Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la DonCorleone » 31 maj 2014, 15:31

gringobih je napisao/la: Pa zar nije trebao uvesti Zukanovica???? :kafa:
Zakomplikovala se situacija moj gringo. Savez ima pune ruke posla trentno. Sudi se Pandzi, ganja se Zukanovic, tjera se Prcic, sada imamo "ozbiljan" savez koji veoooma ozbiljno radi, znas :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 31 maj 2014, 15:31

Ovaj momak ne bi imao mjesta ni na spisku od 50 igraca. Ali kod selektora Seada Susica mora imat mjesta.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 31 maj 2014, 15:33

rammstein je napisao/la:nije to bas tako kako vi kazete... momak je sinoc usao umjesto spahica i igrao STOPERA !
TREBAO je uci umjesto pjanica al ozljeda spahica je dovela do toga da se moraloo improvizovati
koliko sam ja vidio, momak jos nije dobio sansu u takmicarskoj utakmici sa prvom postavom pa da ga vidimo na djelu... ako g aubaci da igra sa vrsajevicem i slicnim njemu, kraj njih i Pjanic izgleda kao Sesar ili Svraka
momak i kada igra na zadnjem veznom je katastrofa živa.. lako se vidi na utakmicama koje igra za klub, koje također uglavnom odigra jako loše.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 31 maj 2014, 15:34

pretjerujete malo oko ovog momka ali eto

sto se tice Zukanovicca, Pandze ...
pa fino su HZ govorile da je ovaj savez isti kao i onaj munibov samo sto je malo ušminkano sve to, al jok dok su nekima odgovoarala mesetarenja sutilo se i govorilo dobro je ovo :) Eto vam sad pa uzivajte u tome....
Realno ovaj mali moze uvijek ispred ovih vrsajevica, Tinova i slicnih igraca...

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 maj 2014, 15:45

Ma Hadzic je na spisku da Tino Sven ispadne kao opravdano pozvan :kafa:

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 31 maj 2014, 23:17

Kriv je onaj sto ga gura u rep.BIH :oops:
Ervin Zukanovic

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 31 maj 2014, 23:19

ARGUMENT je napisao/la:Hadzic i Tinki Susic su ispisali historiju naseg fudbala jer su otisli na SP a najmanje su zasluzili. Bice poznati potome da su dokaz za to, kakvi se mafijaski poslovi rade u Savezu i strucnjom stabu!!
Nazalost si upravu.

:oops:
Ervin Zukanovic

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 jun 2014, 00:47

Koliko su pojedinci kukali da se ovaj momak proba i sl. :roll: :roll: Iako sam uvijek za tu opciju,vrijeme je KONACNO da pocnemo cijeniti i svoje.Austrijska liga nije nista bolja od nase i neces biti neka klasa vise od nasih igraca,osim ako ne igras u njihovim najjacim klubovima.Nazalost,Sturm to vise nije i ja garantujem da u nasoj ligi ima barem 5 boljih igraca od njega.Da ne spominjem ove po Evropi...Toliko!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 jun 2014, 00:52

NEZALAGANJE je napisao/la:Koliko su pojedinci kukali da se ovaj momak proba i sl. :roll: :roll: Iako sam uvijek za tu opciju,vrijeme je KONACNO da pocnemo cijeniti i svoje.Austrijska liga nije nista bolja od nase i neces biti neka klasa vise od nasih igraca,osim ako ne igras u njihovim najjacim klubovima.Nazalost,Sturm to vise nije i ja garantujem da u nasoj ligi ima barem 5 boljih igraca od njega.Da ne spominjem ove po Evropi...Toliko!
koji su to nasi, navedi mi ih molim te :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 jun 2014, 01:01

rammstein je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Koliko su pojedinci kukali da se ovaj momak proba i sl. :roll: :roll: Iako sam uvijek za tu opciju,vrijeme je KONACNO da pocnemo cijeniti i svoje.Austrijska liga nije nista bolja od nase i neces biti neka klasa vise od nasih igraca,osim ako ne igras u njihovim najjacim klubovima.Nazalost,Sturm to vise nije i ja garantujem da u nasoj ligi ima barem 5 boljih igraca od njega.Da ne spominjem ove po Evropi...Toliko!
koji su to nasi, navedi mi ih molim te :)
Iz Zrinjskog imas Simeunovica koji je jedan od najbrzih igraca u ligi i vrlo prodorno ke krilo sa dobrim centarsutem.Nama uvijek treba brzih igraca.Slicna siutacija i sa malim Zakaricem iz Sirokog koji je 92. god i koji je prosao skro sve nase selekcije.Iz Zelje imas Stanica,Tomica(koji je doktor na zadnjem veznom za ovog Hadzica),pa zasto ne i malog Zolotica koji je 94. god i koji je buducnost naseg fudbala,a vec ima i iskustvo igranja u Evropi.U Olimpicu si imao Duljevica,dok nije dobio suspenziju i presao u Sarajevo.Isto mlad igrac da dobrim radijusom kretanja i potencijalom.Eto ti vec nekoliko igraca koji su,ako ne bolji od ovog,onda nista slabiji...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 jun 2014, 01:14

