ma brate to ti je sve dijasporahilmo je napisao/la:A gledaj mangupa, zbog jednog igrača koji je došao iz slovenske lige odmah uče slovenački (ili slovenski), a u timu dvojica makedonaca a makedonski niko riječi ne zna.......
![]()
![]()
Sakam na Makedonija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
PerryFred je napisao/la:@0123456
Čuj ti,nihče te ni nic vprasal. Preberi si še enkrat kaj je @VanBasten napisal.
Sploh pa nevem kaj isces na tem forumu.
Po mnogima finale prije finala,odlicna igra Akademaca,inace juniori Rijeke su prvaci Hrvatske ove godine,ekipa u kojoj igra nekoliko stranaca!!!
Sarajevo - Rijeka 0:1
PAZIN Gradsko igralište u Pazinu. Sudac: Goran Brusić (Čavle). Strijelac: 0:1 Solomon (57').
SARAJEVO: Plakalo, Muharemović, Pendek (od 60' Zukić), Anđušić, Kapić, Aganspahić, Rastoder (od 67' Tahiri), Mihojević, Herić, Radovac, Handžić
RIJEKA: Bilandžić, Vidas, Sošić, Diyoke, Bagadur, Batinić, Solomon (od 70' Filipović), Okechukwu (od 46' Mršić), Dangubić (od 64' Brdar), Kokorović, Marciuš.
Sarajevo - Rijeka 0:1
PAZIN Gradsko igralište u Pazinu. Sudac: Goran Brusić (Čavle). Strijelac: 0:1 Solomon (57').
SARAJEVO: Plakalo, Muharemović, Pendek (od 60' Zukić), Anđušić, Kapić, Aganspahić, Rastoder (od 67' Tahiri), Mihojević, Herić, Radovac, Handžić
RIJEKA: Bilandžić, Vidas, Sošić, Diyoke, Bagadur, Batinić, Solomon (od 70' Filipović), Okechukwu (od 46' Mršić), Dangubić (od 64' Brdar), Kokorović, Marciuš.
Valjalo bi malo gledat na micu iz zvijezde.. Momak je ekstra igrac
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: amorovski, dana/u 01 jun 2014, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Za sat dva jos jedno iznenadjenje. Spic.
Re: Odg: FK Sarajevo
Hoce li biti press konferencija.alibi je napisao/la:Za sat dva jos jedno iznenadjenje. Spic.
Ne vazi pojacanje ako nema presice
Dolazi nam jedan ajmo reci poznat napadac , visok je pravo 
Ma ĐeaS_Roma je napisao/la:Dolazi nam jedan ajmo reci poznat napadac , visok je pravo
-
licencirani
- Kontakt:
ne seri, da je taj?rammstein je napisao/la:Ma ĐeaS_Roma je napisao/la:Dolazi nam jedan ajmo reci poznat napadac , visok je pravo
Ljubi ga majka. Pressica na aerodromu.
Peter CrouchaS_Roma je napisao/la:Dolazi nam jedan ajmo reci poznat napadac , visok je pravo
-
bordobijeli
- Kontakt:
ko je ba
a trebao bi nam jedan visoki u napadu ,nekad zatreba kad gubiš pa treba bunarit mi nismo imali koga ubacit u napad da napravi pometnju kod prekida .
Milan Đurićbordobijeli je napisao/la:ko je baa trebao bi nam jedan visoki u napadu ,nekad zatreba kad gubiš pa treba bunarit mi nismo imali koga ubacit u napad da napravi pometnju kod prekida .
DRUG NEBI TI PUNCA
-
bordobijeli
- Kontakt:
ako je on

Nije Milan... 
Garant neko bolji od njega.hilmo je napisao/la:Nije Milan...
Sarajevo ljubavi moja.
sonpenn je napisao/la:Garant neko bolji od njega.hilmo je napisao/la:Nije Milan...
moj kralju mi igrca za klupe trazimo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Novi sam, selam i dobar dan prijatelji_ nadam se da ćemo se lijepo družiti i da me neće neka kospa naljuti pa da dobijem ovi haj hehehe. P.S. Vala milan i nije nešto nadam se da nije on.
-
bordobijeli
- Kontakt:
imamo krstu i bilbiju treba nam još jedan napadac i to je to sto se tice napadaca .a sta je s onim bekicem njeg su spomnjali
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, bordobijeli, bordospartanac, Jadnimi, Vanja8 i 87 gostiju.