Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
SEO Rusilac! Momak je legenda, a evo i slike koja to dokazujeAjsKjub je napisao/la:Ko je ovaj momak?
Seo gazi malog gaucosa.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:SEO Rusilac! Momak je legenda, a evo i slike koja to dokazujeAjsKjub je napisao/la:Ko je ovaj momak?
+1ARGUMENT je napisao/la:Ova tema je postala igracka za djecicu..sramota ko sve koristi forum, koji mislim ima drugi smisao nego sto ova balavurdija misli
I ovo mislim na Sea dakle postojimMP8 je napisao/la:Ja mislim da nikad nismo ovako brzo zavoljeli nekog igraca, Seu za sljedeceg kapitena.![]()
Reci mu to u lice ako smiješ.ARGUMENT je napisao/la:Ova tema je postala igracka za djecicu..sramota ko sve koristi forum, koji mislim ima drugi smisao nego sto ova balavurdija misli
levat je napisao/la:Eksluzivno. Seo Zerstörer uopće nije bio povrijeđen. Jednostavno poslije onog grubog starta Pape mi je vidio na faci da hoće da se osveti. Seo Zerstörer nikome ne ostaje dužan. Pogotovu što je bio nervozan jer su mu američki carinici oduzeli suho meso koje je bio ponio. Odmah poslije tekme Seo je otišao u teretanu i trenirao do pola noći, da bi nastavio ujutru u šest.
STROGO PREKUCENDEMP8 je napisao/la:SEO RUŠILJENDE.![]()
![]()
Ova dva dječaka su ljubomorna na našeg Rušioca i to što je on trenutno najpopularniji reprezentativac, a činjenica koja to potvrđuje su slike sa priprema, kapiten i svi igrači se utrkuju ko će se naći na slici sa velikim SeomVirtu4l je napisao/la:+1ARGUMENT je napisao/la:Ova tema je postala igracka za djecicu..sramota ko sve koristi forum, koji mislim ima drugi smisao nego sto ova balavurdija misli
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, bhfanatic14, CAGarfia, CAZIN, jasmin10, lol89, meecko i 79 gostiju.