Znam , al nemoj da nas i oni na forumu zamrze , kad nas svi mrzesarajlija je napisao/la:as_Roma brate ja sam samo se zahvalio na igracu, niko nije spomenuo da je Ronaldo itd.![]()
Velezu normalno puno srece u iducoj sezoni od srca.

Znam , al nemoj da nas i oni na forumu zamrze , kad nas svi mrzesarajlija je napisao/la:as_Roma brate ja sam samo se zahvalio na igracu, niko nije spomenuo da je Ronaldo itd.![]()
Velezu normalno puno srece u iducoj sezoni od srca.
Nece rodjeni znam ja to oni su nasa braca, ako nas iko voli ko sto ja mislim to su oni.aS_Roma je napisao/la:Znam , al nemoj da nas i oni na forumu zamrze , kad nas svi mrzesarajlija je napisao/la:as_Roma brate ja sam samo se zahvalio na igracu, niko nije spomenuo da je Ronaldo itd.![]()
Velezu normalno puno srece u iducoj sezoni od srca.![]()
![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=77&t=8618" onclick="window.open(this.href);return false;aS_Roma je napisao/la:Znam , al nemoj da nas i oni na forumu zamrze , kad nas svi mrzesarajlija je napisao/la:as_Roma brate ja sam samo se zahvalio na igracu, niko nije spomenuo da je Ronaldo itd.![]()
![]()
Sta cemo vas volit nismo homici ali vas postujemo isto kao i Zelju Celik Slobodu.sarajlija je napisao/la:Nece rodjeni znam ja to oni su nasa braca, ako nas iko voli ko sto ja mislim to su oni.aS_Roma je napisao/la:Znam , al nemoj da nas i oni na forumu zamrze , kad nas svi mrzesarajlija je napisao/la:as_Roma brate ja sam samo se zahvalio na igracu, niko nije spomenuo da je Ronaldo itd.![]()
![]()
![]()
Tesko ali ti je ova dobra pravo.tepsija je napisao/la:Hajmo im mi uzet Bilbiju sad.
Kroz istoriju ste se pokazali kao najbolji prijatelj Veleza isto kao i mi vama. Sarajevo je vazda bilo gospodski klub isto kao Velez. Klub iz raje i carsijesarajlija je napisao/la:@ Pastrmko nisam mislio bukvalno drug ne mora nas ba niko ni volit ako cemo iskreno, nego ja to onako kazem.
Pa ja.Dajte nam nekog.Imate previše igrača.sarajlija je napisao/la:Tesko ali ti je ova dobra pravo.tepsija je napisao/la:Hajmo im mi uzet Bilbiju sad.![]()
![]()
Vusljanin, Puric, Todorovic, Tadejevic, Osmanagictepsija je napisao/la:Pa ja.Dajte nam nekog.Imate previše igrača.sarajlija je napisao/la:Tesko ali ti je ova dobra pravo.tepsija je napisao/la:Hajmo im mi uzet Bilbiju sad.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.