Tom Pilavu se na faci vidi da glumi mangupa.On je sa reprezentacijom otputovao za Ameriku.kladionicar30 je napisao/la:Meni je glupo da opet pisem istu stvar ali sto se tice Zukanovica licno je uvrijedio Elmira Pilava alfa i omegu u nasem savezu. Kakav Begic , Pape...ne bi vjerovali kakvog uticaja on ima . On je bio zaduzen za administrativne poslove oko viza i tu je kraj price. Vjerovatno je onda zajednicki odluceno i to je to nazalost. Zao mi momka na njemu se kola slomise ali uvijek je kod nas tako...Safet ima hiljadu mana ali u ovom slucaju nije njegova krivica. Ima i on sefove kao sto ima bilo koji selektor/trener. Pozz
Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Pa onda ne mozes napisati da radi dobro kad ne radi.calcio je napisao/la:Da na celo saveza dodju Mahatma Gandi, Albert Ajnstajn i majka Tereza, takvih stvari ce uvijek biti kod nas. Mislim na mucke, podmicivanje i te sitne prevare. Ali slazem se da bi mozda trebali ozbiljnije razmotriti smanjivanje lige. Mada poznavajuci kako to kod nas funkcionise i kako se svi moraju dogovoriti i svi biti zadovoljni... tesko da ce do toga doci. Jedino da Uefa nesto nametne. Ovi nasi delegati bi ja mislim radije prosirili ligu tako da svako selo, a medju njima i njihovo, ima svog predstavnika u prvoj ligi.
Kvalitet lige je nula i ima tendenciju opadanja, a savez boli ****.
Selektora niko ne pita za kamp u Brazilu. Bakovic na svoju ruku odabire sta on hoce.
Selektor ti dva puta kasni za zrijeb, nikakve reakcije.
Samo se nama i Nigeriji desavaju problemi sa vizama, sto pokazuje da smo u rangu sa africkim nacijama po uredjenju i kvaliteti, kako drzave tako i saveza.
Odobris tvorevini koja je nastala na genocidu i etnickom ciscenju da skuplja neku svoju reprezentaciju.
Nista Begic nije napravio od kako je na celu saveza.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Rade dosta dobro s obzirom na to kakva smo drzava. I naravno da je njihova moc ogranicena, nemojte misliti da ako oni odluce smanjiti ligu to tako mora biti. Kao prvo ne mogu oni to ni odluciti bez dogovora svih strana unutar saveza. Ma znate vi sve ovo, ne mogu da vjerujem da moram objasnjavati i podsjecati da smo prije par godina bili suspendovani od strane Uefa jer se nisu mogli dogovoriti. Slicno je uostalom i u drzavi. Kakva drzava takav savez. Tu negdje se uklapa i ta sumska reprezentacija. Ako su nasi politicari 1995 pristali da postoji taj entitet, nece ga savez ukinuti sigurno.Mozambik je napisao/la:Pa onda ne mozes napisati da radi dobro kad ne radi.calcio je napisao/la:Da na celo saveza dodju Mahatma Gandi, Albert Ajnstajn i majka Tereza, takvih stvari ce uvijek biti kod nas. Mislim na mucke, podmicivanje i te sitne prevare. Ali slazem se da bi mozda trebali ozbiljnije razmotriti smanjivanje lige. Mada poznavajuci kako to kod nas funkcionise i kako se svi moraju dogovoriti i svi biti zadovoljni... tesko da ce do toga doci. Jedino da Uefa nesto nametne. Ovi nasi delegati bi ja mislim radije prosirili ligu tako da svako selo, a medju njima i njihovo, ima svog predstavnika u prvoj ligi.
Kvalitet lige je nula i ima tendenciju opadanja, a savez boli ****.
Selektora niko ne pita za kamp u Brazilu. Bakovic na svoju ruku odabire sta on hoce.
Selektor ti dva puta kasni za zrijeb, nikakve reakcije.
Samo se nama i Nigeriji desavaju problemi sa vizama, sto pokazuje da smo u rangu sa africkim nacijama po uredjenju i kvaliteti, kako drzave tako i saveza.
Odobris tvorevini koja je nastala na genocidu i etnickom ciscenju da skuplja neku svoju reprezentaciju.
Nista Begic nije napravio od kako je na celu saveza.
S obzirom na sve to smatram da rade dobro.
Sve sto je dobro uradjeno, uradjeno je za vrijeme komiteta. Vraceni su dugovi, savez je financijski stao na noge, plus se dobile velike pare od plasmana na SP.
Sve je uradjeno prije njega i on od kako je na celu saveza nista ozbiljno nije uradio, osm dozvole genocidnoj da igra utakmice.
Ne mozes reci da jedan savez dobro radi a desava se da sekretar bira kamp reprezentacije, da selektor dva puta kasni na zrijeb, da ne uspiju sredit vizu za reprezentativca itd..
Za to ti nije potreba dozvola iz RS, al oni ni to nisu u stanju odraditi.
Sve je uradjeno prije njega i on od kako je na celu saveza nista ozbiljno nije uradio, osm dozvole genocidnoj da igra utakmice.
Ne mozes reci da jedan savez dobro radi a desava se da sekretar bira kamp reprezentacije, da selektor dva puta kasni na zrijeb, da ne uspiju sredit vizu za reprezentativca itd..
Za to ti nije potreba dozvola iz RS, al oni ni to nisu u stanju odraditi.
Zuka je klasicna kolateralna steta,da bi se povelo amidzino zlato i da bi se malo pogurala agencija... Raji se servira prica da nije mogao dobiti vizu za Ameriku... Ok,nije je dobio...ali kakve veze ima americka viza sa Brazilom???
Ervin sasvim normalno kaze da je dostavio sve papire na vrijeme i da nije na njemu da mu se obezbijedi viza vec na administraciji iz Saveza i nakon toga postane persona non grata u Savezu,reprezentaciji,strucnom stabu,svlacionici... I onda "neko" to iskoristi i odluci da momku koji je apsolutno zasluzio da bude na SP jer je bio jedan od standardnijih u kvalifikacijama uskrati nastup i krunu karijeru,trenirajuci strogocu i oslobadjajuci prostor za dvojicu igraca koji nisu odigrali minut u kvalifikacijama... Ovo je vrhunac bezobrazluka...
Zukan je narodski receno,zavaljen ko levat.. Imam osjecaj da ce na SP igraci igrati samo za svoj licni interes i samopromociju i da ce nakon SP barem njihdesetak usloviti svoje dalje nastupe odlaskom "Teleceg Pogleda" sto dalje od reprezentacije...
Ervin sasvim normalno kaze da je dostavio sve papire na vrijeme i da nije na njemu da mu se obezbijedi viza vec na administraciji iz Saveza i nakon toga postane persona non grata u Savezu,reprezentaciji,strucnom stabu,svlacionici... I onda "neko" to iskoristi i odluci da momku koji je apsolutno zasluzio da bude na SP jer je bio jedan od standardnijih u kvalifikacijama uskrati nastup i krunu karijeru,trenirajuci strogocu i oslobadjajuci prostor za dvojicu igraca koji nisu odigrali minut u kvalifikacijama... Ovo je vrhunac bezobrazluka...
Zukan je narodski receno,zavaljen ko levat.. Imam osjecaj da ce na SP igraci igrati samo za svoj licni interes i samopromociju i da ce nakon SP barem njihdesetak usloviti svoje dalje nastupe odlaskom "Teleceg Pogleda" sto dalje od reprezentacije...
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
plavipatriota je napisao/la:"Ovo što se njemu desilo sigurno je tragedija, ljudska. Neka se pitaju, brate, svi, kako bi se oni ponašali da su to doživjeli što je doživio Zukanović", kaže Osim.
mislim da se zna na kog se misli u ovoj izjavi

