A selekcije za utakmice protiv Brazila, Irske i Meksika, dok je bio u rosteru za prijateljsku protiv Velsa (igrao od 62. minute) koja je odigrana 15. Avgusta 2012. godine.

Nasa A reprezentacija je tada, tog septembra igrala utakmice kvalifikacija protiv Lihtenstajna i Latvije, dok je U21 reprezentacija imala dvije jako bitne utakmice protiv Grcke i Njemacke...

To su cinjenice!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jun 2014, 00:17

Igrao je Besic i protiv Alzira na onoj oranici, to je bilo poslije Velsa, cini mi se negdje u novembru 2012... Nakon toga je zakuhao sa Jagodicem i... da s ne vracamo na sve to, vratio se nazad i tu i treba biti.

edit: Sad primjetih drummerov post, pa zasto tako lazes druze?

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 02 jun 2014, 00:25

calcio je napisao/la:Igrao je Besic i protiv Alzira na onoj oranici, to je bilo poslije Velsa, cini mi se negdje u novembru 2012... Nakon toga je zakuhao sa Jagodicem i... da s ne vracamo na sve to, vratio se nazad i tu i treba biti.
Ma bio je i u kvalifikacijskim protiv Grcke i Litvanije u rosteru, te kasnije i protiv Alzira... To je bilo debelo poslije prekomande u U21 selekciju.... prvo naredno okupljanje A selekcije taj "otjerani" Besic je bio na spisku..i ono poslije toga takodjer....

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 02 jun 2014, 00:26

Istina da je i Zahirovic bio posudjivan mladoj reprezentaciji ali razlika je ta sto je on odmah bio vracan u A dok Besic nije.Sva frka oko navodnog nejavljanju na telefon Vladi Jagodicu nikad nije dokazana,osim tvrdnji Jagodica.Besic je tvrdio da ga zvao na njemacki broj telefona koji ovaj ne koristi od dolaska u Madjarsku.
Ako vidimo sa cim se i danas sluze Safet Susic i Vlado Jagodic onda je jasno da nema nijednog razloga da vjerujemo njima a ne vjerujemo Besicu,naprotiv mnogo je vise razloga da vjerujemo Besicu.
Nema tu nikakve dvojbe,klasicna greska selektora i kriva procjena u odabiru igraca.Ja mislim da je Zahirovic imao prednost zato sto je bio igrac Germaniasportagentur.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 jun 2014, 00:34

Ja mislim da je Zahirovic imao prednost u tome sto je od 20 utakmica za A reprezentaciju 18 odigrao solidno do odlicno. Uz sve to Besic konstatno igra stopera, a ovamo defanzivnog veznog, a te dvije pozicije nisu ni blizu.
Celik!3,2,2.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jun 2014, 00:35

drummer je napisao/la:Istina da je i Zahirovic bio posudjivan mladoj reprezentaciji ali razlika je ta sto je on odmah bio vracan u A dok Besic nije.Sva frka oko navodnog nejavljanju na telefon Vladi Jagodicu nikad nije dokazana,osim tvrdnji Jagodica.Besic je tvrdio da ga zvao na njemacki broj telefona koji ovaj ne koristi od dolaska u Madjarsku.
Ako vidimo sa cim se i danas sluze Safet Susic i Vlado Jagodic onda je jasno da nema nijednog razloga da vjerujemo njima a ne vjerujemo Besicu,naprotiv mnogo je vise razloga da vjerujemo Besicu.
Nema tu nikakve dvojbe,klasicna greska selektora i kriva procjena u odabiru igraca.Ja mislim da je Zahirovic imao prednost zato sto je bio igrac Germaniasportagentur.
Ko gleda objektivno reci ce da he Zaha te utakmice odigrao na veoma kvalitetnom nivou i doslovno te su ga utakmice zacementirale u to vrijeme u reprezentaciji. Dok neko ko gleda na nekog igraca sa nekog drugog aspekta i ko mrzi sve sto je stvorio Safet Susic reci ce ovo sto ti kazes.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 jun 2014, 00:37

