Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la bagrcavi » 01 jun 2014, 10:20

Hare više nije u stanju ženi svojoj da ga šukne a kamoli nekome na forumu.
DRUG NEBI TI PUNCA

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 01 jun 2014, 12:10

Ova dvojica su haman neki topli blizanci. Na svakoj temi im isto misljenje,vidi se da se plaho druze,virtualno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 jun 2014, 12:17

Kakva smirenost i elegancija !!!!

slika

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 01 jun 2014, 12:37

Sreća pa ove utakmice repke budu ovako kasno,harisahp i Virtuala ošamute,prespavaju cijeli dan,pa onda bahuljaju navečer po forumu kad nikog nema :D Hvala savezu pa nas barem malo zastiti od njihovih gluposti :bih:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 01 jun 2014, 12:44

1988risha je napisao/la:Sreća pa ove utakmice repke budu ovako kasno,harisahp i Virtuala ošamute,prespavaju cijeli dan,pa onda bahuljaju navečer po forumu kad nikog nema :D Hvala savezu pa nas barem malo zastiti od njihovih gluposti :bih:
hahahah :tokralju:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 jun 2014, 12:50

Svaka čast za prethodnu tekmu. Trka, borba, smirenost, pas, duga lopta... Ima sve predispozicije da postane sjajan DMF i to ne onaj klasični aka "prvom do sebe" nego onaj koji ima mu'da da krene s loptom naprijed. :clap:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 jun 2014, 12:55

slika

Momak je mašina
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 01 jun 2014, 13:09

Neko ga je ovde uporedjivo sa zahirovicem,haha,razlika je ko nebo i zemlja

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 01 jun 2014, 13:11

Muhamed Besic zvani BESA!!!!!!!!!

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 01 jun 2014, 13:20

bagrcavi je napisao/la:Hare više nije u stanju ženi svojoj da ga šukne a kamoli nekome na forumu.
Hahaah svaka cast!

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 01 jun 2014, 13:25

Virtu4l je napisao/la:Jel' vas to još boli što vam ga je Hare šuknuo na Zukanovoj temi :lol:
Ako je za tebe "suknuti" kad napises neku seljobersku rijec koju niko ne razumije pa se na to ismijavati, onda nam je ga suknuo. Ali cinjenica da podrzavate sve sto nam selektor radi govori dovoljno koliko je vama selektor suknuo ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2014, 13:26

1988risha je napisao/la:Sreća pa ove utakmice repke budu ovako kasno,harisahp i Virtuala ošamute,prespavaju cijeli dan,pa onda bahuljaju navečer po forumu kad nikog nema
Ne srećo moja, Virtual je pregledao utakmicu, otišao na posao, odradio svoje, pa se onda naspavao, tj. gledao je utakmicu za razliku od većine ovih što palamude po forumu. Sve za zmajeve.

Tako će biti i protiv Meksika, a ti spavaj, pa vidi rezultat sutra na velikom odmoru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 01 jun 2014, 13:49

Virtu4l je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Sreća pa ove utakmice repke budu ovako kasno,harisahp i Virtuala ošamute,prespavaju cijeli dan,pa onda bahuljaju navečer po forumu kad nikog nema
Ne srećo moja, Virtual je pregledao utakmicu, otišao na posao, odradio svoje, pa se onda naspavao, tj. gledao je utakmicu za razliku od većine ovih što palamude po forumu. Sve za zmajeve.

Tako će biti i protiv Meksika, a ti spavaj, pa vidi rezultat sutra na velikom odmoru.
Rekli su mu da će ga pustiti da gleda protiv Meksika ako bude dobar, u petak je bio nestašan nije zatvorio frižder kad je uzimao čokoladno mlijeko

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 jun 2014, 14:21

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 01 jun 2014, 15:06

Virtu4l je napisao/la:

Ja sam Bogu hvala gledao utakmicu, i uvijek gledam... Školu sam davno završio,prije nekih 7 godina;) Tako da velikog odmora odavno nemam ;) A to što ti Virtual umišljaš da ja imam 16 godina i da idem u školu je ponovo odraz tvog psihickog stanja,usamljenost čuda čini ;) A da si inteligentniji mogao bi skontati i po ovome u nicku 1988,koje sam godište ;) Tako da tvoji jadni pokusaji ispadaju bas dno dna, Virtual,od tebe sam očekivao puno više,a ti mi pišeš o školi i velikom odmoru :facepalm:
Ja ovdje nisam nikad krio svoje godine,jer nemam potrebe za tim ;) A te gluposti oko graha,škole,odmora, mozes podjeliti jedino sa harisom i calciom,jer ste tu negdje po pitanju objektivnosti kad je u pitanju priča oko repke ;)
A nisam ti ja kriv,što sve ono o čemu je 95% raje pisalo na forumu iz dana u dan se obistinjuje ;) Pa sad te stid priznati,i guras dalje,iako i sam znas da nisi u pravu... Pa onda napadaš sve redom,i glumiš trolera,a to što smo poveli nekoliko turista u Brazil nije ni bitno ;)
I to što mi se ne piše kao tebi u 2h navečer pred utakmicu,pa zbog toga mislis da ja ne gledam tekmu,je neka druga teme,jer ipak si ti ovdje PORTIR,a ne ja ;)
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 01 jun 2014, 15:11

mujezin je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Rekli su mu da će ga pustiti da gleda protiv Meksika ako bude dobar, u petak je bio nestašan nije zatvorio frižder kad je uzimao čokoladno mlijeko
i ti bi volio da si duhovit??? Tako ti Allaha dž.š.promijeni taj naziv,ne sramoti bezveze titulu Mujezina sa ovakvim izjavama :shh:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 01 jun 2014, 15:17

Vidim okupila se ista bagra koja je branila Sušića na ovoj temi,opet,kada se potvrdilo da nisu upravu oni su došli da jedu svoja **** i da se tome slade,nevjerovatno odvratni tipovi.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 01 jun 2014, 15:50

PostPostao/la Metanor dana 13 jul 2013, 00:25

Dođe mi da zaplačem kada ovakav talenat i znalac ovako propada u karijeri zbog ovih ili onih razloga,nije ovo katastrofa,ali s obzirom kakav je talenat ovo je nenormalna šteta..

Dok su neki heroji foruma pisali da ****,da igrač 6. tima Mađarske nije Yaya Toure.. Jbga,stručnjaci su se još jednom pokazali.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 jun 2014, 16:15

Citam zadnje dvije stranice i valjam se. :rol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 01 jun 2014, 16:24

Naucite se vise jednog dana, nije njemu nadimak "Mume", vec "BESA"!!!!!!!!! :kafa:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denimen99, Hazre, Normus90, Zglavkar i 45 gostiju.