Za njega je Abdulase rekao da je neozbiljanbordobijeli je napisao/la:imamo krstu i bilbiju treba nam još jedan napadac i to je to sto se tice napadaca .a sta je s onim bekicem njeg su spomnjali
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
licencirani
- Kontakt:
sta se keslas, naravno da je neozbiljan ako se pravi lud u komunikaciji sa najboljim klubom u drzavi.pile87 je napisao/la:Za njega je Abdulase rekao da je neozbiljanbordobijeli je napisao/la:imamo krstu i bilbiju treba nam još jedan napadac i to je to sto se tice napadaca .a sta je s onim bekicem njeg su spomnjali
Nije s nama ni pricao!licencirani je napisao/la:sta se keslas, naravno da je neozbiljan ako se pravi lud u komunikaciji sa najboljim klubom u drzavi.
Dobro došaovalter22 je napisao/la:Novi sam, selam i dobar dan prijatelji_ nadam se da ćemo se lijepo družiti i da me neće neka kospa naljuti pa da dobijem ovi haj hehehe. P.S. Vala milan i nije nešto nadam se da nije on.
Sarajevo ljubavi moja!
-
licencirani
- Kontakt:
sa vama samo povjerioci mogu pricati. pajpovača.pile87 je napisao/la:Nije s nama ni pricao!licencirani je napisao/la:sta se keslas, naravno da je neozbiljan ako se pravi lud u komunikaciji sa najboljim klubom u drzavi.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sarajevo se izgleda ne sali sto je za svaku pohvalu jer je tek zavrsilo prvenstvo a vi se dali u posao. Pozz za sekaca meni jednog od drazih i najkorektnijih forumasa 
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
jesi vidio sto ti se Hilmo nasmijalicencirani je napisao/la:sa vama samo povjerioci mogu pricati. pajpovača.
-
licencirani
- Kontakt:
prije tebi, a ako i nije, nije neka steta. idi prati egzodus iz novog sarajeva, seks afere, trenerske krizaljke i slicna turbulentna desavanja u haoticnom klubu, nas ostavi da se patimo sa pretpostavkama koji ce nam igrac aterirati danas.pile87 je napisao/la:jesi vidio sto ti se Hilmo nasmijalicencirani je napisao/la:sa vama samo povjerioci mogu pricati. pajpovača.
pajpovaca!
A argumenti za sve sto si rekao evo samo za najveci klub i meni ce biti dosta ?licencirani je napisao/la:prije tebi, a ako i nije, nije neka steta. idi prati egzodus iz novog sarajeva, seks afere, trenerske krizaljke i slicna turbulentna desavanja u haoticnom klubu, nas ostavi da se patimo sa pretpostavkama koji ce nam igrac aterirati danas.
pajpovaca!
-
licencirani
- Kontakt:
nisam to rekao, rekao sam da smo najbolji i ako ti to nije jasno, onda imas problema sa kognitivnoscu.pile87 je napisao/la:A argumenti za sve sto si rekao evo samo za najveci klub i meni ce biti dosta ?licencirani je napisao/la:prije tebi, a ako i nije, nije neka steta. idi prati egzodus iz novog sarajeva, seks afere, trenerske krizaljke i slicna turbulentna desavanja u haoticnom klubu, nas ostavi da se patimo sa pretpostavkama koji ce nam igrac aterirati danas.
pajpovaca!
Zadnja izmjena: licencirani, dana/u 01 jun 2014, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
Izadji pile malo iz kuce,prosetaj,dodji sebi.pile87 je napisao/la:A argumenti za sve sto si rekao evo samo za najveci klub i meni ce biti dosta ?licencirani je napisao/la:prije tebi, a ako i nije, nije neka steta. idi prati egzodus iz novog sarajeva, seks afere, trenerske krizaljke i slicna turbulentna desavanja u haoticnom klubu, nas ostavi da se patimo sa pretpostavkama koji ce nam igrac aterirati danas.
pajpovaca!
-
ultrahell24
- Kontakt:
Sta kazete nije Djuric nesto
svasta c covjek procitati lik pravi razbijac koji uvijek zna postici gol kako je u mladoj rep i samo igrao,uglavnom uprava sa ova dva pojacanja pokazala da mahala pojma nema ko ce doci tako to rade ozbiljni klubovi a ovim dusmanima samo ignore i donji pajp jeste bolji ste od nas u svemu i sad razgulite
Hvala !A za donji pajp babu svoga ljakane!ultrahell24 je napisao/la:Sta kazete nije Djuric nestosvasta c covjek procitati lik pravi razbijac koji uvijek zna postici gol kako je u mladoj rep i samo igrao,uglavnom uprava sa ova dva pojacanja pokazala da mahala pojma nema ko ce doci tako to rade ozbiljni klubovi a ovim dusmanima samo ignore i donji pajp jeste bolji ste od nas u svemu i sad razgulite
Od ove uprave me tačno boli glava,kako li je tek hmm,nije važno

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
ultrahell24
- Kontakt:
Ko se tebi obratio?jesil ti dusman ako jesi onda i za tebe vazipile87 je napisao/la:Hvala !A za donji pajp babu svoga ljakane!ultrahell24 je napisao/la:Sta kazete nije Djuric nestosvasta c covjek procitati lik pravi razbijac koji uvijek zna postici gol kako je u mladoj rep i samo igrao,uglavnom uprava sa ova dva pojacanja pokazala da mahala pojma nema ko ce doci tako to rade ozbiljni klubovi a ovim dusmanima samo ignore i donji pajp jeste bolji ste od nas u svemu i sad razgulite
-
lafomamone
- Kontakt:
FKS je bilo jeste i biti ce najveci BH klub
Dammir Kojasevic&Enver Alivodic 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Re: Odg: FK Sarajevo
lafomamone je napisao/la:FKS je bilo jeste i biti ce najveci BH klub
Hahahha pa yebo te
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
A argument ?lafomamone je napisao/la:FKS je bilo jeste i biti ce najveci BH klub
Milan je igracina odlicno bi se uklopio, nadam se da je on u pitanju.
Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Mocvara1991, Pitaristok i 46 gostiju.