Ervin Zukanovic
Mislim da se i Osim pokajao sto je podrzao safeta za jos jedan mandat...
Nadam se da ce sledeci nas selektor biti nas kapiten, BARBAREZ.
Ja sam Zuku zbog njegove smirenosti i odbrambenog znanja vidio kao idealnu zamjenu za besica na poziciji zadnjeg veznog kada se ovaj umori ili bude izveden zbog straha od duplog zutog kartona, suspenzije i sl.
Steta, velika steta...
sto neko rece, ne zelim nikome zlo, ali bih haman volio da se onaj susic malkice povrijedi, nista strasno, samo na mjesec dana, da ga se udalji iz repke, i pozove, ako ne zuka, onda zec...mada mislim da ni tada safet nikoga ne bi zvao...vec bi ostavio tina svena da kvari raspolozenje saigracima samo kada ga vide, a kamo li kada progovori...
Nadam se da ce sledeci nas selektor biti nas kapiten, BARBAREZ.
Ja sam Zuku zbog njegove smirenosti i odbrambenog znanja vidio kao idealnu zamjenu za besica na poziciji zadnjeg veznog kada se ovaj umori ili bude izveden zbog straha od duplog zutog kartona, suspenzije i sl.
Steta, velika steta...
sto neko rece, ne zelim nikome zlo, ali bih haman volio da se onaj susic malkice povrijedi, nista strasno, samo na mjesec dana, da ga se udalji iz repke, i pozove, ako ne zuka, onda zec...mada mislim da ni tada safet nikoga ne bi zvao...vec bi ostavio tina svena da kvari raspolozenje saigracima samo kada ga vide, a kamo li kada progovori...
Ode gravce u Mam(i)ce 
@hroni naravno treba neko i brigu voditi o tebi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- 1988risha
- Kontakt:
Pa kad LAŽEŠ,i pišeš neistine...harishp je napisao/la:Ode gravce u Mam(i)ce

