Ovaj Facebook profil je privatan i pristup njemu može imati svih vas 5000, s izmjenama koje se dešavaju u hodu. Imate i oficijelnu stranicu Nermin Bise officijelna stranica koja ima svoj tim administratora i koji u koordiniranju s mnome kreiraju sadržaje na toj stranici. Ta oficijelna stranica je trasiranje puta budućeg portala ****.com, prvog isključivo sportskog portala koji neće imati cenzuru, neće imati svoje pulene i favorite, i neće imati svoje pljuvače, odnosno lovce na ucjenjene glave. Svi vi koji se ne slažete sa stavovima iznesenim kako na ovom profilu, tako i na Oficijelnoj stranici imate u par sekundi rješenje svakog vašeg problema: odite na opciju, blokiraj, prekini prijateljstvo ili napusti članstvo u oficijelnoj stranici. Učinite to, molim vas i skratite mi muke oko bespotrebnog gubljenja dragocjenog vremena.
A, sada da se obratim i onom daleko brojnijem skupu ljudi koji su na ova dva spomenuta profila. Onim ljudima koji prate i čitaju ovaj profil kontinuirano godinama i koji su mi otvoreno priznali da na taj način nadomjete sve nedostatke u praćenju aktuelnosti koje im ne prenose aktuelni portali. Zbog vas sam odlučio krenuti u projekat sportskog portala ****.com i zbog vas će taj portal ubrzo zaživjeti.
Ervin Zukanović nije, kako sam i izrazio sumnju odmah, naime imao nikakav problem s izdavanjem vize za ulazak u USA, a potvrdu sam dobio jučer od vrlo sigurnog i pouzdanog izvora. I dobio sam samo jednu natuknicu i sugestiju da razmislim o tome da se Zukanovićeva ''viza za USA'' možda ne zove imenom i prezimenom Muhamed Bešić.
Ne postoji taj selektor na svijetu, pa bio on trodupli Safet Sušić, i ne postoji taj Savez i Komitet za normalizaciju, pa bili oni taman Pentagon i Ruska Armada koji imaju pravo nekoga ušutkati i zabraniti mu da javno iznese svoj stav. E, sad imajući sve to u vidu, ne postoje korisnici FB profila koji se imaju pravo javiti i napadati svakog onoga ko dirne u Selektora i Normalizaciju, ne da ih dirne, nego ko samo uočava propuste i upire prstom u iste.
Ako Safet Sušić kao selektor reprezentacije BiH ima mjesečnu platu višu od 20.000 maraka i ako je tom Safetu Sušiću tu platu podebljao Komitet za Normalzaciju, e onda, morate malo suptilnije i obazrivije slušati šta to poručuje javnost iz vaše države: vama, koji ste sada u USA i koji se spremate prebaciti u Brazil.
Sve da Argentinu, Nigeriju i Iran lagano pobjedi naša reprezentacija, i da do kraja Mundijala pobjedi sve redom i zasjedne na krov svijeta zbog čega bih bio najsretniji čovjek na svijetu, nepravda učinjena Ervinu Zukanoviću je toliko perverzna, toliko hinska, morbidna i neljudska, da bi i osvajanje Svjetskog prvenstva sa sobom ponijelo jednu ogromnu, veliku, neizbrisivu mrlju.
I nešto lično na kraju. Kroz nepravdu učinjenu Zukanoviću osjetio sam sve one udarce i noževe u leđa zabijene meni u svom poslu i profesionalnom djelovanju. I odustao nisam i ne mislim. Nego, samo iz toga izlazim jači.
Naidjoh sad na ovo na FB.