ma lazu...pusti ih... ako jave nesto o borcu ti nama javi...al te gluposti...& ? je napisao/la:sad bilo na vjestima da je poslije utaknice doslo do tuce povredjena 4 navijaca partizana
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
radebl je napisao/la:ma lazu...pusti ih... ako jave nesto o borcu ti nama javi...al te gluposti...& ? je napisao/la:sad bilo na vjestima da je poslije utaknice doslo do tuce povredjena 4 navijaca partizana
sto bi lagali ko da je to cudno tako im i treba kad navijaju za partizan a zive u bl
primitivac ...& ? je napisao/la:radebl je napisao/la:ma lazu...pusti ih... ako jave nesto o borcu ti nama javi...al te gluposti...& ? je napisao/la:sad bilo na vjestima da je poslije utaknice doslo do tuce povredjena 4 navijaca partizana
sto bi lagali ko da je to cudno tako im i treba kad navijaju za partizan a zive u bl
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
ja sam primitivac sto kazem ako zivis u bl da trebas da navijas za borac,a ne za c.z. i partizan,otidji ti u beograd i reci da navijas za borac pa ces viditi sta ce biti
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ne zbog toga,vec sto se slazes s tim da ih treba istuci samo zato sto navijaju za drugi klub& ? je napisao/la:ja sam primitivac sto kazem ako zivis u bl da trebas da navijas za borac,a ne za c.z. i partizan,otidji ti u beograd i reci da navijas za borac pa ces viditi sta ce biti

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
- Источно Стајање
- Kontakt:
Све " $ " ? " ? се ? са ", & " " $ ?.. " & се ? $ $ $ " " са " ", ' & " & "!!!killer je napisao/la:ne zbog toga,vec sto se slazes s tim da ih treba istuci samo zato sto navijaju za drugi klub& ? je napisao/la:ja sam primitivac sto kazem ako zivis u bl da trebas da navijas za borac,a ne za c.z. i partizan,otidji ti u beograd i reci da navijas za borac pa ces viditi sta ce biti
& ЗА ГРУПУ, ? ЗА $ !!! ? & ?
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
Eto, da i ja nešto napišem, ako smijem!?" Стајање je napisao/la:Све " $ " ? " ? се ? са ", & " " $ ?.. " & се ? $ $ $ " " са " ", ' & " & "!!!killer je napisao/la:ne zbog toga,vec sto se slazes s tim da ih treba istuci samo zato sto navijaju za drugi klub& ? je napisao/la:ja sam primitivac sto kazem ako zivis u bl da trebas da navijas za borac,a ne za c.z. i partizan,otidji ti u beograd i reci da navijas za borac pa ces viditi sta ce biti
Znači li (ovo "boldirano") da nijedan Banjalučanin ne smije navijati za BSK?
I kako 'definisati' pravi Banjalučanin?
PS:
Meni je na odredjen drago da danas svi u Banjaluci (ili većina) navija za Borac, jer poodavno je na Gradskom znalo biti više navijača C.Zvezde ili Partizana nego Borca...ali, svako neka navija za koga zeli...

Bosno moja poharana....
- Simpatizer
- Kontakt:
Evo ja sam rodjeni Banjalucanin i nadam se da ce stoka, koja je prebila ove momke, biti pohvatana i da ce krivicno odgovarati!" Стајање je napisao/la:Све " $ " ? " ? се ? са ", & " " $ ?.. " & се ? $ $ $ " " са " ", ' & " & "!!!killer je napisao/la:ne zbog toga,vec sto se slazes s tim da ih treba istuci samo zato sto navijaju za drugi klub& ? je napisao/la:ja sam primitivac sto kazem ako zivis u bl da trebas da navijas za borac,a ne za c.z. i partizan,otidji ti u beograd i reci da navijas za borac pa ces viditi sta ce biti
I meni nije jasno to da Banjalucani, koji prate sport, ne navijaju za Borac, ali to nije razlog da ih neki maloumnici prebijaju na ulici!
