Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 01 jun 2014, 19:32

Henderson je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Cinjenica 2: Popusili euro zbog remija.
Propustili smo EURO zbog Spahića i dobro to instaliraj u glavi. ;)
:nene: :nene: :nene:

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 01 jun 2014, 19:34

To ti mislis.... ;)

"Sta bi bilo kad bi bilo" ne pali u kvalifikacijama.... Mnogo vece fudbalske nacije imaju velikih problema da se kvalifikuju na zavrsne turnire, i pored kvaliteta, dobre igre, treba ti i srece (koje smo mi imali u proteklim kvalifikacijama)...

Cinjenica je, kao sto sam pisao i ranije, da smo "popusili euro" zbog toga sto smo imali 20 bodova, a Francuska koja je bila sa nama u grupi je imala 21 bod.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 jun 2014, 19:36

Nas selektor je izjavio da idemo na bod protiv Albanije :facepalm:

Odmah na pocetku kvalifikacija je izjavio da je cilj drugo mjesto, a prvo je poklonio svojim francuzima. Ipak su mu oni vazniji jelte ;)

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 01 jun 2014, 19:36

drummer je napisao/la:
Henderson je napisao/la:
Propustili smo EURO zbog Spahića i dobro to instaliraj u glavi. ;)
Nije,popusili smo euro zbog Susica i njegovog remija u Albaniji na kojeg je i isao.Popusili smo i euro zbog Susicevog poraza protiv Francuske kod kuce i to kad su ovi bili u fazi raspadanja.To dobro instaliraj u glavi.
Tek poslije tih krupnih gresaka desila se i jedna u igri Emira Spahica.
ebo ti sebe takvog pametnog ...popusili smo uzet i evropsko jer se nismo kvalifikovali... :roll: :crazy:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 jun 2014, 19:37

De ljudi, nismo otisli na Euro. Mogli smo ali nismo, nemojmo nikoga okrivljivati.
This is a football... and it's very strange - sto bi rek'o profesor doktor fudbala, kralj rotacije, jedan jedini don Roberto :P

Otisli smo na Mundijal a sljedeci Euro cemo tesko propustiti.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jun 2014, 19:40

Emir Spahić majstor namještanja, suspenzija, penala i crvenih kartona. U kojem god je klubu bio taj klub je propao nakon njegovog dolaska, a nakon što bi otišao taj klub bi procvjetao. Anzhi banrot. :rol: Sevilla bila pred bankrotom dok ga nisu prodali, sada su osvajači EL. Montpellier prvak odmah nakon što su ga prodali. :rol:
Na zalasku karijere bez trofeja u vitrinama.

Morate razumjeti, svaki igrač je kriv za svaki poraz ili remi naše reprezentacije, Pape je jedini zaslužan za pobjede. Valjda vam je to već jasno.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 01 jun 2014, 19:42

Principatus je napisao/la:
Henderson je napisao/la: Kada se pobjeđuje nema vas. :bih:
Ne samo da ne shvacas, nego uz to i ne vidis. Bravo. :urnebes:

Shvatite: Reprezentacija i nasi momci ce se uvjek podrzavati i navijaci ce se uvjek radovati pobjedi. Kriminal se nece podrzavati. Dosta jednostavno objasnjeno mislim, pa i za ove prostije prirode.
:thumbup:
Ervin Zukanovic

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 jun 2014, 19:42

Mozambik je napisao/la:Pa vi slavite 1:1, za nas je to poraz :lol:
Niko ziv ne slavi remi, remi je remi, niti je poraz niti pobjeda, a tako se i ocjenjuje. Ako je za tebe remi protiv Alabanije kao poraz, jesu li remiji protiv velesila kao sto su Portugal i Francuska ravni pobjedi?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 jun 2014, 19:42

Henderson je napisao/la:Emir Spahić majstor namještanja, suspenzija, penala i crvenih kartona. U kojem god je klubu bio taj klub je propao nakon njegovog dolaska, a nakon što bi otišao taj klub bi procvjetao. Anzhi banrot. :rol: Sevilla bila pred bankrotom dok ga nisu prodali, sada su osvajači EL. Montpellier prvak odmah nakon što su ga prodali. :rol:

Morate razumjeti, svaki igrač je kriv za svaki poraz ili remi naše reprezentacije, Pape je jedini zaslužan za pobjede. Valjda vam je to već jasno.
Hodža koji laže i kleveće. Svašta u ovoj evropi, kad su nam hodže takve, kakvi su onda ostali. Stidi se.
DRUG NEBI TI PUNCA

