Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nastavite li ovako igrače davati, mogli bi vi lagano za goškomtepsija je napisao/la:Nemoj nas ključati,nema više Goška u ligi,bićemo fer![]()
Ja uživam, ako sam u kurtzu, samo potražim krmka, pastrvu i ekipu.fedeltafrotta je napisao/la:mostarci svako malo ovu temu odvedu u hendek
Ma dopizdilo nam vamo, prekucali ligu. Stadion pod BB na 1000 godina ce iznajmiti perspektivni NK Branitelj, jedini profesionalni klub poslje Zrinjskog u Mostaru.tepsija je napisao/la:Navodno,po nekim nezvaničnim informacijama zrinsky će od iduće godine nastupati u 1. mađarskoj ligi.
Kako stvari stoje,Paks je odustao od daljeg takmičenja,KTE je zbog namještanja prebačen u najniži rang.
U Premier ligu se vraća Rudar.
fedeltafrotta je napisao/la:mostarci svako malo ovu temu odvedu u hendek
kad naučimo mađarski možda, al zajeban je to jezikElegant je napisao/la:Hoce li i tamo psovati mađarsku cjelu ?
Eno vec su grb promjenili. Sad im je pakovanje feta sira na njemutepsija je napisao/la:Navodno,po nekim nezvaničnim informacijama zrinsky će od iduće godine nastupati u 1. mađarskoj ligi.
Kako stvari stoje,Paks je odustao od daljeg takmičenja,KTE je zbog namještanja prebačen u najniži rang.
je li sada HŠK ili MŠK ?tepsija je napisao/la:Navodno,po nekim nezvaničnim informacijama zrinsky će od iduće godine nastupati u 1. mađarskoj ligi.
nismo mi od takvih što grbove mijenjaju. Ali ako uzmemo u obzir teren na kojem igrate, kod vas bi na grbu ispod starog mosta mogao osvanuti jedan fin krompir ili mozda neko govedoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Eno vec su grb promjenili. Sad im je pakovanje feta sira na njemutepsija je napisao/la:Navodno,po nekim nezvaničnim informacijama zrinsky će od iduće godine nastupati u 1. mađarskoj ligi.
U Premier ligu se vraća Rudar.![]()
![]()
![]()
Ja bi vas stavio na onu listu gdje su one mace iz sibira, iz afrike razne zivotnjske vrste sto izumiru, kitovi i tako te vrste sto se ne smiju dirati i ugrozavati, ne daj Boze da vas neko dira odmah se dignite na nacionalnu osnovu.krmak je napisao/la:kad naučimo mađarski možda, al zajeban je to jezikElegant je napisao/la:Hoce li i tamo psovati mađarsku cjelu ?
Jamačno si mislio na Hajduk.Ti si dinamovac sigurno.krmak je napisao/la: nismo mi od takvih što grbove mijenjaju.
ocu pogledat ovu prvu ili drugu?Elegant je napisao/la:Ja bi vas stavio na onu listu gdje su one mace iz sibira, iz afrike razne zivotnjske vrste sto izumiru, kitovi i tako te vrste sto se ne smiju dirati i ugrozavati, ne daj Boze da vas neko dira odmah se dignite na nacionalnu osnovu.krmak je napisao/la:kad naučimo mađarski možda, al zajeban je to jezikElegant je napisao/la:Hoce li i tamo psovati mađarsku cjelu ?
A do tada lagano pogledajte u licnu kartu i pasos, pa procitaj sta pise pod rubrikom "drzava" i provjeri koji je grb u uglu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.