Prema tome, MALOUMNU STOKU U ZATVOR!!!
HAJ FAJV
ne zbog toga,vec sto se slazes s tim da ih treba istuci samo zato sto navijaju za drugi klub
[/quote]
treba natuci ove debile koji su iz bl a prave da su grobari ili delije,ali neslazem se da ako dodju pravi grobari iz beograda koji idu na utakmice da ih treba natuci

treba natuci ove debile koji su iz bl a prave da su grobari ili delije,ali neslazem se da ako dodju pravi grobari iz beograda koji idu na utakmice da ih treba natuci
- Simpatizer
- Kontakt:
Meni stvarno nije objasnjeno sto neko mora navijati iskljucivo za klub iz kojeg je grada. Evo npr. ja sam iz Lukavca. Radnicki je nekad bio solidan klub, bio fora u nasoj ligi, ali vise nije, sad je to jedan seljacki treceligaski klub u kome se ne zna ni ko pije ni ko placa. Ja bi kao gradjanin Lukavca volio da taj tim proigra, da se ovdje gleda dobar fudbal... ali to ne mijenja jedno - moj najdrazi tim je Manchester United. Navijao bi za njega i kad bi igrao sa bilo kojim nasim klubom, pa makar i sa Radnickim, premda se to nikad nece desiti. Ja naravno nikad nisam otisao dalje od Jadrana na zapad, nisam nikad prisao Manchesteru, ali ne vidim zasto bi me to sprjecavalo da volim taj klub i uzivam u njegovim pobjedama, jer me to zaista cini sretnim. Isto tako, ako neki Banjalucanin navija za Partizan ili Crvenu Zvezdu, znaci covjeka to ispunjava, uziva u tome... pa zasto bi on radi nekog clana neke navijacke grupe, kao sto je ovaj sto se ovdje prsi, navijao za tim koji mu nije drag. Ko uopste ima pravo da nekome odredjuje za koga ce navijati, to je najgori oblik represije. Dodika vazda nesto pitaju za kog navija da bi on rek'o za Srbiju pa da kazu eno ga... koga briga za kog Dodik navija ili ja ili bilo ko drugi, imas voljno da navijas za koga hoces i to je to... nas veliki problem su te huliganske navijacke grupe koji prave nered na nacionalnoj, regionalnoj ili bilo kakvoj drugoj fix osnovi, samo da bi napravili neki nered. Trebamo stvar rijesiti kao englezi, sa tim ratobornim se treba obracunati MUP i zakonodavne institucije, kazne trebaju biti rigorozne i eto. Kad su najgori huligani postali najsportskiji navijaci, onda vala mozemo i mi. Ja zaista ne vidim u cemu je zadovoljstvo medjusobnog mlacenja suprotstavljenih navijackih grupa, ali to jednostavno nije odlika civilizovanog drustva i sa tim se treba obracunati na nacin kako sam i naveo. Dakle, ona grupa ljudi koja je premlatila ljude samo zato sto navijaju za drugi klub zasluzuje da se nalazi na samo jednom mjestu - u zatvoru.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
izgleda da mene niko ovdje ne shvaca ali dobro aj nemojte vise o ovom,nego protiv koga igra borac jel protiv slobode iz mrkonjica ili protiv zvjezde
Napisao si zaista dobar post, svaka čast na tome, veoma objektivno, ali ima jedna stvar koju bi morao da znaš ako već toliko pratiš engleski fudbal...Isnar je napisao/la:Meni stvarno nije objasnjeno sto neko mora navijati iskljucivo za klub iz kojeg je grada. Evo npr. ja sam iz Lukavca. Radnicki je nekad bio solidan klub, bio fora u nasoj ligi, ali vise nije, sad je to jedan seljacki treceligaski klub u kome se ne zna ni ko pije ni ko placa. Ja bi kao gradjanin Lukavca volio da taj tim proigra, da se ovdje gleda dobar fudbal... ali to ne mijenja jedno - moj najdrazi tim je Manchester United. Navijao bi