RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
bojkot dok je tanovic velagic i ostala stoka prodana u velezu bojkot bojkot stoke prodane
- velezdogroba789
- Kontakt:
Momci ne dizite frku odma , nije otiso Sevko dzabe (prijatelj iz rajvoSa me sad zove pa kaze da je Velež dobio pare za njega ).
Pozdrav Rodjeni !!
Pozdrav Rodjeni !!
ševko je za ovu ligu vanserijska klasa. Ali slažem se sa tim da je bilo teško očekivati da ga zadržimo za vjeke vjekova. I mora i on zaraditi. To potpisivanje ugovora na tri-četiri godine....nije to bašp jednostavno, da ti neko kao ševko potpiše na četiri godine, trebaš dobru lovu iskešati. I onda trebaš se držati ugovora pa dođeš u situaciju kao što je Željo sada......anel81m je napisao/la:Ljudi neznam što toliko dižete prašinu radi Ševkinog prelaska u Sarajevo?Prvo nemožemo ga vječno zadržati i vrijeme je da neku paru zaradi, a drugo, nije brate Ševko neki vanserijski igrač bez kojega se nemože.
Neznam ustvari gdje bi ga i postavio u idućoj sezoni ako dovedemo klasičnog centarfora.Nije ni napadač ni krilo klasično, što bi rekli ni vino ni voda.
Sačekajte da vidimo ko će doć pa onda ružite.
Ne treba paničarti oko ovoga
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Halooo izadji u Konjicu na m17 pa bojkotuj do mile volje. Neka zibje s tom compri na temi. Vidit cemo narednih dana sta i kako. Ako dodje Obradovic onda halal Sefkijabrkic1970 je napisao/la:bojkot dok je tanovic velagic i ostala stoka prodana u velezu bojkot bojkot stoke prodane
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pozdrav rajaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije problem kakav je igrac nego ponasanje uprave
Sta reci,,uprava ovde nije mogla nista ako mu je isteko ugovor
Ako nije isteko morali su oni gore nesto platiti u svakom slucaju
Sto se Sevke tice vise su Janko I Blagoje pokazali za 2 mjeseca nego Sevko za 4 godine
Znaci da nemamo nesto zaliti za njim,,,protiv konjusara zadnju tekmu se samo krije i hoda
Vlada se vratio i sigurno dolaze jos 2-3 dobra igraca i on je u strahu da gubi mjesto poletio u onaj smog i jad gore
Eto im ga,,hoce se usrecit
Nego Pastrvo radi li SDP padavac,,raja ga hvale,,,

Bojkot nam je uništio posjetu u Vrapčićima, pustite te priče ljudi.Ja sam prvi tada bio za ali se kasnije uspostavilo da smo prvo bili skoro ugasili RA a dedarska tribina se ispraznila.Isad snosimo poslijedice, nekoliko godina poslije.brkic1970 je napisao/la:bojkot dok je tanovic velagic i ostala stoka prodana u velezu bojkot bojkot stoke prodane
-
- Kontakt:
Isticao mu ugovor a cujem dobili ste i neku cifru koja je okbrkic1970 je napisao/la:bojkot dok je tanovic velagic i ostala stoka prodana u velezu bojkot bojkot stoke prodane
Volio bih da je tako, ali istekao mu je ugovor...velezdogroba789 je napisao/la:Momci ne dizite frku odma , nije otiso Sevko dzabe (prijatelj iz rajvoSa me sad zove pa kaze da je Velež dobio pare za njega ).
Pozdrav Rodjeni !!
o **** te, kad ovako nešto pričitam.......Ševko nas ostavljao u ligi par godina, i sad više dali ovi što su osam utakmica odigrali za Velež.....podhum je napisao/la:Pozdrav rajaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije problem kakav je igrac nego ponasanje uprave
Sto se Sevke tice vise su Janko I Blagoje pokazali za 2 mjeseca nego Sevko za 4 godine
Znaci da nemamo nesto zaliti za njim,,,protiv konjusara zadnju tekmu se samo krije i hoda
Vlada se vratio i sigurno dolaze jos 2-3 dobra igraca i on je u strahu da gubi mjesto poletio u onaj smog i jad gore
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A brat moj. Ja neki dan pitam za tebe. Radi padavac ko lud digo sam neju noc jednu dva ipo kila. Evo spremsm se i sadapodhum je napisao/la:Pozdrav rajaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije problem kakav je igrac nego ponasanje uprave
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
pa eno navijači Sarajeva pričaju o nekoj cifri koja je ono, ako je istina, sasvim ok.....zapravo za ne povjerovati za našu ligu....mahala se o 65 000 Euravm22 je napisao/la:Volio bih da je tako, ali istekao mu je ugovor...velezdogroba789 je napisao/la:Momci ne dizite frku odma , nije otiso Sevko dzabe (prijatelj iz rajvoSa me sad zove pa kaze da je Velež dobio pare za njega ).
Pozdrav Rodjeni !!

