Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la harishp » 01 jun 2014, 16:28

bagrcavi je napisao/la:Hare više nije u stanju ženi svojoj da ga šukne a kamoli nekome na forumu.
@grcaviba ,hanuma moja:urnebes:
Drzite se okarine :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 jun 2014, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Muhamed Bešić

Post Postao/la bhsport » 01 jun 2014, 17:06

bagrcavi je napisao/la:Hare više nije u stanju ženi svojoj da ga šukne a kamoli nekome na forumu.
hare zvani gulaš u svemiru by han pijesak.
Sve sto kaže gledaj kontra.
Al okarinu je provuko ko Miške loptu u prostror.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jun 2014, 17:17

bhsport je napisao/la:
hare zvani gulaš u svemiru by han pijesak.
Sve sto kaže gledaj kontra.
Al okarinu je provuko ko Miške loptu u prostror.

Okarina je duvacki instrument i treba dobro puhati u nju :mrgreen:
Kontra velis,pa ne igra Mume u Makedoniji pa da bude gravce-tavcarska liga.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 01 jun 2014, 17:53

Bešić: MA GLUPO JE SADA PRIČAT, ALI Gode selektorove pohvale

Pun pogodak napravio je Safet Sušić sa Muhamedom Bešićem. Jedan od najmlađih u našoj selekciji, te i zvanično najmlađi debitant u historiji naše reprezentacije odigrao je odlično na poziciji zadnjeg veznog na utakmici protiv Obale Slonovače.

MA GLUPO JE SADA MENI NEŠTO REĆI, ALI zadovoljan sam igrom, ali uvijek može bolje. Prvo poluvrijeme smo dobro igrali, u drugom smo malo popustili.GLUPO JE NEŠTO PRIČATI, ali moramo se truditi da držimo isti tempo cijelu utakmicu, mada to nije lako,“ izjavio je za stranicu Nogometnog saveza BiH Muhamed Bešić.

MA GLUPO JE MENI PRIČATI, ALI svaka pohvala mi je draga a posebno kad dođe od selektora jer me to još više motiviše da radim i da se dokazujem. Trudit ću se da opravdam ukazano povjerenje,“ dodao je Bešić.

Po prvi put od prvog minuta u dresu A reprezentacije Bešić je zaigrao na utakmici protiv Meksika prije tri godine. Po drugi put Bešić će u noći sa utorka na srijedu igrati protiv Meksikanaca.

GLUPO JE O TOME PRIČATI, ALI ETO, imao sam jednom priliku da igram protiv njih. Mislim da nam je to dobar test za Brazil i moramo se skoncentrisati , odigrati ozbiljno i dati svoj maksimum,“ prokomentarisao je Bešić.

Originalni Bešićev intervju prije korigovanja..

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 jun 2014, 17:58

:lol: :lol: :lol:

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 01 jun 2014, 18:07

Kazu Papetov odlican potez sa Besicem :o Pa mi o tom Besicu trubimo vec godinu dana. "Inteligencija" ga tek sad otkrila. Da naglasim da prima i platu za svoj posao :)
Sutra ce mozda otkrit Prcica i Arslanagica :D
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 01 jun 2014, 18:10

szlaja je napisao/la:Kazu Papetov odlican potez sa Besicem :o Pa mi o tom Besicu trubimo vec godinu dana. "Inteligencija" ga tek sad otkrila. Da naglasim da prima i platu za svoj posao :)
Ti zaboravio kada je Besic debitovao za nasu A reprezentaciju i ko je tada bio selektor koji mu je uputio poziv?

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 01 jun 2014, 18:10

szlaja je napisao/la:Kazu Papetov odlican potez sa Besicem :o Pa mi o tom Besicu trubimo vec godinu dana. "Inteligencija" ga tek sad otkrila. Da naglasim da prima i platu za svoj posao :)
pu pu pu, u snu se ne snilo, nakon svjetskog, TAMAN FINALE ODIGRO=NOGA!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 jun 2014, 18:16

Kad malo razmisliš koliko bi mi bili jača reprezentacija da igraju igrači koji bi objektivno trebali igrati. Riješiti se Vršajevića, Sušića, Hadžića, Šunjića. A da nam igraju recimo Prcić, Štilić, Dilaver, Arslanagić, Bunoza..

A tek u mladim reprezentacijama da se krene gledati kvalitet a ne neke "druge stvari" bili bi na svakom prvenstvu u svakoj kategoriji.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 01 jun 2014, 18:17

plavipatriota je napisao/la:
zasto ste takvi licemjeri pa Besic je kod papeta upravo debitovao protiv Mexica sa 18,19 godina ne sjecam se...dokle vise negativne energije dajte da podrzimo sve i sviju pa cemo se svadjat poslije svjetskog jbte.
Nije mi jasno zasto se non stop otvaraju nepotrebne rasprave
jedino oprastam ako vam je 13 godina
pa vam je raspust sada, pa razumijem.
Semper Fidelis

