FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

neroazzuro
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la neroazzuro » 01 jun 2014, 01:32

neroazzuro je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Bio sam danas na pomocnom terenu i odusevio sam se. Promjenjena je trava na vecem dijelu,teren je ravan ko tepsija,prosiren prema juznoj strani.Stvarno doveden u odlicno stanje.Na njemu ce omladinci igrati naredne sezone i trenirati prvi tim.Bude li kvalitetno odrzavan,dobili smo puno ovom, relativno malom investicijom.
Evo, nadam se da se vidi... Hajde nek se makar nesto radi, slazem se da je trava sada odlicna, i nadam se da ce je i odrzavati. Uradjena je i ograda, nema vise rupa, prefarbana, odmah ljepse...

slika

slika
Ne vide se slike. :( A ja cekam ko ozeblo sunce.
Edit.

j.ebaji ga. Vidi se u drugom tab-u. Hvala
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 jun 2014, 01:35

Tek 10.7 ce biti pusten u pogon..

http://www.****.ba/clanak/63666511915 ... a-Grbavici" onclick="window.open(this.href);return false; IZVOR tacka ba
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 jun 2014, 01:48

nevjerujem da ce tada biti, cini mi se da su radovi kasnije poceli. mozda tamo krajem jula

bas ogromno izgleda, ko bi rekao da onoliki prostor ima
NO PYRO NO PARTY

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 01 jun 2014, 12:06

Ima ovdje mjesta i za jos jedan manji teren,samo da se malo odsijece ovog brda.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 jun 2014, 12:44

Ako smijem samo nesto pitat mog kolegu koji kaze da je ovaj sastav dobar sto je on iznio.Ja se neslazem jer napad bi bio skroz los po mom vidjenju nema klasicnog spica realizacija svakako bila losa pogotovo od strane Ramica ili Selimovica pa i Bucana a ti si stavio tu trojicu u napad.Bez ljutnje samo iznosim misljenje.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 01 jun 2014, 12:51

ko ce vas trpit sad? :urnebes: :urnebes: :mrgreen:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 jun 2014, 12:56

zla2 je napisao/la:ko ce vas trpit sad? :urnebes: :urnebes: :mrgreen:
dobrodosle fukare, bice oralni ove godine, necemo puno :opaopa:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 01 jun 2014, 12:57

pa oni sto nas trpe eo 6 godina u nizu :mrgreen:
habib

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 01 jun 2014, 12:59

Mislim da smo prestrogi prema Ramicu.
Nemamo za takve kritike nikakvih argumenata. Ako se dobro sjecam, poceo je samo dvije utakmice, dao jedan gol.Ne znam na koliko je utakmica ulazio, ne puno.
Ponavlja se situacija od ne tako davno.Pljujemo neosnovano igrača, a kad ode shvatimo koliko smo bili nepravedni.
Moguće da nam se ponovi priča i sa Ramicem
Vrlo je moguće da završi u jednom hrvatskom prvoligašu, a da u Zelji nije dobio priliku.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 01 jun 2014, 13:00

fedeltafrotta je napisao/la:
dobrodosle fukare, bice oralni ove godine, necemo puno :opaopa:
ma hajde posudit cemo vam pare za vodu,bez kamata :urnebes: :urnebes:

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 01 jun 2014, 13:09

FKZ1921 je napisao/la:Mislim da smo prestrogi prema Ramicu.
Nemamo za takve kritike nikakvih argumenata. Ako se dobro sjecam, poceo je samo dvije utakmice, dao jedan gol.Ne znam na koliko je utakmica ulazio, ne puno.
Ponavlja se situacija od ne tako davno.Pljujemo neosnovano igrača, a kad ode shvatimo koliko smo bili nepravedni.
Vrlo je moguće da završi u jednom hrvatskom prvoligašu, a da u Zelji nije dobio priliku.

