Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ARGUMENT
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la ARGUMENT » 01 jun 2014, 02:56

IronMany je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Hare, trebao si napisati flautaša umjesto okarinistu, da ovi manje pismeni razumiju :kafa:
Pa ja, nismo mi svi tako muzikalno obrazovani kao vi, ipak ste vi uvjezbani, redovno svirate k.... :)
slika
Jesi li se to napalio zbog sarkazma pa sad sad vrtis oko moje guze? :-(

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 01 jun 2014, 02:57

ARGUMENT je napisao/la:
drummer je napisao/la:A flautas moj :lolno: A dobro,dajte nesto na bosanskom,nema vise srpskohrvatskog :kafa:
Nisu oni Bosanci, oni su Jugonostalgicari kao njihov Babo Pape :mrgreen:
Eto sad nam covjek i babo.... :urnebes:

Ne smijes nista vise ni napisat i ne do Bog imat drugacije misljenje od drugih. Odmah si protiv njih koji ne misle isto kao oni. :urnebes:

@harishp navlaka je bila za cenera :clap:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 01 jun 2014, 02:59

Nego momci,lazno su vas uzbunili,nema veceras nikakvog napada,noc ce biti mirna.Patrioti u akciju odbrane domovine i borbe protiv ubacenih elemenata krecu odmah po svanucu.
Zivjela Bosna i Hercegovina,nasa jedina domovina.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 01 jun 2014, 03:01

ARGUMENT je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la: Pa ja, nismo mi svi tako muzikalno obrazovani kao vi, ipak ste vi uvjezbani, redovno svirate k.... :)
slika
Jesi li se to napalio zbog sarkazma pa sad sad vrtis oko moje guze? :-(

Zanimljiv si mi kao lanjski snijeg.

Pozdravio te u mene babo Safet :urnebes:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 jun 2014, 04:16

Ako NSBiH namjerava tuziti Pandzu zbog neistina upucenih na racun te organizacije, sto je svakako opravdavajuce, isto tako Zuka treba tuziti NSBiH zbog isceniranog odbacivanja igraca za kojeg su poslije utvrdili da im "ne treba".

Zalosno je sta se sve tolerise!

Ne mislim da je Zukanovic neka extra klasa koja ce uveliko doprinjeti kvaliteti nacionalnog tima, ali ovi primjeri su za svaku osudu...zamislimo samo kako bi se stvari odvijale da se ovo desilo sa, recimo Pjanicem, pa mislim da bi ih narod pojeo za dorucak..ovako, sve je super, sve je za 5.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 01 jun 2014, 08:44

NEVJEROVATNO: Evo zašto Zukanović nije dobio američku vizu!
Portal Nogomania.ba ekskluzivno saznaje: Ervin Zukanović nije dobio vizu zbog greške iz prošlosti.

Naime, kako saznajemo Zukanović je prije već aplicirao za vizu ali je govorio neistine (lagao je) u ambasadi. Takve stvari se u Americi ne praštaju.

Naš provjereni izvor navodi da su čelni ljudi saveza urgirali, da su zvale i neke ugledne ličnosti iz javnog života ali ništa nije pomoglo.

Ervin Zukanovic

Zukanović je platio za grešku iz prošlosti. Takve stvari Amerikanci ne praštaju.

To je jedina istina.
Ako je ovo istina onda Zukanovicu i ako sam te podrzao cak i na FB , sam si pao sam se ubio , a sad posteno sam i ustani i reci istinu ;)

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Ervin Zukanovic

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 01 jun 2014, 08:51

To je vec jucer ona neka djecija stranica "ekskluzivno" objavila. Cisto sumnjam da je to istina ali nista nije nemoguce.
Samo, da je to razlog, Savez bi Ervina obavijestio i on ne bi novinarima rekao to sto je rekao.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 01 jun 2014, 09:01

bosnas_ je napisao/la:Zukanovic je svojim izjavama pretjerao i sada placa cjenu toga... svalio je krivicu na Savez bez iti jednog dokaza.... normalno da mu je bilo krivo,ali on je inace brz na jeziku,tako da ga je to kostalo! Poslije SP on ce se opet vratiti u reprezentaciju ako svojim igrama to zasluzi,sad je to zavrsena prica i ne vrijedi se vise sluziti teorijama zavjere! Zmajevi razvaljuju,selektor je poslozio sve kockice,i spremni putujemo u Brazil,to je najvaznije,a neke nesuglasice ovog ili onog tipa nisu vrijedne bilo kakve paznje! Kad zavrsi SP sve ce opet doci na svoje mjesto! najvazniji je rezultat u Brazilu,sve ostalo treba zaboraviti!
MOMČINO U CJELOSTI TE PODRŽAVAM, U PRAVU SI.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 01 jun 2014, 10:20

