Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kako 7:7, kako s eto igra 5. set ?gonzales je napisao/la:Nastavak sutra,, zbog mraka,, trenutni rezultat 7:7 Murray ima servissemica je napisao/la:sta bi s ovim mecom,jel pobijedio murray?
Na 2 razlikeTeaM87 je napisao/la:kako 7:7, kako s eto igra 5. set ?gonzales je napisao/la:Nastavak sutra,, zbog mraka,, trenutni rezultat 7:7 Murray ima servissemica je napisao/la:sta bi s ovim mecom,jel pobijedio murray?
Da si vidio gol sto Sao paolo zabi u 90 iz slobodnjakaKrokodil je napisao/la:@fanatic
Čini ti se ..
Na 2 utakmice po go u 90+, to se odma' znalo da je dobitni.
Vidio sam, Rondon ga zabio men'se čini? Da nisam gled'o tekmu rek'o bi namješteno, ali šta te briga, pare su tu.fanatic1991 je napisao/la:Da si vidio gol sto Sao paolo zabi u 90 iz slobodnjakagolman retardiran kroz ruke mu prodje xD
Šta god odlučio HVALA TI brate na svemu u ime svih nas Kladioničara.zgmiky je napisao/la:od sutra nisam mislio više pisati na forumu ali nije još sigurno da li ću krenuti sa novim sistemom tj načinom igranja pa postoji mogućnost da još neko vrijeme pišem ali sa manjim intezitetom, ako ne bude više objava s moje strane lijepi pozdrav, uživajte ljudi i sretno vam svima ali velim možda se još podružimo malo da zajedno paramo listiće![]()
:
Hval HvalaJanez je napisao/la:fanatic1991 kako si me izvukao danas dabogda ti meni svaki dan dobijao!![]()
![]()
![]()
Ispratio sam te onaj prvi tiket tri Finca po 3+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.