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 01 jun 2014, 18:21

fixator je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:
zasto ste takvi licemjeri pa Besic je kod papeta upravo debitovao protiv Mexica sa 18,19 godina ne sjecam se...dokle vise negativne energije dajte da podrzimo sve i sviju pa cemo se svadjat poslije svjetskog jbte.
Nije mi jasno zasto se non stop otvaraju nepotrebne rasprave
jedino oprastam ako vam je 13 godina
pa vam je raspust sada, pa razumijem.
Zar nismo komotno cijeli ciklus mogli imati normalnog zadnjeg veznog ?
Danas sam negdje procitao naslov tipa "Pun pogodak Susica sa Besicem" (mislim se, "ej nemoj zayebavat")
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 01 jun 2014, 18:25

@fixator
nije licemjerstvo, ne iskazujem svoj stav oko otkrivanja bešića, nego me ubode ova rečenica da će on u budućnosti nešto otkrit jer nisam za njegov ostanak :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 jun 2014, 18:28

harishp je napisao/la:
Hvala na ponudi Harkane ali ne zene su mi privlacnije, a i prestar si garant je i "alatka" u opadajucoj funkciji. Zato ti pokusavas sukati po forumu kad ga vec zeni ne mozes servirati. Lezi ispod africke sljive mozda ozivi :mrgren:

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 01 jun 2014, 18:28

plavipatriota je napisao/la:@fixator
nije licemjerstvo, ne iskazujem svoj stav oko otkrivanja bešića, nego me ubode ova rečenica da će on u budućnosti nešto otkrit jer nisam za njegov ostanak :D
da budem potpuno iskren ni ja ga ne zelim vise poslije svjetskog jer smatram da mi nemamo igraca puno ni vremena a ni luksuza da ne iskoristimo da samo najbolji igraju sto sad nije slucaj
al kontam daj da zavrsimo ovo.
Semper Fidelis

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 01 jun 2014, 18:35

Kako mi je drago sto se dokazao Besic, to toliko znaci nasoj igri :clap:
Tacno mi je lakse kad znam sad da je prvotimac, jer cemo izbjeci katastrofu s njim na sredini sigurno.
Protiv bilo koga
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 jun 2014, 18:39

damir_82 je napisao/la:
Ti zaboravio kada je Besic debitovao za nasu A reprezentaciju i ko je tada bio selektor koji mu je uputio poziv?
To Damire. Da ga je ostavio mjesto Zahe sad bi imali zvijer.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 01 jun 2014, 18:52

bhsport je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
To Damire. Da ga je ostavio mjesto Zahe sad bi imali zvijer.

I u Zahu smo vjerovali.... Mogli smo imati obojicu pa da Besic bude kreativac i destruktivac u jednom, a Zaha destruktivac i dodaj-prvom-do-sebe?! A mladi obojica....

Prezvakana je prica.... Problem sa selektorom mlade reprezentacije, momak skontao koliko je sati, odazvao se Jagodicu na nebitno okupljanje, izgladio odnose, i rezervisao sebi poziv za SP...
Mlad momak, dosla mu "zuta minuta", ali nije "marsalao" okolo i nije dozvolio da mu jezik bude brzi od pameti....
To je razlika izmedju njega i pojedinih....

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 01 jun 2014, 19:01

Muhamed Besic je izbrisan sa spiska A reprezentacije i vracen u mladu poslije poraza od Portugala 6:2.To se dakle desilo prije nesporazuma sa selektorom mlade reprezentacija Vladom Jagodicem a mozda je upravo to njegovo izbacivanje iz A reprezentacije i dovelo do ljutnje i nesporazuma sa Jagodicem(vjerovatno jeste).Svi koji prate reprezentaciju znaju tacnim redosljedom kako su se stvari odvijale,manipulacije ne pomazu.
Pravo pitanje glasi:zasto je Besic izbacen iz A reprezentacije i vracen u mladu nakon poraza od Portugala?
Odgovor glasi:zato sto se nije uklapao u menadjerske talove,trebalo je naci mjesta za Adnana Zahirovica,igraca iz agencije Seada Susica,posto smo tada imali i Rahimica Besic je platio ceh.
Da se on forsirao umjesto Zahirovica sad bi imali v rhunskog def.veznog,uigranog i prekaljenog i igraca koji igra u jakom klubu neke od liga petice.
To su prave cinjenice.

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 01 jun 2014, 19:37

Nevjerovatno je kako Besa ulijeva sigurnost u nasu odbranu, i ne bojim se kada protivnicki igraci krenu u napad. Neku noc ga je bilo na svakom dijelicu terena, i ne znam jeste li primjetili, u onom trenutku kada Sejo jos nije bio zamijenio Seu, pokrivao je i lijevu stranu, a jednom i sprintom stigao igraca, startovao i izborio aut za nas. Kakva elegancija i hladnoca, kakvi dugi pasovi, igracina. Mume fighter. :clap:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jun 2014, 20:18

bagrcavi je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Hvala na ponudi Harkane ali ne zene su mi privlacnije, a i prestar si garant je i "alatka" u opadajucoj funkciji. Zato ti pokusavas sukati po forumu kad ga vec zeni ne mozes servirati. Lezi ispod africke sljive mozda ozivi :mrgren:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Funkcije su mnogo bolje nego u kluba za kojeg navijas :mrgreen:
Sto se tice lezanja mozes probati i ambroziju na tribinama svog nicka :angel:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 23 gosta.