za njega i kad bi igrao sa bilo kojim nasim klubom, pa makar i sa Radnickim, premda se to nikad nece desiti. Ja naravno nikad nisam otisao dalje od Jadrana na zapad, nisam nikad prisao Manchesteru, ali ne vidim zasto bi me to sprjecavalo da volim taj klub i uzivam u njegovim pobjedama, jer me to zaista cini sretnim. Isto tako, ako neki Banjalucanin navija za Partizan ili Crvenu Zvezdu, znaci covjeka to ispunjava, uziva u tome... pa zasto bi on radi nekog clana neke navijacke grupe, kao sto je ovaj sto se ovdje prsi, navijao za tim koji mu nije drag. Ko uopste ima pravo da nekome odredjuje za koga ce navijati, to je najgori oblik represije. Dodika vazda nesto pitaju za kog navija da bi on rek'o za Srbiju pa da kazu eno ga... koga briga za kog Dodik navija ili ja ili bilo ko drugi, imas voljno da navijas za koga hoces i to je to... nas veliki problem su te huliganske navijacke grupe koji prave nered na nacionalnoj, regionalnoj ili bilo kakvoj drugoj fix osnovi, samo da bi napravili neki nered. Trebamo stvar rijesiti kao englezi, sa tim ratobornim se treba obracunati MUP i zakonodavne institucije, kazne trebaju biti rigorozne i eto. Kad su najgori huligani postali najsportskiji navijaci, onda vala mozemo i mi. Ja zaista ne vidim u cemu je zadovoljstvo medjusobnog mlacenja suprotstavljenih navijackih grupa, ali to jednostavno nije odlika civilizovanog drustva i sa tim se treba obracunati na nacin kako sam i naveo. Dakle, ona grupa ljudi koja je premlatila ljude samo zato sto navijaju za drugi klub zasluzuje da se nalazi na samo jednom mjestu - u zatvoru.
Dakle, tamo se zakon obračunao sa huliganima ali samo tako što je uspio da divljenje spriječi na stadionima, divljanja oko stadiona i u gradovima gdje se utakmice odigravaju je i dalje prisutno i još uvijek se dešava ali mediji tome ne daju nikakvu ili gotovo nikakvu važnost, te se na taj način stiče utisak da stvari popravile, ali su one bolje samo na stadionima ali ne i oko stadiona, a to si mogao primijetiti i po tome da se u engleskoj ni jedan "veliki" derbi ne igra u kasnim večernjim terminima, čak šta više velike utakmice se igraju jako rano i to obično između 13 i 14 sati, dakle nije to sve tako kako izgleda...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
igrate protiv Zvijezde iz Gtradačca& ? je napisao/la:izgleda da mene niko ovdje ne shvaca ali dobro aj nemojte vise o ovom,nego protiv koga igra borac jel protiv slobode iz mrkonjica ili protiv zvjezde
http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... -Luci.html
- Источно Стајање
- Kontakt:
treba natuci ove debile koji su iz bl a prave da su grobari ili delije,ali neslazem se da ako dodju pravi grobari iz beograda koji idu na utakmice da ih treba natuci[/quote]& ? je napisao/la:ne zbog toga,vec sto se slazes s tim da ih treba istuci samo zato sto navijaju za drugi klub
" ? $ " " , " ? у $ ", знате " " $ су ? " " по $ , " " " рупе у 3 ујутро па / " па се врате у рупе, " & ? ,& се & " , " ,% % !! Ово се ? $ !!!
А % се " & , & $ " $ , & " ? $ "!!! АЈ &
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
Svi u MiJonicu!Simpatizer je napisao/la:Ipak generalku igramo protiv Zvijezde u Mionici. Subota u 15h.

Mionica - blizu Gradačca
jesi li siguran??????????Borčevac je napisao/la:Mionica - blizu Gradačca
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.