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 jun 2014, 19:43

Henderson je napisao/la:Emir Spahić majstor namještanja, suspenzija, penala i crvenih kartona. U kojem god je klubu bio taj klub je propao nakon njegovog dolaska, a nakon što bi otišao taj klub bi procvjetao. Anzhi banrot. :rol: Sevilla bila pred bankrotom dok ga nisu prodali, sada su osvajači EL. Montpellier prvak odmah nakon što su ga prodali. :rol:

:clap: :rol: :rol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 jun 2014, 19:46

Pape zadrijemao :D
Dobra nova oprema od Adidasa

slika

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 01 jun 2014, 19:47

bagrcavi je napisao/la:

Hodža koji laže i kleveće. Svašta u ovoj evropi, kad su nam hodže takve, kakvi su onda ostali. Stidi se.
Nemoj sr.t da je hodza?I mi se onda cudimo sto nam se desavaju neke stvari :facepalm:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jun 2014, 19:49

mma_hz je napisao/la:

:clap: :rol: :rol:
Evo naprimjer, da Pape stoji pored Bagrcavog dok on piše postove, možda bi od njega napravio forumaša godine. Ovako, Bagrcavi je samo pokušaj forumaša.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 jun 2014, 19:55

drummer je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Nemoj sr.t da je hodza?I mi se onda cudimo sto nam se desavaju neke stvari :facepalm:
Šta da ti kažem vidiš i sam.
Henderson je napisao/la:
Evo naprimjer, da Pape stoji pored Bagrcavog dok on piše postove, možda bi od njega napravio forumaša godine. Ovako, Bagrcavi je samo pokušaj forumaša.
E moj ti... :hmmmmm: :clap:
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 01 jun 2014, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 01 jun 2014, 19:55

calcio je napisao/la:Pape zadrijemao :D
slika
Tuguje zbog šuškavca? :think: :mrgreen:
Dobra oprema, slažem se! :thumbup:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 jun 2014, 19:56

calcio je napisao/la:Pape zadrijemao :D

slika
Ma duma kako da Tino odigra sve 3 tekme na prvenstvu... :mrgreen: :mrgreen: mozel kako Pjanke na klupu..
@henderson,ti ako podrzavas ove ciganluke Papeta.. :roll: jedno je biti za repku,a drugo za seosku varalicu..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 jun 2014, 19:58

Safet - napolje...

danas gledam nasu pobjedu protiv grcke, i koji je heroj tada bio safet, ali onda je od SAD-a sve uprskao, prvo sa svojom tvrdoglavoscu kada je formacija u pitanju, bez zadnjeg veznog-klasicnog, a potom i sa svojim pozivima igracima koji to ne zasluzuju na ustrb onih koji to zasluzuju, a i nas navijaca, a potom i ovaj slucaj "Zukanovic" za koji i legenda OSIM kaze da je "ve la havle..."
Kako mi je pao u ocima jer je pravi licemjer...nema veceg.
Govori pandzi da treba da se stidi zbog svoje izjave i postupka(i treba), ali ako iko treba da se stidi, onda si to ti, Safete...ako ni zbog cega drugog, onda zbog svoga bratica...

i ranije sam govorio da jedva cekam da napusti kormilo, ali sada kao nikada to jedva cekam...pa makar osvojio prenstvo svijeta...
Safete, hvala ti za sve, nadam se da cemo ostvariti sto bolji plasman na SP-u, ali molim te da poslije SP-a odes...ne treba nam jos jedan prevarant i manipulator...

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 01 jun 2014, 20:01

Najjača ipak :D
slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 jun 2014, 20:02

Hodža, ne seri.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 01 jun 2014, 20:04

hurem je napisao/la:Safet - napolje...

danas gledam nasu pobjedu protiv grcke, i koji je heroj tada bio safet, ali onda je od SAD-a sve uprskao, prvo sa svojom tvrdoglavoscu kada je formacija u pitanju, bez zadnjeg veznog-klasicnog, a potom i sa svojim pozivima igracima koji to ne zasluzuju na ustrb onih koji to zasluzuju, a i nas navijaca, a potom i ovaj slucaj "Zukanovic" za koji i legenda OSIM kaze da je "ve la havle..."
Kako mi je pao u ocima jer je pravi licemjer...nema veceg.
Govori pandzi da treba da se stidi zbog svoje izjave i postupka(i treba), ali ako iko treba da se stidi, onda si to ti, Safete...ako ni zbog cega drugog, onda zbog svoga bratica...

i ranije sam govorio da jedva cekam da napusti kormilo, ali sada kao nikada to jedva cekam...pa makar osvojio prenstvo svijeta...
Safete, hvala ti za sve, nadam se da cemo ostvariti sto bolji plasman na SP-u, ali molim te da poslije SP-a odes...ne treba nam jos jedan prevarant i manipulator...
Sad dobro procitajte ovo boldirano :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.