U većini stvari se slažem s tobom, ali, što se tiče Ramića, mislim da griješiš. Ramić je već duži niz godina kod nas,do sada je imao dobijao dosta prilika da pokaže šta zna, momak ima odlične fizičke predispozicije da postane solidan fudbaler, ali, isto kao da se on zainatio da do toga ne dođe. Svaki put kada dobije priliku, vuče se po terenu, inertan je, djeluje nezainteresovano. Zašto je to tako, ja zaista ne znam. Možda bi mu trebao neki trener koji će podviknuti na njega, natjerati ga da pođahkad i potrči. Sve dok do tog i ne dođe, a ja se iskreno nadam da će se to i desiti, većina Željovaca neće i ne može imati pozitivno mišljenje o Ramiću. LP

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 jun 2014, 13:11

Iskreno, ja mislim da je Ramić igrač tipa Adilović. Oni žive od lopti koje im se serviraju, teško da će sami sebi izgraditi poziciju za šut ili gol eventualno. Nisam pratio Ramića dovoljno, ali mogu ti reći da on nema saigrača koji će mu podvaliti takvu loptu kao što je Adil imao (Zeba, Bekrić..) i zato izgleda poprilično beskoristan.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 01 jun 2014, 13:33

neroazzuro je napisao/la:Ima ovdje mjesta i za jos jedan manji teren,samo da se malo odsijece ovog brda.
Ja sam čuo da će i biti tu jedan manji teren još, sad ako je neko upućen neka potvrdi.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2014, 13:36

BolanBolan je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Ima ovdje mjesta i za jos jedan manji teren,samo da se malo odsijece ovog brda.
Ja sam čuo da će i biti tu jedan manji teren još, sad ako je neko upućen neka potvrdi.
Bice dva terena pomocna.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

admirbreza
Kontakt:

Post Postao/la admirbreza » 01 jun 2014, 13:36

FaraonTM je napisao/la:
Iskreno, ja mislim da je Ramić igrač tipa Adilović. Oni žive od lopti koje im se serviraju, teško da će sami sebi izgraditi poziciju za šut ili gol eventualno. Nisam pratio Ramića dovoljno, ali mogu ti reći da on nema saigrača koji će mu podvaliti takvu loptu kao što je Adil imao (Zeba, Bekrić..) i zato izgleda poprilično beskoristan.

Izvini ali ne možeš tako reći. Mi smo imali Popovića i Adilovića koje smo toliko pljuvali (pogotovo Adilovića) a da nismo znali šta imamo. Tek kada je Adilović otišao vidimo koliko smo se oslanjali na njegovo guranje i skok u napadu. Uzmi i pregledaj bilo koji snimak, Adilović je dominirao na svakoj utakmici u skok igri. Rijetko koje ispucavanje golmana da nije on zakačio glavom itd. Za Ramića se to baš i ne može reći.
A tek Popović (dobro njega nisi ni spominjao), ali kada je u Zenici odgurao dva igrača kod prvog gola, legendarno.
Što hoću da kažem, Ramić ne može biti takav igrač.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 jun 2014, 13:39

Zasto je Hodzic otpao sa spiska?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 jun 2014, 13:40

Lazo u stilu Chuck Norrisa :D

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 jun 2014, 13:40

Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto je Hodzic otpao sa spiska?
Da bi isli igraci iz agencije.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 01 jun 2014, 13:56

Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto je Hodzic otpao sa spiska?
Povrijeđen je on i još jedan. Umjesto Hodžića je pozvan Rijad Bajić i još jedan. Ne znam ovog drugog povrijeđenog i pozvanog. Pamtim samo Željinu djecu :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 01 jun 2014, 13:56

teren dobro izgleda, jos ce bolji biti, ne znam jesul drenazu na novo radili, ovo ce najbolje doc juniorima i kadetima da se ne moraju peglad po plastici.

Sta ima sa odlascima, o dolascima mescini ne razmisljamo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 6 gostiju.