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Susic je sami sebi nastetio sa ovim spiskom od 24 igraca , pa su se javili teoreticari , mislim da je on na Zuku tacunao 100% , sad sto je jedva docekao kada su mu iz saveza rekli to je druga stvar , jer je prvo bila vijest na stranici NSBIH , znaci neko im je iz sarajeva javio oni odlicili , Susica pitali on jedva docekao da ne mora skartati "svoje2 pulene Hadzica , Tina ili Avdiju (Sobaricu nije smio opet bi mu Dzekin stari sve po spisku) 

-
- Kontakt:
Al ovo mi je šega, izvaljuje neke svoje "izvedenice" pa onda raji govori da se malo obrazuje da bi to "razumjeli".
Nista,valja opet u skolu da se forum razumije.
Nista,valja opet u skolu da se forum razumije.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Hare ponovo prekucava slabašnu konkurenciju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Tačno tako.. Haris što može slagati,malo koji na forumu to može
Najgore što ima tekst i piše Avdukić a on piše o Begoviću
I još ne znam od kad to Kanađanima treba viza za U.S.A.

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Ma Haris i Virtual previše smaraju glupostima i nema te skale na kojoj se može iskazati njihov nivo koliko su dosadni.
1988risha je napisao/la:Tačno tako.. Haris što može slagati,malo koji na forumu to možeNajgore što ima tekst i piše Avdukić a on piše o Begoviću
![]()
![]()

Nego su se popisali po Zukanu

OSIM

Ervin Zukanovic
Gravcetovim vidis treba.1988risha je napisao/la:Tačno tako.. Haris što može slagati,malo koji na forumu to možeNajgore što ima tekst i piše Avdukić a on piše o Begoviću
![]()
![]()
Nego sto vise ne marises po Caps Locku bio si dobro poceo

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DonCorleone
- Kontakt:
hroni je napisao/la:jao Hare pa nemres nam to radit,harishp je napisao/la:Dioptrija kako rece @Mozambicar,momak nije ni pomenuo saigrace.Aha..
@podvelezje manje kamena vise vokabulara.glavni si coban na forumu

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Sta ces smanjivati ligu, pa da srusis san o ulasku u PL Gracanlijama i njihovom nacelnikucalcio je napisao/la:Da na celo saveza dodju Mahatma Gandi, Albert Ajnstajn i majka Tereza, takvih stvari ce uvijek biti kod nas. Mislim na mucke, podmicivanje i te sitne prevare. Ali slazem se da bi mozda trebali ozbiljnije razmotriti smanjivanje lige. Mada poznavajuci kako to kod nas funkcionise i kako se svi moraju dogovoriti i svi biti zadovoljni... tesko da ce do toga doci. Jedino da Uefa nesto nametne. Ovi nasi delegati bi ja mislim radije prosirili ligu tako da svako selo, a medju njima i njihovo, ima svog predstavnika u prvoj ligi.

Usput, ko je taj Emir Pilav? Sta mu dodje Munja?
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Pilav jest uticajan lik, al ne vjerujem da je tolko, ovde ima dosta talova koja su se slomila na Zukanoviću, uglavnom mogli bi iskihat to na svjetsko, jer nam je medju 3 najbolja odbrambena igrača