Ma ne laži više ljude jadan ne bio!ultrahell24 je napisao/la:Isticao mu ugovor a cujem dobili ste i neku cifru koja je okbrkic1970 je napisao/la:bojkot dok je tanovic velagic i ostala stoka prodana u velezu bojkot bojkot stoke prodane
Bio sam dole 3 hefte i u Cakana sam sjedio svaku noc,,,2-3 noci do 4 ujutro smo ostajaliNeretvanskaPastrmka je napisao/la:A brat moj. Ja neki dan pitam za tebe. Radi padavac ko lud digo sam neju noc jednu dva ipo kila. Evo spremsm se i sadapodhum je napisao/la:Pozdrav rajaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije problem kakav je igrac nego ponasanje uprave
Ribarskih sam se nasluso tamo,,drama
Nego ko **** ove sto dolaze i prolaze...samo Rodjeni su vjecni i samo njih imamo
Sa par dobrih pojacanja cemo svi zaboravit Sevku isti cas
Strah me nekad da sam pre kritican prema ovom smetljaru, alfi i omegi naseg upravnog/prodajnog odbora al me uvijek vijesti poput ove demantuju u toj mojoj samokritici!mikki21 je napisao/la:sad samo ocekujem sljedecu vijest hebibovic prodan sarajevu!! taman kad covjek opet dobije tu nadu da cemo konacno nesto uradit, opet nas iz uprave dotuku sa vanserijski glupim potezima! sa dinom i sefkom, a koda gledam i sljedeci dana hebibovicem ne samo da gubimo 2-3 od najbolji igraca iz prve postave nego gubimo i mogucnost za zaradu jer su nam oni kao mladi dokazani igraci bili najveca prilika da se zaradi na nekom dobrom inostranom transferu!! bravo tana, bravo upravo, pokenjam vam se na razmisljanje i rad!nem73 je napisao/la:Tanovicu kretene sprcim ti sve u familiji![]()
![]()
![]()
![]()
Prvo Dino a sad Seva i to oba bez prebijene pare zauzvrat, ekstra potezi ocami. Bas u stilu i po tradiciji
Bice valjda ok jbg al ne volim ovaj smetljarski posao koji tana vec godinama odradjuje(sad jos lafo iz sjene)....

