Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Koja šupčina u pm.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
A ne može se nikome zabraniti MT. Možda mu se sralo, možda ga bolio stomak i proljev imao. Nije to opravdanje za ovako lošu igru Federera. Jedan najboljih igrača na svijetu da ga iz ritma izbaci MT nema šanse.
Zadnja izmjena: teletext, dana/u 01 jun 2014, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
E kakav konj ide u cetvrfinale ovo je smijesno...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ajmo gulbis <3
Edin TM87 je napisao/la:E kakav konj ide u cetvrfinale ovo je smijesno...
ne ,treba ovaj drugi koji nema 10 winera tokom meca.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ne, nego treba ovaj koji traži MT zbog sraćke u trenutku kad protivnik vodi 5-2lumani je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:E kakav konj ide u cetvrfinale ovo je smijesno...
ne ,treba ovaj drugi koji nema 10 winera tokom meca.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Feder je sam sebe sjebo u drugom setu
Md je bio u 4 i Roger uze taj set,ako se ne varam.Da,winneri ne postoje kod Rogera sa Backhand-

- BeyKopites
- Kontakt:
Zasluženo je Gulbis dobio, više winnera i manje grešaka al' je krajnje sumnjiv onaj MT, baš bezveze
Ključni poen u meču je onaj smeč Federera na reket Gublisa kad je imao 2 set lopte za 2-0 u setovima, to kad je propustio pao je totalno...Nije mi jasno kako je uzeo set poslije sa onako retardiranom igrom.

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Yebo te smeč Federeru, to te je koštalo pobjede. 
EDIT: Magica ne može me ništa gore iznervirat kao Damir i Roger.

EDIT: Magica ne može me ništa gore iznervirat kao Damir i Roger.
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 01 jun 2014, 17:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Edin TM87 je napisao/la:E kakav konj ide u cetvrfinale ovo je smijesno...
Unofficialpage je napisao/la:Goni se više da ne kažem gdje![]()
Fedtard ekipa u ruinama, koliko se dade videti.

Gulbis je strasno igrao,pao je malo u cetvrtom setu prije MTa,ali svejedno bi dobio 5.set.Servis je bio previse dobar i konstantan,tokom cijelog meca.da bi ga Roger,sa veoma slabim BH dobio.
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Kako je ovaj Federer izbaksuziran.U zadnje 3-4 godine 5 put je ispao sa Grand Slama tako sto protivnik bukvalno odigra mec zivota.Kako god,sam si je kriv.Morao je iskoristit one set lopte u drugom setu.
Gulbis pobijedio sasvim zasluženo. Odlična igra, iako to Berdycha da ga ispraši već u narednoj rundi. Već ranije sam prognozirao Federerov poraz protiv Latvijca, tako da me krajnji ishod nije iznenadio. Ali ono što svakako boli, jeste činjenica da se RF pretvara u običnog chokera i gubitnika.
Btw, Novak raskovao Tsongu u prvom setu. U drugom nastavlja istim tempom. Samoanac ne zna gdje se nalazi.
Btw, Novak raskovao Tsongu u prvom setu. U drugom nastavlja istim tempom. Samoanac ne zna gdje se nalazi.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Na koju foru je on Samoanac?Claus je napisao/la:Gulbis pobijedio sasvim zasluženo. Odlična igra, iako to Berdycha da ga ispraši već u narednoj rundi. Već ranije sam prognozirao Federerov poraz protiv Latvijca, tako da me krajnji ishod nije iznenadio. Ali ono što svakako boli, jeste činjenica da se RF pretvara u običnog chokera i gubitnika.
+1Claus je napisao/la:Ali ono što svakako boli, jeste činjenica da se RF pretvara u običnog chokera i gubitnika.
Jbga, Father Time je to.

http://en.wikipedia.org/wiki/Republic_of_the_Congo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Samoa" onclick="window.open(this.href);return false;
Trova la differenza, signore Claus.

edit: wannabe Britanac brzhi.

Ybg, bio sam ubijeđen da se na forumu spominjalo da je Samoanac, tako da sam i ja poletio pa tako napisao, ali nema veze. Poruka je bila jasna. 

Ovoj Djokovic kao da je vanzemaljac, nevjerovatno igra.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
Vise nego solidan Djokovic i ocajan Tsonga.Citam da Nadal ima nekih problema s ledjima,mogao bi Nole ovdje i lakse od ocekivanog do trofeja.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Okupila se francuska krema i bratija, glasači Marine Le Pen i sav rusag francuski, al' Đoković ima svoj show 

Zar za ovakvu igra treba trening?Eno Rafa se sav savio koliko leđa bole!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.