NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

ASD
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la ASD » 31 maj 2014, 21:26

7april je napisao/la:samo da vam kažem da su igrači bratstva ostali bez plate,zbog poraza,a ko je gledo utakmicu zna da nije naštimano,ja lično volim što su banovići ispali,jer sam bio svjedok u prošlosti šta su uradili bratstvu.........
Sta su uradili?
Nisu im htjeli prodati tekmu?

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 31 maj 2014, 21:29

7april je napisao/la:samo da vam kažem da su igrači bratstva ostali bez plate,zbog poraza,a ko je gledo utakmicu zna da nije naštimano,ja lično volim što su banovići ispali,jer sam bio svjedok u prošlosti šta su uradili bratstvu.........
Dobro, nece mozda primit platu al' vjerujem da ce zato podijelit pare od Branitelja. Srazmjerno i jednako naravno.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 31 maj 2014, 22:02

Cestitke gostima iz Mostara na zasluzenoj pobjedi.
Jedna fina utakmica koja je imala rezultatski znacaj za goste ,koji su to pokazali i na terenu
narocito od 75.minute i povrede Pante i Prljace, zbog cega smo morali nastaviti susret sa igracem manje,
sto su gosti iz Mostara znalacki iskoristili i krenuli na sve ili nista ,uz katastrofalnu gresku golmana Prljace.
Eh sada Mustafic odigrao katastrofalno(izmedu ostalih ) uz amaterske greske , sto samo dokazuje da se "nasa djeca" moraju jos malo kaliti i dorasti zadatcima na terenu... zao mi je sto Banovici ispadaju, ali gosti iz Mostara su bili bolji protivnik i na tome im treba cestitati... ostaje zal zadnja utaknmica ,oprostajna sto nije se zavrsila sa pobjedomali sta je tu je ....
3.mjesto ogroman, super uspjeh, danasnje nezalaganje treba se sankcionisati ..jos jedna fina subotnja utakmica na Lukama...

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 31 maj 2014, 22:56

Jel vas stid :crazy: :crazy: :crazy: pa mislite da igraju Branitelj-Bratstvo ,i da je Bratstvo direktan protivnik nekom hercegovačkom klubu ,šta mislite da li bi vam Branitelj pustio ???? Ali neka ,dokazujete da se vodite onom starom dobrom ''Nek komšiji crkne krava!!'' :crazy: :crazy:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 31 maj 2014, 23:04

intercontinental je napisao/la:Jel vas stid :crazy: :crazy: :crazy: pa mislite da igraju Branitelj-Bratstvo ,i da je Bratstvo direktan protivnik nekom hercegovačkom klubu ,šta mislite da li bi vam Branitelj pustio ???? Ali neka ,dokazujete da se vodite onom starom dobrom ''Nek komšiji crkne krava!!'' :crazy: :crazy:
Evo poštenjačine iz TZ :urnebes: Jel vas stid :?: Gdje niste kupili tekmu niste ni pobijedili :plac: Mučite se sa Iskrom i Igmanom :salut:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 31 maj 2014, 23:09

Utakmica nije puštena/prodana, 100%. Ko god misli suprotno, griješi. Stvari nekad jednostavno ne idu po planu. Moguće je to, čak i u ovoj ligi. :D

Mada, Budućnost još uvijek može ostat u ligi, ima načina. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 31 maj 2014, 23:14

BLUTUD je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Jel vas stid :crazy: :crazy: :crazy: pa mislite da igraju Branitelj-Bratstvo ,i da je Bratstvo direktan protivnik nekom hercegovačkom klubu ,šta mislite da li bi vam Branitelj pustio ???? Ali neka ,dokazujete da se vodite onom starom dobrom ''Nek komšiji crkne krava!!'' :crazy: :crazy:
Evo poštenjačine iz TZ :urnebes: Jel vas stid :?: Gdje niste kupili tekmu niste ni pobijedili :plac: Mučite se sa Iskrom i Igmanom :salut:
Inače, kupili smo 23 pobjede i u plusu smo 45 golova . Doviđenja i prijatno .

