Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
SVI DRESOVI. Pogledajte samo dresove od Belgije iznad nasih. A pojedinci ovdje ste se sprdali sa Burrdom. Ovaj bijeli nas je stvarno najobicniji dres. Samo su mu prisli dvije crte kod rukava i dvije sastrane. I plavi je obican ali je bar boja ( nijansa ) lijepa. I to jos lici na nesto. Posebno u kombinaciji sa bijelim sorcem. Uz to plava je boja po kojoj smo prepoznatljivi a ne bijela.
http://www.football-shirts.co.uk/fans/2 ... info_23787
http://www.football-shirts.co.uk/fans/2 ... info_23787
Pa i treba da se sprda sa Burrdom, uzasan dres. Doduse ima i gorih, pogledaj Kamerun 

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ja jos uvjek nisam siguran jel su nam one crte na plavom dresu crne ili vrlo tamno plave...
A i da su crne, nije smak svijeta. Italiji nidje plava boje na zastavi a cijeli dresovi su im plavi.
A i da su crne, nije smak svijeta. Italiji nidje plava boje na zastavi a cijeli dresovi su im plavi.
Kad čovjek gleda novi dres Grčke ovako digitalno obrađen pomisliš strava od dresa a vidim sinoć na utakmici obične vreće sa niđe veze kragnama, totalni odron od dresa
4-IN-A-ROW
mozes mislit, nadimak im azzurri i nose plave dresove..ZgemboAdislic je napisao/la: A i da su crne, nije smak svijeta. Italiji nidje plava boje na zastavi a cijeli dresovi su im plavi.
ser del barça es el millor que hi ha !
- Consigliere
- Kontakt:
Crna nema veze sa nasim bojama, vec sa one tri linije na rukavima koje su bijele na crnoj podlozi... Na kragni je samo nastavak toga.BadrHari je napisao/la:Yebo majku ne mogu da predjem preko ove crne na dresovima reprezentacije.
Pa razumijem da je šablon ali brate de malo modifikujte, stavljate boju koja nam nikad na dresovima nije bila i koja veze s nama nema..
Ja bi promjenio samo jednu stvar, a to je ova plava linija na rukavima bijelih dresova. Nekako bode u oci bezveze i visak je. Ali ajde, treba sacekati utakmicu prekosutra pa da vidimo kako igracima stoje. I nadam se ce Pjanic napokon dobiti dres prave velicine, gledam ga neku noc isto k'o da je vreca od krompira na njemu

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Shodno tome nadimak Holandiji oranica - oranje i nose narancaste.Scof1eld je napisao/la:mozes mislit, nadimak im azzurri i nose plave dresove..ZgemboAdislic je napisao/la: A i da su crne, nije smak svijeta. Italiji nidje plava boje na zastavi a cijeli dresovi su im plavi.

Meni je Puma i pretjerala sto se užine dresa tice
Oslikaju im se i trbusnjaci, utegne ih previse.
Adidas ce biti taman, a za Pjanica se ne brini, kakve ce tek dresove u Romi nositi

Oslikaju im se i trbusnjaci, utegne ih previse.
Adidas ce biti taman, a za Pjanica se ne brini, kakve ce tek dresove u Romi nositi

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Kad smo kod velicine dresova, jel ko primjetio da je Dzeko neku noc nosio u 1pol XXL, a u drugom S.Consigliere je napisao/la:Crna nema veze sa nasim bojama, vec sa one tri linije na rukavima koje su bijele na crnoj podlozi... Na kragni je samo nastavak toga.BadrHari je napisao/la:Yebo majku ne mogu da predjem preko ove crne na dresovima reprezentacije.
Pa razumijem da je šablon ali brate de malo modifikujte, stavljate boju koja nam nikad na dresovima nije bila i koja veze s nama nema..
Ja bi promjenio samo jednu stvar, a to je ova plava linija na rukavima bijelih dresova. Nekako bode u oci bezveze i visak je. Ali ajde, treba sacekati utakmicu prekosutra pa da vidimo kako igracima stoje. I nadam se ce Pjanic napokon dobiti dres prave velicine, gledam ga neku noc isto k'o da je vreca od krompira na njemu

danas sam bio u sport lajfu i kazu danas su dobili robu u magacin i od sutra pocinje prodaja dresova Bosne i Hercegovine u radnjama cijena ce biti 170 kmbiskitt je napisao/la:Ima li od danas za kupiti dres u Sarajevu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
tako su mi rekli
Semper Fidelis
Reci da se salisplavalokomotiva je napisao/la:Ja mislim da ovi nasi nece razmjenjivati dresove poslije utakmice s Meksikom, jer koliko sam shvatio oni su iz Sarajeva ponijeli svi po dva plava i dva bijela i to im mora biti do kraja svjetskog...

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
ma pusti ga hahahaesprit24 je napisao/la:Reci da se salisplavalokomotiva je napisao/la:Ja mislim da ovi nasi nece razmjenjivati dresove poslije utakmice s Meksikom, jer koliko sam shvatio oni su iz Sarajeva ponijeli svi po dva plava i dva bijela i to im mora biti do kraja svjetskog...![]()
davno je otisao avion sa svom opremom za reprezentaciju u Brazil

- plavalokomotiva
- Kontakt:
Salim seesprit24 je napisao/la:Reci da se salisplavalokomotiva je napisao/la:Ja mislim da ovi nasi nece razmjenjivati dresove poslije utakmice s Meksikom, jer koliko sam shvatio oni su iz Sarajeva ponijeli svi po dva plava i dva bijela i to im mora biti do kraja svjetskog...![]()

Adidas ce za Brazil poslati dodatne garniture, ali bez obzira na to ja bih se vrlo rado mjenjao s Meksikancima. Dresovi su im sminka, pogotovo gostujuci
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- AlenHalilovic
- Kontakt:
esprit24 je napisao/la:Reci da se salisplavalokomotiva je napisao/la:Ja mislim da ovi nasi nece razmjenjivati dresove poslije utakmice s Meksikom, jer koliko sam shvatio oni su iz Sarajeva ponijeli svi po dva plava i dva bijela i to im mora biti do kraja svjetskog...![]()
Ma ko nas narod rodio se samo da sere i pametuje. Vecu glupost nisam cuo. Neki odu u Adidas store u Chicago u kupe sebi jos dresova

Ma skonto sam da se salis,sam nisam znao sta da ti napisemplavalokomotiva je napisao/la:Salim seesprit24 je napisao/la:Reci da se salisplavalokomotiva je napisao/la:Ja mislim da ovi nasi nece razmjenjivati dresove poslije utakmice s Meksikom, jer koliko sam shvatio oni su iz Sarajeva ponijeli svi po dva plava i dva bijela i to im mora biti do kraja svjetskog...![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Adidas ce za Brazil poslati dodatne garniture, ali bez obzira na to ja bih se vrlo rado mjenjao s Meksikancima. Dresovi su im sminka, pogotovo gostujuci

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Ovaj je moderniji, a ujedno i kvalitetniji

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- 1988risha
- Kontakt:
Mogo si vala okrenut malo tu antenu,kakav je to snijeg po ekranuBadrHari je napisao/la:
Ovaj je moderniji, a ujedno i kvalitetniji

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Licno ovaj necu nikad prezaliti sto nismo obukli

Hahahaha. Viđao sam klovnove u cirkusu u ovima.BadrHari je napisao/la:Licno ovaj necu nikad prezaliti sto nismo obukli

oni pumini dresovi su toliko utegnuti, ne znam kako igrači dišu u njima
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 19 gostiju.