E čuj "govorio neistine" ... pa koja budala će u to da povjeruje? Znači došao u ambasadu SAD-a i lagao. Zbog čega? To on ubio nekoga pa lagao da bi dobio vizu? Slagao ime oca? Šta je to uradio pa da bi morao lagati?

Kakva glupost jbt ...
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 01 jun 2014, 12:20

L'Avvocato je napisao/la:E čuj "govorio neistine" ... pa koja budala će u to da povjeruje? Znači došao u ambasadu SAD-a i lagao. Zbog čega? To on ubio nekoga pa lagao da bi dobio vizu? Slagao ime oca? Šta je to uradio pa da bi morao lagati?

Kakva glupost jbt ...

Posto sam bio vise puta u USA i UK i znam koliko su oni vode racuna o sitnicama, dovoljno je bilo da je stavio kvacicu u aplikaciji na pitanje "jeste li ikad prije aplicirali za XY vizu" u polje "ne" a on npr. jeste za njih je to odmah problem :roll:

Kad sam putovao u NY poslije 11 septembra i kada su mi skenirali i u Sarajevu i na JFK roznjacu da provjere jesam li to ja , mojoj tetki koja je prije toga bila najmanje 10x u USA i uredno se vracala u Sarajevu su napravili problem i ako je zensko imala je sliucno ime i prezime jednog mladje muske osobe (razlika u jednom slovu) koja je tad bila na "crnoj listi" i nju koja se razlikuje i u godinama i spolu i u tome koliko je proje toga bila u USA pa su priveli i morao sam da cekam 1 sat doke je nisu provjerili :roll:

Nisam niciji advokat , ali sam 100% ubjedjen da sto se tice vize nema veze sa NSBIH nego ili do greske Zukanovica ili do greske americkog sigurnosnog sistema .

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 01 jun 2014, 12:28

Izvori iz USA ambasade kažu da dokumentacija nije bila kompletna, a to je puno više do Saveza nego do Zukanovića.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 jun 2014, 12:37

Ovaj Facebook profil je privatan i pristup njemu može imati svih vas 5000, s izmjenama koje se dešavaju u hodu. Imate i oficijelnu stranicu Nermin Bise officijelna stranica koja ima svoj tim administratora i koji u koordiniranju s mnome kreiraju sadržaje na toj stranici. Ta oficijelna stranica je trasiranje puta budućeg portala ****.com, prvog isključivo sportskog portala koji neće imati cenzuru, neće imati svoje pulene i favorite, i neće imati svoje pljuvače, odnosno lovce na ucjenjene glave. Svi vi koji se ne slažete sa stavovima iznesenim kako na ovom profilu, tako i na Oficijelnoj stranici imate u par sekundi rješenje svakog vašeg problema: odite na opciju, blokiraj, prekini prijateljstvo ili napusti članstvo u oficijelnoj stranici. Učinite to, molim vas i skratite mi muke oko bespotrebnog gubljenja dragocjenog vremena.
A, sada da se obratim i onom daleko brojnijem skupu ljudi koji su na ova dva spomenuta profila. Onim ljudima koji prate i čitaju ovaj profil kontinuirano godinama i koji su mi otvoreno priznali da na taj način nadomjete sve nedostatke u praćenju aktuelnosti koje im ne prenose aktuelni portali. Zbog vas sam odlučio krenuti u projekat sportskog portala ****.com i zbog vas će taj portal ubrzo zaživjeti.
Ervin Zukanović nije, kako sam i izrazio sumnju odmah, naime imao nikakav problem s izdavanjem vize za ulazak u USA, a potvrdu sam dobio jučer od vrlo sigurnog i pouzdanog izvora. I dobio sam samo jednu natuknicu i sugestiju da razmislim o tome da se Zukanovićeva ''viza za USA'' možda ne zove imenom i prezimenom Muhamed Bešić.
Ne postoji taj selektor na svijetu, pa bio on trodupli Safet Sušić, i ne postoji taj Savez i Komitet za normalizaciju, pa bili oni taman Pentagon i Ruska Armada koji imaju pravo nekoga ušutkati i zabraniti mu da javno iznese svoj stav. E, sad imajući sve to u vidu, ne postoje korisnici FB profila koji se imaju pravo javiti i napadati svakog onoga ko dirne u Selektora i Normalizaciju, ne da ih dirne, nego ko samo uočava propuste i upire prstom u iste.
Ako Safet Sušić kao selektor reprezentacije BiH ima mjesečnu platu višu od 20.000 maraka i ako je tom Safetu Sušiću tu platu podebljao Komitet za Normalzaciju, e onda, morate malo suptilnije i obazrivije slušati šta to poručuje javnost iz vaše države: vama, koji ste sada u USA i koji se spremate prebaciti u Brazil.
Sve da Argentinu, Nigeriju i Iran lagano pobjedi naša reprezentacija, i da do kraja Mundijala pobjedi sve redom i zasjedne na krov svijeta zbog čega bih bio najsretniji čovjek na svijetu, nepravda učinjena Ervinu Zukanoviću je toliko perverzna, toliko hinska, morbidna i neljudska, da bi i osvajanje Svjetskog prvenstva sa sobom ponijelo jednu ogromnu, veliku, neizbrisivu mrlju.
I nešto lično na kraju. Kroz nepravdu učinjenu Zukanoviću osjetio sam sve one udarce i noževe u leđa zabijene meni u svom poslu i profesionalnom djelovanju. I odustao nisam i ne mislim. Nego, samo iz toga izlazim jači.
Naidjoh sad na ovo na FB.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 jun 2014, 12:45

