Adnan Catic alias Felix Sturm

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

mancity
Kontakt:

Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la mancity » 01 jun 2014, 00:28

isx je napisao/la:Zasluzeno. Cekamo samo doping test da vidimo jel ovo regularno.
Cisto sumnjam da nije nista uzeo, on isti i u prvoj i u zadnjoj rundi. Ko da je u setnju izaso.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 jun 2014, 00:33

mancity je napisao/la:
isx je napisao/la:Zasluzeno. Cekamo samo doping test da vidimo jel ovo regularno.
Cisto sumnjam da nije nista uzeo, on isti i u prvoj i u zadnjoj rundi. Ko da je u setnju izaso.
Jest hajvan, naelektrisan sav, al' nije zar tol'ka baš budala da opet to uradi jbt... :hmmmmm:

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 01 jun 2014, 00:34

slika

ebes zemlju gdje ovi od sportsport.ba ze zovu sportski "novinari" ... :clap: kuknjava

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 01 jun 2014, 00:35

admir12345 je napisao/la:OOOOOOO Adnaneeeeeeeeee **** ti sve retardirano bas si nasao sad da izgubis odiram te na kladionici da mi povecas kvotu ostlai mi ti i oklahoma bili 176 maraka nikad ti halalit necu :plac:
Da ima na kur.cu meda pcele bi se okupljale.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 01 jun 2014, 00:41

TMmanija2012 je napisao/la:Bice poslije na ss..cekaju da pobjedi :lol:
kao si rekao samo oni se nadali obrnuto

Piše: M. Šljivak http://sportsport.ba/ostalo/soliman-odu ... ona/132432" onclick="window.open(this.href);return false; :clap:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 jun 2014, 01:10

Evo sad iz dvorane,Adnan je izgledao kao najveci amater,covjek ga je prebio...Publika,no coment,kome treba ono tekbiranje :oops: :oops:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 01 jun 2014, 01:15

E jbg. razočarao me Ado :roll: Ni taktički ni fizički nije bio na nivou, pa boxovao je već protiv ovog klauna morao je znati da ovaj ima specifičan stil boxanja, sa puno sjeckanja i prekida i da je spreman na svaku (ne)dozvoljenu vrstu poteza kojom će protivnika izbaciti ritma.Soliman je to sve dobro radio u 4 rundi je imao nekoliko nesportskih poteza a ovaj naš Ado ko naivčina se primio i kroz cijeli meč nije mogao pronaći odgovarajući ritam.
Soliman je bio aktivniji, više je želio pobjedu i koliko bi god to teško bilo reći, zasluženo pobijedio.A Ado je iskusan boxer da bi mu se dešavale ovakve stvari, mislim da će se teško više vratiti na onaj nivo na kojem može u konstanti braniti titulu a dabogda je ponovo i osvoji.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 01 jun 2014, 01:22

Mozemo mi pricati do sutra te jaci ovo, te trebao ono, te treba bolja taktika itd., medjutim jedno stoji vec dugo vremena, Adnan nema snage da se nosi na najvecem nivou, dakle mislim prvenstveno na fizicku spremu, koliko god da se priprema, ipak ima brzih, agilnijih, okretnijih.

Adnan ima bolji jap, ima ukupno duplo bolju tehniku, ali nema spremu, ovaj nakon svakog udarca se duplo bolji vraca, Adnan jedva stoji na nogama nakon trece, cetvrte runde. U trenutku kada Soliman djeluje da ce popustiti, Adnan ne radi nista, jer nema snage. Tako dalje ne ide.

Sjedi Adnane i dobro ramisli da li je moguce boksati dalje na ovom nivou, svaki protivnik koji ima bolju fizicku spremu bice duboko ispred tebe, jer se izgleda aktivnost i trckaranje boduje vise nego direktni i cisti udarci, mada je danas i tih falilo.