Sloboda : Iskra 3:1
Sloboda:Igman 3:0

Nije neka muka :salut:

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 31 maj 2014, 23:24

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Utakmica nije puštena/prodana, 100%. Ko god misli suprotno, griješi. Stvari nekad jednostavno ne idu po planu. Moguće je to, čak i u ovoj ligi. :D

Isto tako nisu išle stvari po planu i kad je Budućnost gostovala. Zaheban ovaj brko :lol:

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 31 maj 2014, 23:27

studeni je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Utakmica nije puštena/prodana, 100%. Ko god misli suprotno, griješi. Stvari nekad jednostavno ne idu po planu. Moguće je to, čak i u ovoj ligi. :D

Isto tako nisu išle stvari po planu i kad je Budućnost gostovala. Zaheban ovaj brko :lol:
Taj sto zna zayebat siroke mase, ne zna niko. Sto je najgore i ovi sto pricaju da nije namjestena utakmica, znaju da jest al' kako ces sad nakon svega pisat da ih je Brko, njihov idol, syebao.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 01 jun 2014, 00:22

Seljački klub fuj koja **** mi imamo na kantonu fuj treba vas izbacit sljedeće sezone iz lige tuć vas na svakom gostovanju u TK. Jel vas stid seljačine ?
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

senjorsamko
Kontakt:

Post Postao/la senjorsamko » 01 jun 2014, 00:48

Vandelanoite je napisao/la:Seljački klub fuj koja **** mi imamo na kantonu fuj treba vas izbacit sljedeće sezone iz lige tuć vas na svakom gostovanju u TK. Jel vas stid seljačine ?
Čemu tolika frka oko Bratstva ? Ljudi su u zadnjih par kola pošteno izgubili u Gračanici i od Budućnosti i od Branitelja ( naglim preokretima),a u prvim kolima nisu uzeli pare ni od Slobode,ni od Jedinstva...To je jedna fina ekipa...koja zaslužuje da odlučuje i o prvaku i o tome tko ispada iz lige...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 01 jun 2014, 01:17

Mislim da utakmica nije dogovorena. Pregledao sam snimak (brzinski), igraci Branitelja su ginuli za svaku loptu, a do izlaska Pantica i Bratstvo je igralo napadacki. Ni nalik utakmici Bratstvo-Buducnost gdje su Gracanlije maltene sami sebi morali davati golove :kafa:

Na kraju, mjerio sam evo, drugo poluvrijeme je produzeno za cijelih 9 minuta (5 sudijske nadoknade + 4 zbog opstrukcije igre igraca Branitelja).
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 jun 2014, 02:45

kakav car je taj dasa il kako vec :tokralju: :tokralju: :tokralju: ....uzeo banovicanima repa pa ih povalio na kraju...KAKAV CAR :tokralju: :tokralju: :tokralju:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 01 jun 2014, 12:01

Zoom088 je napisao/la:Mislim da utakmica nije dogovorena. Pregledao sam snimak (brzinski), igraci Branitelja su ginuli za svaku loptu, a do izlaska Pantica i Bratstvo je igralo napadacki. Ni nalik utakmici Bratstvo-Buducnost gdje su Gracanlije maltene sami sebi morali davati golove :kafa:

Na kraju, mjerio sam evo, drugo poluvrijeme je produzeno za cijelih 9 minuta (5 sudijske nadoknade + 4 zbog opstrukcije igre igraca Branitelja).
Zoom bio si tamo ,istog sam misljenja da utakmica nije proodana, volio bih nekakav
duzi sazetak da se raja uvjeri da se nije stimalo da Branitelj pobijedi ,
jednostavno ljudi su zapeli zadnjih 15 minuta kada smo bili sa igracem manje,
krenuli na sve ili nista (morali su ) i to im se na kraju isplatilo ;)

U privatni rat pojedinaca sa aktuelnim nacelnikom ne bih ulazio,neko ceka
godinama da bih nekoga mogao popljuvati pa neka uziva ovo je demokratija
svako ima pravo da iznese svoje misljenje ,vjersko,politicko ili neko drugo :problem:

Samo da opet kazem zao mi je sto je Buducnost ispala cisto zato sto su sa TK ,
ali sami sebe su doveli u ovu situaciju kao i Sloboda kada je ispala iz PL, ne treba kriviti nikoga
a i vec ste evo trecu godinu zaredom sazreli za ispadanje ,mozda je ovako i bolje nebili se malo
svijest oko kluba podigla oko NK Banovicci...i opet cestitsm Branitelju na zasluzernoj pobjedi.

Nedo bog da smo mi na mjestu BANOVICA pojedinci bi spalili i klub i carsiju preko tastature :urnebes: :urnebes:

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 01 jun 2014, 13:49

Vandelanoite je napisao/la:Seljački klub fuj koja **** mi imamo na kantonu fuj treba vas izbacit sljedeće sezone iz lige tuć vas na svakom gostovanju u TK. Jel vas stid seljačine ?
Znači prvo da ti kazem da si jedan retard i to veliki.
Kao drugo Bratstvo nije izbacilo Buducnost vec je to Sloboda uradila,a ti skontaj na koji način je to urađeno
Kao treće, Bratstvo je dalo 6 bodova Buducnosti..niko vam nije kriv sto ne mozete pobjedit glavnog konkuretna za opstanak, dodje vam Podgrmeč vi izgubite 0-1 i onda Bratstvo krvio..Sami ste sebi krivi.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 01 jun 2014, 14:28

Nacuo sam da Mousa odlazi......Otice ih jos 3-4.......Dovest ce 2 igraca jaka, jer imamo Juniore koji razvaljuju.
Sad ako se vrati onaj Muhamed iz Malesica imamo opet dobru Odbranu....