Goalgetter je napisao/la:
A, sada da se obratim i onom daleko brojnijem skupu ljudi koji su na ova dva spomenuta profila. Onim ljudima koji prate i čitaju ovaj profil kontinuirano godinama i koji su mi otvoreno priznali da na taj način nadomjete sve nedostatke u praćenju aktuelnosti koje im ne prenose aktuelni portali. Zbog vas sam odlučio krenuti u projekat sportskog portala ****.com i zbog vas će taj portal ubrzo zaživjeti.

Ervin Zukanović nije, kako sam i izrazio sumnju odmah, naime imao nikakav problem s izdavanjem vize za ulazak u USA, a potvrdu sam dobio jučer od vrlo sigurnog i pouzdanog izvora. I dobio sam samo jednu natuknicu i sugestiju da razmislim o tome da se Zukanovićeva ''viza za USA'' možda ne zove imenom i prezimenom Muhamed Bešić.
Ne postoji taj selektor na svijetu, pa bio on trodupli Safet Sušić, i ne postoji taj Savez i Komitet za normalizaciju, pa bili oni taman Pentagon i Ruska Armada koji imaju pravo nekoga ušutkati i zabraniti mu da javno iznese svoj stav. E, sad imajući sve to u vidu, ne postoje korisnici FB profila koji se imaju pravo javiti i napadati svakog onoga ko dirne u Selektora i Normalizaciju, ne da ih dirne, nego ko samo uočava propuste i upire prstom u iste.

Ako Safet Sušić kao selektor reprezentacije BiH ima mjesečnu platu višu od 20.000 maraka i ako je tom Safetu Sušiću tu platu podebljao Komitet za Normalzaciju, e onda, morate malo suptilnije i obazrivije slušati šta to poručuje javnost iz vaše države: vama, koji ste sada u USA i koji se spremate prebaciti u Brazil.
Sve da Argentinu, Nigeriju i Iran lagano pobjedi naša reprezentacija, i da do kraja Mundijala pobjedi sve redom i zasjedne na krov svijeta zbog čega bih bio najsretniji čovjek na svijetu, nepravda učinjena Ervinu Zukanoviću je toliko perverzna, toliko hinska, morbidna i neljudska, da bi i osvajanje Svjetskog prvenstva sa sobom ponijelo jednu ogromnu, veliku, neizbrisivu mrlju.

I nešto lično na kraju. Kroz nepravdu učinjenu Zukanoviću osjetio sam sve one udarce i noževe u leđa zabijene meni u svom poslu i profesionalnom djelovanju. I odustao nisam i ne mislim. Nego, samo iz toga izlazim jači.

