RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

anel81m
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la anel81m » 01 jun 2014, 16:34

@ aleksandre

Htio sam ti reći a su mu bile odriješene ruke da traži novi angažman poslije dugo vremena u Veležu jer je Ševko navodno izrazio želju da napreduje u karijeri.Hebibović je puno kraće u Veležu i on ima još toga da da za klub ukoliko se ovo ljeto ne proda.Njemu su ponuđeni uslovi koji su vrlo dobri za našu ligu dok ljudi nisu smatrali da Ševko može više napredovati i da teško i da mu daš veće pare možeš nešto izvući od toga.Hebibović ako ode zaradit će dobro i on i Velež a ako ostane on će zaraditi vrlo dobro za naše uslove.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 01 jun 2014, 16:34

aleksandar_veliki je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:Ma solidan je Sevko bio nije vala da se ne moze bez njega,ako nam Vlada dodje svakako ce pokriti to mjesto po strani umjesto Sevke i jos dovesti jednog pravog centarfora i napad bolji nego ove godine ,iskreno mene je Ševko nerviro zato sto je puno petljao sa loptom i zato sto bi od 3 100% šanse u prosjeku 1 iskoristio. Uglavnom njegov odlazak uopše nije strašan ukoliko nam dođe Vladavić jer nema potrebe u ekipi imati Vladavića, Okića i Hebibovića jer Hebibović je po meni bolji i korisniji igrač od Okića i samo može još više napredovat,a da je Okić ostao i ukoliko Vladavić dođe neko bi morao na klupu Okić ili Hebibović. Uglavnom odlazak Okića uopste ne bi trebao predstavljat veliki problem.
A, sta je s Hebibovic. Koliko znam neki iz kluba su mu obecali siguran transfer u Denizlispor. Dokle je doslo s tim transferom?
Hebibović je produžio ugovor do kraja sljedeće sezone.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 jun 2014, 16:35

RodjeniiBrato je napisao/la:Ma solidan je Sevko bio nije vala da se ne moze bez njega,ako nam Vlada dodje svakako ce pokriti to mjesto po strani umjesto Sevke i jos dovesti jednog pravog centarfora i napad bolji nego ove godine ,iskreno mene je Ševko nerviro zato sto je puno petljao sa loptom i zato sto bi od 3 100% šanse u prosjeku 1 iskoristio. Uglavnom njegov odlazak uopše nije strašan ukoliko nam dođe Vladavić jer nema potrebe u ekipi imati Vladavića, Okića i Hebibovića jer Hebibović je po meni bolji i korisniji igrač od Okića i samo može još više napredovat,a da je Okić ostao i ukoliko Vladavić dođe neko bi morao na klupu Okić ili Hebibović. Uglavnom odlazak Okića uopste ne bi trebao predstavljat veliki problem.
Kad smo već kod Hebibovića, hoćemo li iduće godine opet nekom amter što nam ode igrač džaba ? Mislim, ako ćemo ga prodavati onda to moramo ove godine.....ili nek igra ove godine da vi mi došli u Evropu i puštamo ga džaba. Rekoh, ne mogu se i jare i pare....

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 jun 2014, 16:35

Doće neko drugi,sljedeće sezone napadamo na sami vrh....citiraću ovaj post za godinu dana.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 jun 2014, 16:36

gost je napisao/la:
Kad smo već kod Hebibovića, hoćemo li iduće godine opet nekom amter što nam ode igrač džaba ? Mislim, ako ćemo ga prodavati onda to moramo ove godine.....ili nek igra ove godine da vi mi došli u Evropu i puštamo ga džaba. Rekoh, ne mogu se i jare i pare....
U ovim uslovima koakvim živimo nije se moglo puno više uraditi.Nemamo mi cifre da igrača privežeo na 3-4 godine.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 01 jun 2014, 16:45

ok Aco...Ševko je došo džaba ..to je još bolje zar ne !!??