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 01 jun 2014, 14:37

GracanicaAA je napisao/la:Nacuo sam da Mousa odlazi......Otice ih jos 3-4.......Dovest ce 2 igraca jaka, jer imamo Juniore koji razvaljuju.
Sad ako se vrati onaj Muhamed iz Malesica imamo opet dobru Odbranu....
musa ode kući na odmor,6 juna ide,a ostaje u bratstvu 100%

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 01 jun 2014, 16:24

Gracanlije moje Hvala vam na gostprimstvu u ove dvije sezone , uistinu niko nas dole nije ruzno pogledao , doduse i mi smo vas u tz castili picem i fino docekali ... to znaju oni koji su bili u tz , neka potvrde !!

Nadam se ponovnom susretu nasem u PL jer ja svim srcem navijam za VAS , gradinu i buducnost i zelim da sva tri kluba u nardnih 5 sezona budu PREMIER LIGA .

Moram vam i priznati da ste nas naigrali u svih 5 utakmica u ove dvije godine i pokazali ste se kao najbolji nas protivnik u ovoj PLF ... definitivno Gracanica i Bratstvo imaju " ono nesto " potrebno za velike sportske uspjehe !!!

Pozdrav svim Marokancima i bujrum dodjite nam da zajedno propratimo poneki od Derbija u PL , ja cu nastojat da dodjem bar jednom u Gracanicu i pogledam vas u nekoj jacoj utakmici ...

SVE NAJBOLJE :clap: :clap: :clap: :clap:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 01 jun 2014, 16:34

RUDARSKA2 je napisao/la:Gracanlije moje Hvala vam na gostprimstvu u ove dvije sezone , uistinu niko nas dole nije ruzno pogledao , doduse i mi smo vas u tz castili picem i fino docekali ... to znaju oni koji su bili u tz , neka potvrde !!

Nadam se ponovnom susretu nasem u PL jer ja svim srcem navijam za VAS , gradinu i buducnost i zelim da sva tri kluba u nardnih 5 sezona budu PREMIER LIGA .

Moram vam i priznati da ste nas naigrali u svih 5 utakmica u ove dvije godine i pokazali ste se kao najbolji nas protivnik u ovoj PLF ... definitivno Gracanica i Bratstvo imaju " ono nesto " potrebno za velike sportske uspjehe !!!

Pozdrav svim Marokancima i bujrum dodjite nam da zajedno propratimo poneki od Derbija u PL , ja cu nastojat da dodjem bar jednom u Gracanicu i pogledam vas u nekoj jacoj utakmici ...

SVE NAJBOLJE :clap: :clap: :clap: :clap:
:clap: :clap: Hvala lijepa i vama također sve najbolje i akobogda da se ostvari Azmirov san da napravi evropsku Slobodu. I Tušanj se sređuje malo pomalo pa tako će biti i on spreman makar za utakmice evropske lige. Kad smo mogli ići bodriti Slobodu u Ugljevik zajedno sa vama što ne bi došli i na Tušanj. Normalno dok smo bili u istom rangu takmičenja da je bilo malo napetosti i ponekad teških riječi ali to je sve u žaru da se pobjedi. Lično bi volio da se ponove ona vremena kad su Mešković, Šećer, Lica i druge Slobodine legende završavale karijeru u Bratstvu a Lukić i drugi odlazili u Tuzlu. Puno sreće u PL :salut:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 01 jun 2014, 18:21

[quote="RUDARSKA2"]Gracanlije moje Hvala vam na gostprimstvu u ove dvije sezone , uistinu niko nas dole nije ruzno pogledao , doduse i mi smo vas u tz castili picem i fino docekali ... to znaju oni koji su bili u tz , neka potvrde !!

SVE NAJBOLJE :clap: :clap: :clap: :clap:[prvo vam čestitam na ulasku u PL,sad se zahvaljujem u ime svih marokanaca na svemu što smo preživljeli u protekle dvije sezone od korektnosti prema gračanici pa dalje,iako su mnogi tvrdili da tuzla i gračanica nisu u dobrim odnosima ove dvije sezone smo pokazali suprotno i dokazali da možemo zajedno,iskreno se nadam da će mo igrat još derbija u PL,jer smo pokazali da su naše utakmice naj zanimljivije.još jednom sve čestitke i hvala vam na svemu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.