stagod da je istina meni momka zao
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pises na pogresnom portaluBuba00 je napisao/la:sta bi sa ovim sto sam napisao o pilavu? ko izbrisa ...![]()
![]()
Ma joj ne znam,nešto mi te žao,kad skonta čovjek da živiš na nadmorskoj visini od preko 1000 m,ili ti ga neđe oko Han Pijeska... Da nema foruma,samo bi se s medvjedima družio,ali i njima bi brzo dosadio... dakle ostaju ti samo ovce kao alternativa...harishp je napisao/la:Gravcetovim vidis treba.1988risha je napisao/la:Tačno tako.. Haris što može slagati,malo koji na forumu to možeNajgore što ima tekst i piše Avdukić a on piše o Begoviću
I još ne znam od kad to Kanađanima treba viza za U.S.A.
![]()
![]()
Nego sto vise ne marises po Caps Locku bio si dobro poceo
Svakog dana u svakom pogleduharishp je napisao/la:Gravce Han Pjescar,napredujes
Tuga i zalost, e moj Ivice, sta uradi Ivice, pa ti i dalje peri prljav ves, a Sead ce spisak da kroji.fixator je napisao/la:
stagod da je istina meni momka zao
Samo se ti bolan drž' ove tableharishp je napisao/la:Gravce Han Pjescar,napredujes
Nije druže isto otići 1993. i otići 2008./09.Sabinho je napisao/la:Hare srami se sto nisi izbjegao negdje vani ccc
Mrsko mi je da ti pišem,i da objasnjavam ponovo,gdje sam i šta sammujezin je napisao/la:I ti si skonto da ti je u Makedoniji bolje
Ne znaci da je protjeran. Vjerujem da ce ga opet zvati za sljedece kvalifikacije.dubrovnik je napisao/la:Evo i sluzbeno je Zukanovic protjeran. Super ajde nazdravlje i naprijed NSBIH i ..... Samo naprijed koji je ovo po redu.
I ovaj je niko i nista po staroj iskusanoj matrici. Bravo zemljaci idemo dalje dok ne stignemo do Dzeka posao nije obavljen.
Bi li ti na njegovom mjestu igrao za repku dok su doticni na vlasti ?Pirke je napisao/la:Ne znaci da je protjeran. Vjerujem da ce ga opet zvati za sljedece kvalifikacije.dubrovnik je napisao/la:Evo i sluzbeno je Zukanovic protjeran. Super ajde nazdravlje i naprijed NSBIH i ..... Samo naprijed koji je ovo po redu.
I ovaj je niko i nista po staroj iskusanoj matrici. Bravo zemljaci idemo dalje dok ne stignemo do Dzeka posao nije obavljen.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Kobayashi, Mostarska i 24 gosta.