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 jun 2014, 16:50

anel81m je napisao/la:
U ovim uslovima koakvim živimo nije se moglo puno više uraditi.Nemamo mi cifre da igrača privežeo na 3-4 godine.
Slažem se ja sa tim, zato i mislim da su reakcije malo preburne.....mora se malo spustiti na zemlju, mi u ovom trenutku nismo u mogućnosti finasijski parirati Sarajevu....realnost.....al ni Borusija iz Dortmunda ne može Bajernu pa im opet zagorča život.....ja mislim da je ključno Feji dati podršku....može se dobra ekipa sastaviti...

A šefki želim zaista sve najbolje, pošteno je nosio crveni dres i mnogo dao Veležu....i malo mi je tužno slušati ove prognoze kako će on biti u Sarajevu rezerva, ja se iskreno nadam i vjerujem da će biti tamo najbolji igrač i da mu je slijedeća destinacija neki dobar klub u inostrantsvu

brkic1970
Kontakt:

Post Postao/la brkic1970 » 01 jun 2014, 17:06

iduca sezona ce pokazati ko je bio u pravu ko voli velez a Ko RaDi zA TaNu i onE koji samo uzimaju pare od veleza -pastrmka nije velez samo tvoj .vidjecemo u iducoj sezoni ko je bio u pravu .

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 jun 2014, 17:14

Polako ljudi,kukali smo za Jusufbašićem pa nakon par kola vidjeli smo zašto ga je Feja pustio.Okiću je isticao ili istekao ugovor,Vlada je tu znači jedan bi morao na klupu,ko?Ševki puno sreće u novom klubu,dočekati ga sa aplauzom jer je to zaslužio,a mi idemo dalje ja vjerujem u Feju, i da zna šta radi barem je do sada znao.Odlazioli su i veći pa smo preživjeli.
Ovi što zovu na bojkot,mene ne može niko natjerati da ne gledam Velež kakav god da je,to slobodno objesite mačklu o rep.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 jun 2014, 17:24

emil02in je napisao/la:Polako ljudi,kukali smo za Jusufbašićem pa nakon par kola vidjeli smo zašto ga je Feja pustio.Okiću je isticao ili istekao ugovor,Vlada je tu znači jedan bi morao na klupu,ko?Ševki puno sreće u novom klubu,dočekati ga sa aplauzom jer je to zaslužio,a mi idemo dalje ja vjerujem u Feju, i da zna šta radi barem je do sada znao.Odlazioli su i veći pa smo preživjeli.
Ovi što zovu na bojkot,mene ne može niko natjerati da ne gledam Velež kakav god da je,to slobodno objesite mačklu o rep.
:!:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 01 jun 2014, 17:31

Rodjeni hvala za Okica i sretno da iduce sezone izborite Evropu :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 01 jun 2014, 17:41

Burberry46 je napisao/la:Rodjeni hvala za Okica i sretno da iduce sezone izborite Evropu :D
Hvala đe čuo i ne čuo, i vama sretno pa akobogda izborite Intertoto kup...

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 01 jun 2014, 17:47

Ma sokira me ova informacija za Sevku :o Mislim da je sa sportskog aspekta pogrijesio,umrjece na pitarskoj klupi,al nije ni prvi ni poslednji. :crazy: mi ipak trebamo razmisljati o sebi i ostvarenju zacrtanih ciljeva u pogledu pojacanja,radova na stadionu finansijskoj stabilizaciji itd.Valja nastaviti sjajni niz i na Jesen,siguran sam da hocemo i bolje i jace uz onu nasu Mostar u srcu Velez do groba :clap: :clap: :clap: :clap:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 jun 2014, 17:56

Napravili smo dobrog igraca od njega mozda je i bolje nek se covjek uhljebi njemu je ovo mozda najboljasansa zivota a kod nas je to jos mozda nesigurno . Mi od njega igraca on nama par goidna dobrih igara kada smo bili u dosta teskoj situaciji. Ja mu iskreno zelim svu srecu.

