@grcaviba ,hanuma moja:urnebes:bagrcavi je napisao/la:Hare više nije u stanju ženi svojoj da ga šukne a kamoli nekome na forumu.
Drzite se okarine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
@grcaviba ,hanuma moja:urnebes:bagrcavi je napisao/la:Hare više nije u stanju ženi svojoj da ga šukne a kamoli nekome na forumu.
hare zvani gulaš u svemiru by han pijesak.bagrcavi je napisao/la:Hare više nije u stanju ženi svojoj da ga šukne a kamoli nekome na forumu.
Okarina je duvacki instrument i treba dobro puhati u njubhsport je napisao/la:hare zvani gulaš u svemiru by han pijesak.bagrcavi je napisao/la:Hare više nije u stanju ženi svojoj da ga šukne a kamoli nekome na forumu.
Sve sto kaže gledaj kontra.
Al okarinu je provuko ko Miške loptu u prostror.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ti zaboravio kada je Besic debitovao za nasu A reprezentaciju i ko je tada bio selektor koji mu je uputio poziv?szlaja je napisao/la:Kazu Papetov odlican potez sa BesicemPa mi o tom Besicu trubimo vec godinu dana. "Inteligencija" ga tek sad otkrila. Da naglasim da prima i platu za svoj posao
![]()
Sutra ce mozda otkrit Prcica i Arslanagica
pu pu pu, u snu se ne snilo, nakon svjetskog, TAMAN FINALE ODIGRO=NOGA!szlaja je napisao/la:Kazu Papetov odlican potez sa BesicemPa mi o tom Besicu trubimo vec godinu dana. "Inteligencija" ga tek sad otkrila. Da naglasim da prima i platu za svoj posao
![]()
zasto ste takvi licemjeri pa Besic je kod papeta upravo debitovao protiv Mexica sa 18,19 godina ne sjecam se...dokle vise negativne energije dajte da podrzimo sve i sviju pa cemo se svadjat poslije svjetskog jbte.plavipatriota je napisao/la:pu pu pu, u snu se ne snilo, nakon svjetskog, TAMAN FINALE ODIGRO=NOGA!szlaja je napisao/la:Kazu Papetov odlican potez sa BesicemPa mi o tom Besicu trubimo vec godinu dana. "Inteligencija" ga tek sad otkrila. Da naglasim da prima i platu za svoj posao
![]()
Zar nismo komotno cijeli ciklus mogli imati normalnog zadnjeg veznog ?fixator je napisao/la:zasto ste takvi licemjeri pa Besic je kod papeta upravo debitovao protiv Mexica sa 18,19 godina ne sjecam se...dokle vise negativne energije dajte da podrzimo sve i sviju pa cemo se svadjat poslije svjetskog jbte.plavipatriota je napisao/la:pu pu pu, u snu se ne snilo, nakon svjetskog, TAMAN FINALE ODIGRO=NOGA!szlaja je napisao/la:Kazu Papetov odlican potez sa BesicemPa mi o tom Besicu trubimo vec godinu dana. "Inteligencija" ga tek sad otkrila. Da naglasim da prima i platu za svoj posao
![]()
Nije mi jasno zasto se non stop otvaraju nepotrebne rasprave
jedino oprastam ako vam je 13 godina
pa vam je raspust sada, pa razumijem.
Hvala na ponudi Harkane ali ne zene su mi privlacnije, a i prestar si garant je i "alatka" u opadajucoj funkciji. Zato ti pokusavas sukati po forumu kad ga vec zeni ne mozes servirati. Lezi ispod africke sljive mozda ozivi :mrgren:harishp je napisao/la:@grcaviba ,hanuma moja:urnebes:bagrcavi je napisao/la:Hare više nije u stanju ženi svojoj da ga šukne a kamoli nekome na forumu.
Drzite se okarine
da budem potpuno iskren ni ja ga ne zelim vise poslije svjetskog jer smatram da mi nemamo igraca puno ni vremena a ni luksuza da ne iskoristimo da samo najbolji igraju sto sad nije slucajplavipatriota je napisao/la:@fixator
nije licemjerstvo, ne iskazujem svoj stav oko otkrivanja bešića, nego me ubode ova rečenica da će on u budućnosti nešto otkrit jer nisam za njegov ostanak
To Damire. Da ga je ostavio mjesto Zahe sad bi imali zvijer.damir_82 je napisao/la:Ti zaboravio kada je Besic debitovao za nasu A reprezentaciju i ko je tada bio selektor koji mu je uputio poziv?szlaja je napisao/la:Kazu Papetov odlican potez sa BesicemPa mi o tom Besicu trubimo vec godinu dana. "Inteligencija" ga tek sad otkrila. Da naglasim da prima i platu za svoj posao
![]()
I u Zahu smo vjerovali.... Mogli smo imati obojicu pa da Besic bude kreativac i destruktivac u jednom, a Zaha destruktivac i dodaj-prvom-do-sebe?! A mladi obojica....bhsport je napisao/la:To Damire. Da ga je ostavio mjesto Zahe sad bi imali zvijer.damir_82 je napisao/la:Ti zaboravio kada je Besic debitovao za nasu A reprezentaciju i ko je tada bio selektor koji mu je uputio poziv?szlaja je napisao/la:Kazu Papetov odlican potez sa BesicemPa mi o tom Besicu trubimo vec godinu dana. "Inteligencija" ga tek sad otkrila. Da naglasim da prima i platu za svoj posao
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Funkcije su mnogo bolje nego u kluba za kojeg navijasbagrcavi je napisao/la:Hvala na ponudi Harkane ali ne zene su mi privlacnije, a i prestar si garant je i "alatka" u opadajucoj funkciji. Zato ti pokusavas sukati po forumu kad ga vec zeni ne mozes servirati. Lezi ispod africke sljive mozda ozivi :mrgren:harishp je napisao/la:@grcaviba ,hanuma moja:urnebes:bagrcavi je napisao/la:Hare više nije u stanju ženi svojoj da ga šukne a kamoli nekome na forumu.
Drzite se okarine
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, klasik, TMovac i 36 gostiju.