Ako moze dignuti fizicku spremu tri stepenice gore, u sto sumnjam, moze ga ponovo boksati i dobice ga, inace nema sanse.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 01 jun 2014, 01:42

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 jun 2014, 07:45

Moj Ado ubi lik dva hljeba u tebi :facepalm:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

drina1992

Post Postao/la drina1992 » 01 jun 2014, 12:47

"Jasno je da je pobijedio. Stalno se kretao i bilo ga je teško udariti", kazao je borac Adnan Ćatić nakon proglašenja pobjednika 12 rundi.

Ćatić ni ovaj put nije zaboravio svoje sunarodnjake iz Bosne i Hercegovine, koji su ga glasno bodrili u Krefeldu.

"Hvala vam, bez vas ovo ne bi bilo moguće. Idemo dalje prema novim pobjedama, okrećemo se Svjetskom prvenstvu", poručio je Adnan i podržao kolege fudbalere, koji su prije borbe njemu poslali poruke podrške. "Puno sreće našim Zmajevima".

Sav prihod od borbe odlazi za pomoć građanima BiH koji su ugroženi katastrofalnim poplavama i klizištima.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 jun 2014, 15:02

nije problem kad te neko prebije posteno ,a ti si dao sve od sebe.
Meni je problem to sto ado,nije ni pokusao da napada.
Covjek je odboksovao mec bez I jednog pokusaja krosea,bez pokusaja da poveze dva udarca.jednostavnoo covjek je izgledao totalno nezainteresovano I bezidejno.
Da se razumijemo kad te izdominira jedna picka od borca kao sto je soliman,koji boksuje tako sto bjezi po ringu uputi udarac,odmah se zaleti u zagrljaj,I onda bjezeci iz istog zadaje hinjski udarce.
Sto je jos veca glupost dobi ga frajer 2 puta na isti fazon.
Mene boli to sto ado I kad je znao da gubi,opet ponavljam samo zbog svoje neaktivnosti,sto nije iso na sve ili nista.
Ja jednostavno sticem dojam,da covjek izuzrv direkta,ne zna pogodit kroseom,napasti,svezati seriju.
Ja sam se jadno osjecao gledajuci ga kako nista ne pokusava.
Razbi ga covjek ni na sta.
Ado mi je drag,ali ne kontam ga nikako sinoc.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 01 jun 2014, 21:15

kad moze traziti revans?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 04 jun 2014, 11:33

U zadnje 3 godine nikad losijeg Adnana nisam vidjeo, i ovo bas da ga ovaj pobjedi 2x na isti nacin trcanjem kroz ring i napadom. Po meni je lose boksovao i previse saginjao glavu a Solliman ga je udarao i tako imalo je i nedozvoljenih udaraca ali to nije opravdanje za ovaj poraz. Mislim da je Adnan totalno kao nezainteresovan usao u ovaj mec i ako je naglasavao da se sprema specijalno kao nikad ali ovo sto smo vidjeli bilo je stvarno lose od losijeg. Inace onaj Bjelpoljac me iznenadio pozitivno i polako dolazi reklo bi se. Redzovicevu borbu nisam vidjeo tako da nista ne mogu reci.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 11 jun 2014, 13:52

Zna li ko kada je sledjeci mec Adnanov? I dali optet mora jednog borca eliminisat poput onog Crnogorca da bi bio izazivac?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 jul 2014, 01:02

Adnan Čatić stigao u BiH, gdje će se sutra uputit u Srebrenicu! :clap:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 jul 2014, 02:00

Svaka mu cast sto je bio u Srebrenici i pokazao solidarnost prema svom narodu.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 10 sep 2014, 22:01

Na Hayat TV upravo emisija i intervju sa Ćatićem.
Kako iskreno čovjek priča, LJUDINA! :salut:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

kobac
Kontakt:

Post Postao/la kobac » 01 nov 2014, 18:57

Prenosi li neko od naših meč protiv Stieglitza?

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 04 nov 2014, 15:29

kobac je napisao/la:Prenosi li neko od naših meč protiv Stieglitza?
Od nasih jos nepoznato mozda FACE da ce prenosit ali na SAT1 ce imati tako ako imas kablovsku vecina operatera ima i SAT1.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.