Naidjoh sad na ovo na FB.
Svaka cast. :thumbup:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 01 jun 2014, 13:13

Sta je sad sa zukom? Kakve su sanse da ode u brazil? Gdje su sad ti Fanaticosi kad treba biti tu?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 jun 2014, 13:35

Ovo je stvarno podlo i hinjski odrađeno, ali neka je na čast onome koje odgovoran za to. Poslije SP-a pogotovo neuspjeha (neprolaska grupe) će izaći sav prljavi veš na vidjelo a onda ko živ ko mrtav.

U svemu ovome, jedan ogromni respect ide Ervinu, koji se onim pismom ponio kulturno i gospodski, poželio sreću igračima na SP i sve što ide uz to. Znači nije htio da narušava atmosferu iako je realno mogao.

Svaka čast ljudino! :tokralju:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 01 jun 2014, 13:38

Najbolja rijec koja opisuje sto su Zuki uradili je neljudski.
Sram ih i stid bilo, a pogotovo tebe Safete :thumbdown:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Ervin Zukanovic

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 01 jun 2014, 13:41

Kobe Bryant je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:E čuj "govorio neistine" ... pa koja budala će u to da povjeruje? Znači došao u ambasadu SAD-a i lagao. Zbog čega? To on ubio nekoga pa lagao da bi dobio vizu? Slagao ime oca? Šta je to uradio pa da bi morao lagati?

Kakva glupost jbt ...

Posto sam bio vise puta u USA i UK i znam koliko su oni vode racuna o sitnicama, dovoljno je bilo da je stavio kvacicu u aplikaciji na pitanje "jeste li ikad prije aplicirali za XY vizu" u polje "ne" a on npr. jeste za njih je to odmah problem :roll:

Kad sam putovao u NY poslije 11 septembra i kada su mi skenirali i u Sarajevu i na JFK roznjacu da provjere jesam li to ja , mojoj tetki koja je prije toga bila najmanje 10x u USA i uredno se vracala u Sarajevu su napravili problem i ako je zensko imala je sliucno ime i prezime jednog mladje muske osobe (razlika u jednom slovu) koja je tad bila na "crnoj listi" i nju koja se razlikuje i u godinama i spolu i u tome koliko je proje toga bila u USA pa su priveli i morao sam da cekam 1 sat doke je nisu provjerili :roll:

Nisam niciji advokat , ali sam 100% ubjedjen da sto se tice vize nema veze sa NSBIH nego ili do greske Zukanovica ili do greske americkog sigurnosnog sistema .
Da je to stvarno razlog za odbijenicu, jel mislis da Savez ne bi upoznao Ervina s tim?
Ponavljam, da je tako bilo sigurno ne bi doslo do izjava do kojih je doslo.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 01 jun 2014, 13:59

Gledam ovaj snimak tekme protiv grcke,vidim igrali zukan,zaha idu u svlacionicu na poluvremenu pandza sa susicem smije se srcem istinski drago mu sto vodimo 2:0 nisu morali ni igrat na SP-u,ali trebali su biti medzu ova 23 igraca umjesto bratica,glumca hadzica i vrsketa !
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 01 jun 2014, 14:04

kada hoćeš da se riješiš nepoželjnog igrača, a to je u ovom slučaju Zukanović i kad nemaš obraza morala da mu to kažeš na kulturan način onda se služiš na već provjeren način, kao nisu ti izdali vizu.Na isti znači provjereni način prije dvije godine uskraćeno je i Borisu Pandži da otputuje u Sjedinjene Američke Države neizdavanjem vize, pa sad prosudite da li je ovo slučajno

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 jun 2014, 14:47

Pa fino Susic kaze Zukanovic ce se nama pridruziti u Brazilu,a nije znao Susic u tom trenutku da je Zukanovic u Sarajevu dao izjavu kako krivi Savez i blati ih na sva usta i ne znam zasto tu pravite problem pa mnoge reprezentacije su uoci SP ili EP svoje igrace kaznjavale zbog pijanki i slicnih stvari,sjetimo se samo Srbiji sta se desilo nakon onog prvenstva kada je procurila slika kako igrači piju na balkonu dok je trajao Mundijal itd..Dakle,greške se moraju platiti da bi postali ozbiljna rep. sad ce te reci zasto bas Zuka jbg kola su se morala slomiti na nekom previše je javašluka još od Egipta..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”