NEZALAGANJE je napisao/la: Iz Zrinjskog imas Simeunovica koji je jedan od najbrzih igraca u ligi i vrlo prodorno ke krilo sa dobrim centarsutem.Nama uvijek treba brzih igraca.Slicna siutacija i sa malim Zakaricem iz Sirokog koji je 92. god i koji je prosao skro sve nase selekcije.Iz Zelje imas Stanica,Tomica(koji je doktor na zadnjem veznom za ovog Hadzica),pa zasto ne i malog Zolotica koji je 94. god i koji je buducnost naseg fudbala,a vec ima i iskustvo igranja u Evropi.U Olimpicu si imao Duljevica,dok nije dobio suspenziju i presao u Sarajevo.Isto mlad igrac da dobrim radijusom kretanja i potencijalom.Eto ti vec nekoliko igraca koji su,ako ne bolji od ovog,onda nista slabiji...
simeunovic je krilo i tamo imas hajrovica i vrsajevica
zakaric lijevo krilo, imamo tamo tonu igraca
nemoj mi igraca iz Željezničara Allaha ti il Boga ti kako hoces... Zolotic nnula poslije povrede, boji se svakog jaceg starta
Tomic šepajući zavrsio sezonu dpbio 20 inekcija-blokada i nije nikakav bolji igrac od Hadzića, pogledaj kako je momak igrao u Sturmu i prije sturma ...
stanic je desni bek a ne vezni...
Duljevic ej krilo

i svi nabrojani nisu makli dalje od PL

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 jun 2014, 01:25

Ocigledno nam se logika razlikuje i ne ocekujem da me shvatis,ali je ovakva:Bolje zvati mladje igrace i igrace koji imaju POTENCIJAL da nekada budu vazni igraci u nasoj reprezentaciji i kojima reprezentacija moze pomoci da se prodaju u mnogo vece klubove(jer je na Mundijalu sve pod lupom),nego likove koji ne igraju ni u osrednjim evroklubovima i koji nisu jasna klasa,a vec idu u ozbiljne igracke godine.Dalje,apsolutno je nebitno koju poziciju igraju ovi koje sam ja nabrojao.Imamo i 100 nekakvih veznjaka,pa je Hadzic,opet pozvan,zar ne?Ja sam nabrojao ljude koji su bolji ili u klasi sa ovim.Sto se tice igrace Zelje,vec nekoliko godina ih gledam u prirpremnim utakmicama protiv tog istog Sturma i nijednom nisu bili nadigrani,naprotiv.Sta to govori,to govori da su igraci u 5 deka.Tomic je i povrijdjen bolji od ovog,a Zolu ne znam kad si zadnji put gledao uzivo,ako si i ikada?Povreda je proslost.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 jun 2014, 01:28

Bolji od Hadzica, a iz nase PL je Grahovac :cool:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 jun 2014, 01:35

Adi_Zepce je napisao/la:Bolji od Hadzica, a iz nase PL je Grahovac :cool:
niakd, grahovac je izvikan igrac a to ce buducnost pokazati :=)

stp se tice posta iznad, hadzic je isto tako mlad igrac i ima vremena i prostora za napredak...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 jun 2014, 01:40

Ima on vremena, al nema kvalitete ;)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 jun 2014, 01:41

Mozambik je napisao/la:Ima on vremena, al nema kvalitete ;)
ne kazem nista, ali svi nabrojani bi guzice dali da igraju u austiji u sturmu ili rapidu :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 jun 2014, 01:42

rammstein je napisao/la: ne kazem nista, ali svi nabrojani bi guzice dali da igraju u austiji u sturmu ili rapidu :)
Anel bi, da nije Ried u zadnjem momentu zaustavio transfer, prije godinu dana zavrsio u Hajduku. Vec je sa njima sve dogovorio bio.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 jun 2014, 01:43

Grahovac izvikan, a Hadzic ima vremena? :mrgreen: . Grahovac je za Hadzica igracina, pricao ti sta pricao.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 jun 2014, 01:43

Ma yebe se meni ko ce kome guzice dati, ja hocu da u reprzentaciji imamo igrace koji znaju igrati, i koji mogu trcati, nista vise.

On nit moze trcati, nit zna igrati. Pogledaj samo kako izgleda, uopste ne lici na fudbalera, cackalice umjesto nogu a igra zadnjeg veznog.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 01 jun 2014, 01:47

Goalgetter je napisao/la:
rammstein je napisao/la: ne kazem nista, ali svi nabrojani bi guzice dali da igraju u austiji u sturmu ili rapidu :)
Anel bi, da nije Ried u zadnjem momentu zaustavio transfer, prije godinu dana zavrsio u Hajduku. Vec je sa njima sve dogovorio bio.
pa u hajduku su plate bile na visokom nivou, istina nesto kao i CZ dobijes na ugovoru 10 000eura a u dzep dodje 2000 ito kad ddoobijes :D
hocu reci , previse se na momka ovdje sere i pljuje, ima mnogo smjesnijih igraca od njega... npr onaj sinoc Sunjic, znaci frajer je ispao jedno 10 puta.. naravno, dezurni "Kriticai" vidim pisu kako je dobro odigrao :D nek nam je bog na pomoci ako on bude u odbrani... Vranjesa su pretrcali svaki put.. necu ni da pomislim sta bi mu uradili messi i krila argentine i nigerije...
kazem, on je samo medju 23 igraca, nece dobiti minutazu na svjetskom prvenstvu i previse se prica o njemu...
mozda momak napravi pomak u karijeri, ono sto sam gledao u Austrijskoj ligi, znao je odigrati bas fenomenalnu tekmu ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, perun, Tracy3McGrady, zastitaIdentiteta i 21 gost.