damir_82 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Igrao je Besic i protiv Alzira na onoj oranici, to je bilo poslije Velsa, cini mi se negdje u novembru 2012... Nakon toga je zakuhao sa Jagodicem i... da s ne vracamo na sve to, vratio se nazad i tu i treba biti.
Ma bio je i u kvalifikacijskim protiv Grcke i Litvanije u rosteru, te kasnije i protiv Alzira... To je bilo debelo poslije prekomande u U21 selekciju.... prvo naredno okupljanje A selekcije taj "otjerani" Besic je bio na spisku..i ono poslije toga takodjer....
Ja sam 100% siguran da bi on igrao i u ovim zadnjim utakmicama kvalifikacija da nije bilo sukoba sa Jagodicem. Pa i Susic kaze da ga je cijelo vrijeme pratio i vidi se po izjavama da ga gotivi. I onda dodje ovaj drummer sa nekim sarenim lazama da ga je Susic otjerao, maltretirao... Pa mislim stvarno....

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 02 jun 2014, 00:38

drummer je napisao/la:Istina da je i Zahirovic bio posudjivan mladoj reprezentaciji ali razlika je ta sto je on odmah bio vracan u A dok Besic nije.Sva frka oko navodnog nejavljanju na telefon Vladi Jagodicu nikad nije dokazana,osim tvrdnji Jagodica.Besic je tvrdio da ga zvao na njemacki broj telefona koji ovaj ne koristi od dolaska u Madjarsku.
Opet laz... Besic je nakon epizode u U21 reprezentaciji bio u rosteru A reprezentacije na naredna dva okupljanja! Fino ti sve pise, al ti i dalje lupas neistine! Nije ti prvi put!
Te price i patke tipa Besic tvrdio ovo, Jagodic ono su opet suplja prica... Besic je shvatio kako stvari stoje, odazvao se Jagodicu na totalno nebitno okupljanje, i time sebi ponovo otvorio vrata A reprezentacije!
Ima ih jos koji ne samo da nisu shvatili, vec se jos i prave pametni i pricaju svasta....

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 02 jun 2014, 00:39

Sabinho je napisao/la:
Ko gleda objektivno reci ce da he Zaha te utakmice odigrao na veoma kvalitetnom nivou i doslovno te su ga utakmice zacementirale u to vrijeme u reprezentaciji. Dok neko ko gleda na nekog igraca sa nekog drugog aspekta i ko mrzi sve sto je stvorio Safet Susic reci ce ovo sto ti kazes.
Da,Zaha je odigrao solidno svoje role,medjutim kljucno pitanje je da li bi Besic, da je dobio sansu umjesto njega ,odigrao jos bolje i danas bio prekaljeni def.vezni i igrao u jakom klubu neke od liga petice.
Ja mislim da bi.

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 02 jun 2014, 00:39

Kakav bola sukob sa Jagodicem :crazy: :facepalm:
Ervin Zukanovic

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 02 jun 2014, 00:42

damir_82 je napisao/la:
Opet laz... Besic je nakon epizode u U21 reprezentaciji bio u rosteru A reprezentacije na naredna dva okupljanja! Fino ti sve pise, al ti i dalje lupas neistine! Nije ti prvi put!
Te price i patke tipa Besic tvrdio ovo, Jagodic ono su opet suplja prica... Besic je shvatio kako stvari stoje, odazvao se Jagodicu na totalno nebitno okupljanje, i time sebi ponovo otvorio vrata A reprezentacije!
Ima ih jos koji ne samo da nisu shvatili, vec se jos i prave pametni i pricaju svasta....
Damire,ne pjeni,vazno je odgovorit na pitanje zasto je Besic nestao sa spiska A reprezentacije,kad god se to desilo desilo se prije navodnog nesporazuma sa Jagodicem,jer kako bi on i imao nesporazum sa selektorom mlade reprezentacije da je bio A reprezentativac.Jasno,nikako.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 jun 2014, 00:51

drummer je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Da,Zaha je odigrao solidno svoje role,medjutim kljucno pitanje je da li bi Besic, da je dobio sansu umjesto njega ,odigrao jos bolje i danas bio prekaljeni def.vezni i igrao u jakom klubu neke od liga petice.
Ja mislim da bi.
Ja ti garantujem da ne bi. Kad smo vec tu, on je vec bio u nekoj od top 5 liga i u solidnom klubu i presao je u tim iz Madjarske... Valjda i to nesto govori o ovome sto ti pricas. Sigurno da nije dzabe presao iz njemacke u madjarsku ligu...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz i 28 gostiju.