Nista nije ni crno ni bijelo , pojavit ce se neko novi to sam siguran . Nadam se da smo ubrali neka sredstva od oovog prelaska, vjerujem da su sve strane zadovoljne.

Nema razloga za paniku mozemo preboiti jos par odlazaa easy ... ja vjerujem ovoj upravi .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 01 jun 2014, 18:25

Hvala Sevki za sve sto je uradio za Velez, majstore sretno u novoj sredini. Sto se tice Vladavica nije jos potpiso, jer treba platit obestecenje Olimpicu i Zilini i on trazi na ruke nesto para, tako da jos to stoji otvoreno.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 01 jun 2014, 18:28

Steta, kad je odlazio volio bih da je vec otisao negdje napolje, ali eto. Sevki sretno ipak dao je dosta Velezu. Nadam se da nece biti puno osipanja ekipe koja je prosle godine napokon pruzala super utakmice i davala dobre nade za narednu sezonu.

Zanima me jel Sevko bio pod ugovorom? Jel Velez imao ikakvu korist od ovoga? Moze i na pm...

Forza Velez!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jun 2014, 18:36

Ševko sretno ! Živio. :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 01 jun 2014, 18:37

Mislio sam da ste ovom sezonom konačno "stali na noge" i da ćete sljedeće uspjeti nešto više napraviti ali, kad vidim da ne možete zadržati najbolje igrače onda od toga nema ništa. To je problem Veleža, Čelika pa evo sad i Želje, ostale manje-više.

Što se odštete tiče, kakvi oni, oni pekaru hljeb ne plaćaju! Kakvih 65.000 eura, nemaju oni za kifle, on je džaba prešao po isteku ugovora. Vjerovatno je to davno dogovoreno da ne produžuje, obzirom da mogu šest mjeseci prije isteka ponuditi transfer bez da kontaktiraju njegov klub, u ovom slučaju Velež. Oni im samo mogu ponuditi dobre ugovore, kako i do kada će biti u stanju da ih ispoštuju, o tome niko ne govori. Njima treba minomalno 10.000 prosjek na Koševu da bi imali za plate. Ali to ovdje nije tema ... Uglavnom, on je džaba prešao tj. Velež nije marke dobio!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 01 jun 2014, 18:43

Adviser je napisao/la:Mislio sam da ste ovom sezonom konačno "stali na noge" i da ćete sljedeće uspjeti nešto više napraviti ali, kad vidim da ne možete zadržati najbolje igrače onda od toga nema ništa. To je problem Veleža, Čelika pa evo sad i Želje, ostale manje-više.

Što se odštete tiče, kakvi oni, oni pekaru hljeb ne plaćaju! Kakvih 65.000 eura, nemaju oni za kifle, on je džaba prešao po isteku ugovora. Vjerovatno je to davno dogovoreno da ne produžuje, obzirom da mogu šest mjeseci prije isteka ponuditi transfer bez da kontaktiraju njegov klub, u ovom slučaju Velež. Oni im samo mogu ponuditi dobre ugovore, kako i do kada će biti u stanju da ih ispoštuju, o tome niko ne govori. Njima treba minomalno 10.000 prosjek na Koševu da bi imali za plate. Ali to ovdje nije tema ... Uglavnom, on je džaba prešao tj. Velež nije marke dobio!
:rol:
Ti si opet šampion !

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 01 jun 2014, 18:44

Adviser je napisao/la:Mislio sam da ste ovom sezonom konačno "stali na noge" i da ćete sljedeće uspjeti nešto više napraviti ali, kad vidim da ne možete zadržati najbolje igrače onda od toga nema ništa. To je problem Veleža, Čelika pa evo sad i Želje, ostale manje-više.

halalite mostarci sto trolam temu, vidim ovdje neki bacaju bombe pa samo da odgovorim ovom liku... veze ti nemas :facepalm:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.