Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Ako se izvines i pokoris, necu te vise dirati
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
I tako da imas uvijek dvije verzije razlicitih smjerova?!? Ako jedna ne opali, opalice druga, nebitno da li raja skontala ili ne..Dobra ti ta taktika, nju je izmislio jedan poznati takticar zvani Safet Susic..calcio je napisao/la:Postoje dvije vrste mojih postova.DonCorleone je napisao/la:Nemoj me tjerati da vadim postove, jer mi je mrsko, imas ih milion, imamo te u sahu i bolje ti je predaj dok jos nije mat.
Prva vrsta gdje pisem ono sto stvarno mislim a onda poslije te, postoji i druga vrsta. To je kada vidim da neko pretjeruje u jednom pravcu, ja pokusavam da pretjerujem u drugom pravcu da bi se izjednacilo. I onda ponekad napisem nesto sto ne mislim ali sa najboljim namjerama.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Corleone, u duhu svog nicka odmah se baca na ucjene i iznudjivanjeDonCorleone je napisao/la:Ako se izvines i pokoris, necu te vise dirati.

Muhamed treba i mora igrati u svakoj utakmici i treba karijeru graditi kao def.vezni i u sadasnjem a i u buducim klubovima.
ARGUMENT je napisao/la:I tako da imas uvijek dvije verzije razlicitih smjerova?!? Ako jedna ne opali, opalice druga, nebitno da li raja skontala ili ne..Dobra ti ta taktika, nju je izmislio jedan poznati takticar zvani Safet Susic..calcio je napisao/la:Postoje dvije vrste mojih postova.DonCorleone je napisao/la:Nemoj me tjerati da vadim postove, jer mi je mrsko, imas ih milion, imamo te u sahu i bolje ti je predaj dok jos nije mat.
Prva vrsta gdje pisem ono sto stvarno mislim a onda poslije te, postoji i druga vrsta. To je kada vidim da neko pretjeruje u jednom pravcu, ja pokusavam da pretjerujem u drugom pravcu da bi se izjednacilo. I onda ponekad napisem nesto sto ne mislim ali sa najboljim namjerama.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Agrumenti su tuARGUMENT je napisao/la:I tako da imas uvijek dvije verzije razlicitih smjerova?!? Ako jedna ne opali, opalice druga, nebitno da li raja skontala ili ne..Dobra ti ta taktika, nju je izmislio jedan poznati takticar zvani Safet Susic..calcio je napisao/la:Postoje dvije vrste mojih postova.DonCorleone je napisao/la:Nemoj me tjerati da vadim postove, jer mi je mrsko, imas ih milion, imamo te u sahu i bolje ti je predaj dok jos nije mat.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DonCorleone
- Kontakt:
Nisi ni ti dalekoharishp je napisao/la: Agrumenti su tu

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Blizi si ti,ucjenjivac i mafiozo.Umjesto paradajz da spricas.DonCorleone je napisao/la:Nisi ni ti dalekoharishp je napisao/la: Agrumenti su tu![]()
![]()
.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 jun 2014, 02:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pozdrav grahu, odkud ti ovako kasno? Jel ti to stomak neda mira pa doso malo da se olaksas?harishp je napisao/la:Blizi si ti,ucjenjivac I mafiozoDonCorleone je napisao/la:Nisi ni ti dalekoharishp je napisao/la: Agrumenti su tu![]()
![]()
.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tacno.kimbo je napisao/la:![]()
![]()
najbolji igrac svih vremena ona nas je odveo u Brazil

Licis mi na mozakARGUMENT je napisao/la:Pozdrav grahu, odkud ti ovako kasno? Jel ti to stomak neda mira pa doso malo da se olaksas?harishp je napisao/la:Nisi ni ti dalekoDonCorleone je napisao/la: Agrumenti su tu![]()
![]()
.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trudim se, ma da ne mogu jos da skontam koji jezik ti koristis, kad ti skontas javi, da i mi znamoharishp je napisao/la: Licis mi na mozakiz mog potpisa
harishp je napisao/la:Licis mi na mozakiz mog potpisa

Jbt, ja na njega skroz zaboravio

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovakve nije tesko uribatiVirtu4l je napisao/la:harishp je napisao/la:Licis mi na mozakiz mog potpisa
![]()
![]()
Jbt, ja na njega skroz zaboravioKo kad niču svaki dan kao gljive, ne možeš ih više upratit

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jurisnici nikad ne spavaju.Sto posto po zadatku,nema drugog objasnjenja.
Bitno je da sinoć nismo spavali, za razliku od većine kvazinavijača reprezentacije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedan dezurni a drugi navrnuo u posjetu ili su veceras dva dezurna??
Veceras su svi dezurni,mora da im je javljeno da je opsta mobilizacija,svi u pripravnost.ARGUMENT je napisao/la:Jedan dezurni a drugi navrnuo u posjetu ili su veceras dva dezurna??
I nema ih vise,mozda jos dvojica.
A da li se ovaj Virtu4l broji kao dezurni s' obzirom da je ovaj forum njegova jedina zivotna aktivnost?drummer je napisao/la:Veceras su svi dezurni,mora da im je javljeno da je opsta mobilizacija,svi u pripravnost.ARGUMENT je napisao/la:Jedan dezurni a drugi navrnuo u posjetu ili su veceras dva dezurna??
I nema ih vise,mozda jos dvojica.
Jel' vas to još boli što vam ga je Hare šuknuo na Zukanovoj temi 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.