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
**** majku, svi znamo sve a niko u stvari nezna ništa.I da je najbolji igrač lige, ljudi su donijeli pare i odveli čovjeka.Po meni Ševko nije igrač koji će Sarajevu nešto doprinjet, ali eto, nevjerujem da će kod njih igrati u prvih 11.Ja lično opet ponavljam nisam ga vidio u prvih 11 ni kod nas ako bi doveli rasnog centarfora, gdje uz krilne igrače Vladavića i Hebibovića nebi imao mjesta u napadu.Imao je Ševko dobrih partija ali daleko da je od najboljih u ovoj ligi.Sjećate li se dolaska do vrha šesnesterca i onda peglanja lopte te vraćanja sa istom u svoju polovinu.NI špic ni krilo, možda se ni Feji nije uklapao u koncepciju.
Ako smo uzeli koju paru super, a i ako nismo nek mu je sa srećom.Nadam se da će Sarajevo napraviti iskorak u Evropi i ostvariti nešto, svakako da je najispravniji način za to dovođenje igrača i stvaranje dobrih uslova a ne kao pojedini kupovinom utakmica i šteljenjem sudija i delegata.
Ako smo uzeli koju paru super, a i ako nismo nek mu je sa srećom.Nadam se da će Sarajevo napraviti iskorak u Evropi i ostvariti nešto, svakako da je najispravniji način za to dovođenje igrača i stvaranje dobrih uslova a ne kao pojedini kupovinom utakmica i šteljenjem sudija i delegata.

- velezdogroba789
- Kontakt:
Tako je pastrmka brate . Ovaj bi zbog sevke odma izbriso ove rezultate i dizo bojkot . Sacekajmo da vidimo kako ce to biti kada pocne sezona pa cemo onda pricati . LPNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Halooo izadji u Konjicu na m17 pa bojkotuj do mile volje. Neka zibje s tom compri na temi. Vidit cemo narednih dana sta i kako. Ako dodje Obradovic onda halal Sefkijabrkic1970 je napisao/la:bojkot dok je tanovic velagic i ostala stoka prodana u velezu bojkot bojkot stoke prodane
Normalavelezdogroba789 je napisao/la:Tako je pastrmka brate . Ovaj bi zbog sevke odma izbriso ove rezultate i dizo bojkot . Sacekajmo da vidimo kako ce to biti kada pocne sezona pa cemo onda pricati . LPNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Halooo izadji u Konjicu na m17 pa bojkotuj do mile volje. Neka zibje s tom compri na temi. Vidit cemo narednih dana sta i kako. Ako dodje Obradovic onda halal Sefkijabrkic1970 je napisao/la:bojkot dok je tanovic velagic i ostala stoka prodana u velezu bojkot bojkot stoke prodane
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Podhum
Ma dovedite Marka Obradovica halal Sefkija

Ma dovedite Marka Obradovica halal Sefkija

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma niste dobili ništa. Sarajevo sad ima neku paru i svaki igrač hoće gore jer misli da će zaraditi a oni idu na seljačku foru da oslabe svaki klub koliko toliko jer će mu obečati neke strašne cifre na godinšnjem nivou, a na kraju će dobiti pola i kad bude trebao ići dat će mu slobodne papire. To ti je ona tuzlanska seljačka politika gospodina napadački nogomet. Ne znam kakav je Ševko možda vama puno znači ali njima ne znači jer oni samo kamaraju igrače da zadovolje navijače a kvalitet je nebitan.anel81m je napisao/la:**** majku, svi znamo sve a niko u stvari nezna ništa.I da je najbolji igrač lige, ljudi su donijeli pare i odveli čovjeka.Po meni Ševko nije igrač koji će Sarajevu nešto doprinjet, ali eto, nevjerujem da će kod njih igrati u prvih 11.Ja lično opet ponavljam nisam ga vidio u prvih 11 ni kod nas ako bi doveli rasnog centarfora, gdje uz krilne igrače Vladavića i Hebibovića nebi imao mjesta u napadu.Imao je Ševko dobrih partija ali daleko da je od najboljih u ovoj ligi.Sjećate li se dolaska do vrha šesnesterca i onda peglanja lopte te vraćanja sa istom u svoju polovinu.NI špic ni krilo, možda se ni Feji nije uklapao u koncepciju.
- pravnik1981
- Kontakt:
Cuj ako dodje Obradovic halal Sefko..pa bolan 5 Obradovica ne moze zamjenit Sefku...ovakvih igraca k'o sto je Sefko je malo u nasoj ligi (3-4 najvise)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.